Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi C6 - Klaidos ir diagnostika (2004-2011m)  (Skaityta 290501 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Bande daryti adaptacija bet nesigavo. O laipsnius rodo nuli. Nereguoja niekas. Tai sake reikia jau ziureti giliau. Jei laipsniai nieko nerodo tai mechaninis gedimas ieskoti giliau gedimo?  :think:

Tai mums dabar tavo meistrui uždirbti pinigus?

Neprisijungęs picu_zudikas

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas is nusimananciu uzmes aki i parametrus ir pakonsultuos pagal matomus parametrus (purksuku bukle ir kiek matot apie pati varikli). Beje egr reikmset taip pat per dideles, isvalymas egr padetu? oro filtras ir kuro filtras naujas, noriu jusu konsultacijos pries penktadieni vaziuojant i servisa.Del tokiu purkstuku gali apsukos sokineti tarp 882-903 :)  aciu uz konsultacija.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 05, 19:10:48 sukūrė picu_zudikas »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Su pirmu cilindru tikrai problema. Pagal ka nusprendei apie EGR bukle?

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Apziuret, velenelius, purkstuko nuspaudejus, dar galima bandyt reguliuot, apziuret gumytes/pakeist, jei nieks nesikeis - tada jau itart purkstukus ir bandyt keist :smoke: Egr valymas abejoju ar pades is esmes geriau ji yra isprogramuot ir uzglusint.

• Žiūrėti profilį
3 grupe atrodo fotkinau del egr bet nenufotkinau. 2 ir 3 parametrai virsija nurodytus, pvz 3 parametras  kuris ant laisvu iki 300 turi buti pas mane netoli 500

• Žiūrėti profilį
Paziurek ka rodo 18 grupe

• Žiūrėti profilį
Nufotkinau dabar su 18

• Žiūrėti profilį
Ok, 18 viskas ok. Teks vistiek nusukt voztuvu dangteli ir ziuret situacija, ar ten nieks nesusivalge. Bandyt pakeist gumytes ir pareguliuot.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Paprasčiausias būdas sukeisti 1 su 2 clindro purkštukus, jeigu parametrai persimes į antrą cilindrą, drąsiai keisk purkštuką, jeigu nepasikeis, kažas su metalu.

• Žiūrėti profilį
Paprasčiausias būdas sukeisti 1 su 2 clindro purkštukus, jeigu parametrai persimes į antrą cilindrą, drąsiai keisk purkštuką, jeigu nepasikeis, kažas su metalu.

O jei gumytes susiede?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O jei gumytes susiede?

Kad būtų tokie parametrai, gumyčių turėtų jau visai nebūti :-)

• Žiūrėti profilį
Sakai nebus gumyciu pirmam purkstuke jau ar ir visuose  galimas variantas? kodel pas mane visi 4 purkstukai su - zenklu, kiek maciau dazniausiai buna du su - du su+ (H-)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Sakai nebus gumyciu pirmam purkstuke jau ar ir visuose  galimas variantas? kodel pas mane visi 4 purkstukai su - zenklu, kiek maciau dazniausiai buna du su - du su+ (H-)

Aš tik pasakiau kaip lengviausia patikrinti, o spėlioti kas ten yra tikrai nesiruošiu. Tai nėra vienareikšmis atsakymas, matuoji, ardai ir žiūri, pagal rezultatus darai išvadas, visko tikrai neaprašysiu.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
13 grupė apima labai plačiai kompensacijas, tame tarpe ir mechaninę dalį, velenėlius, kompensatorius ir t.t.t. Iš vis ganėtinai beryšio kanalas, tačiau kartais padeda...
O 23 grupė apima purkštukus ir kompresiją, taigi iš to as manyčiau kad:
A) pypiec kompresijai kas šiek tiek tikėtina žinant kad tai pirmas cilidras,
B) bet vistik aš asmeniškai nurašau ant purkštuko ;) Tad sukeisk vietomis ir nereiks spėlioti daug.

Minusas nes kompensuoja į minusą, ką dar išgirsti nori? :)

• Žiūrėti profilį
Labai aciu uz jusu nuomone ir pastebejimus  :-)   

Neprisijungęs donzukauskas

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
sveiki? gal galite padeti kur galu ieskoti ir kokie sprendimai? ismete check ir rezultatai...

Neprisijungęs Nierk4

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Automobilis A6 2004 3.0 TDI. Varikliui sukelta galia MTM kompanijos iki 210kW. Bėda tokia, kad truputį pastovėjus ir bandant užvesti variklį starteris nebeprasuka pirmu ratu. Skaičiau kitose temose, kad čia purkštukų kaltė, taigi padariau kelias nuotraukas iš VCDS, tik nežinau ar būtent tuose kanaluose reikėjo daryt. Ar iš šių skaičiukų galima teigti, kad purkštukai tikrai blogi?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Cia purkstuko sandarumo klausimai, to cia nematysi.

Daryk taip:
Uzvesta masina, pasileides 22 kanala varikliniame, programos neisjungi, gesini varikli ir is karto ijungi tik degima. Programoje spaudi GO ir vel po sekundes kitos prades rodyti skaicius 22 kanale...
Ziurime i 3 langeli, dabar nusiimk laika ir minuciu tikslumu pasakyk man per kiek laiko pataps 0-7bar.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
sveiki? gal galite padeti kur galu ieskoti ir kokie sprendimai?
Turbinos valdymas kaltas. Keitimas arba bandymas remontuoti, nes dazniausiai krumpliaraciai sudyla valdymo bloke.

Neprisijungęs Nierk4

• Žiūrėti profilį
Cia purkstuko sandarumo klausimai, to cia nematysi.

Daryk taip:
Uzvesta masina, pasileides 22 kanala varikliniame, programos neisjungi, gesini varikli ir is karto ijungi tik degima. Programoje spaudi GO ir vel po sekundes kitos prades rodyti skaicius 22 kanale...
Ziurime i 3 langeli, dabar nusiimk laika ir minuciu tikslumu pasakyk man per kiek laiko pataps 0-7bar.

Padariau kaip sakei. Tik užgesinus variklį slėgis buvo 40 bar, ir akyse krito. Per 1 minutę 20 sekundžių nukrito iki 0 bar. P.S. Variklis buvo šaltas.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Turi kiaurus purkštukus, jie dar dirba pusėtinai, tačiau yra nesandarus.... ir ne biski ;)

Toliau ziurekis tepalo lygi, jis kyla del kiauru purkstuku, nes saliura patenka i tepala, bet gali didejimo ir nematyti - jei variklis eda siek tiek tepalo, tad "dapildyma" tiesiog speja sudeginti.

Neprisijungęs filse

• Įrašai: 102
    • Žiūrėti profilį
nierka4 cia ta pati audine kur autopliuse uz 30k? ir fl pakeistas?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
13 grupė apima labai plačiai kompensacijas, tame tarpe ir mechaninę dalį, velenėlius, kompensatorius ir t.t.t. Iš vis ganėtinai beryšio kanalas, tačiau kartais padeda...
O 23 grupė apima purkštukus ir kompresiją, taigi iš to as manyčiau kad:
A) pypiec kompresijai kas šiek tiek tikėtina žinant kad tai pirmas cilidras,
B) bet vistik aš asmeniškai nurašau ant purkštuko ;) Tad sukeisk vietomis ir nereiks spėlioti daug.

Minusas nes kompensuoja į minusą, ką dar išgirsti nori? :)
Situos postus apie purkstuku tikrinimo kanalus reikia sudeti i naudingu patarimu skyriu. (y)

Neprisijungęs Nierk4

• Žiūrėti profilį
nierka4 cia ta pati audine kur autopliuse uz 30k? ir fl pakeistas?
Taip, ta pati.

Neprisijungęs filse

• Įrašai: 102
    • Žiūrėti profilį
ir kaip? :)