Na kadangi pats neturiu nei laiko nei salygu, nuvariau sian pas pazystama motorista.. Mano diagnostika ir internetiniais patarimais nepatikejo tai sake rytoj varysis pas savo zmogu pasijunkt ant kompo..
Esme ta, kad jau buvau susipirkes visus dirzus, tepejus, filtrus, tepalo siurblio asle ir tt.. Ir nenoriu viska sudet i varikli kuris nieko gero nezada.. Tai sakiau, kad nukeltu dangteli voztuvu ir pasiuziutetu kaip ten tie veleneliai atrodo, kompresija pamatuotu ir tt.. Purkstuku issimt nelabai nori, nes ten sake paskui buna labai problema isukt kada du veleneliai nes ten i aliuma kazkas statosi nlb supratau, gal maiso su kokiu kitu varikliu? Ai ir kaip man jam ukiskai paaiskint kas del to degimo negerai kuri mato kompas? Jis velyvas, ankstyvas ar sinchronizacija pabegus? Sako kartai buna kaip dirzas issitampes per tuos du velenelius ten tas degimas issibalamutines buna, ale kartais tik dirza pakeist uztenka ir atsistoja tas degimas.. Meistras tikrai geras, neviena masina pas ji tvarkyta ir viskas buve gerai, tiktai sensta tie musu senuikai, bijo tu naujoviu, kompo neprisileidzia ir reikia paciam irodinet kad ieskotu slieku variklyje