Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi C6 - Klaidos ir diagnostika (2004-2011m)  (Skaityta 291630 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Tikrai,net nepagalvojau,bėgu žiūrėt
Tikrai,net nepagalvojau,bėgu žiūrėt.
Fyškė vietoj,nebent būtų apsioksidave,o jei būt nusproges turėtų matyt,kad būtent neveikiantis?

Tada rašo, kad neatitinka parametrai,gerai būtų kompą pasijungti ir pažiūrėti ką rodo, tuo pačiu patikrinti ar į daviklį ateina maitinimas.

Neprisijungęs Saulius18

• Įrašai: 427
    • Žiūrėti profilį
Tada rašo, kad neatitinka parametrai,gerai būtų kompą pasijungti ir pažiūrėti ką rodo, tuo pačiu patikrinti ar į daviklį ateina maitinimas.
O ką reiktų konkrečiai žiūrėti pasijungus kompą?

Neprisijungęs Autopilotas

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Saulius18

• Žiūrėti profilį
Keisk daviklį
Tą kur priekyje,kur klaida?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Saulius18

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Autopilotas

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
Jo ieskoti nereikia :D Nusiemi bamperi ir vairuotojo puseje ant kondiskes radiatoriaus is sono bus jis :)

Neprisijungęs Nerijus630

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, kartais užeina išmeta klaidą, kaip šią bėdą sutvarkyti?

Neprisijungęs Saulius18

• Žiūrėti profilį
Jo ieskoti nereikia :D Nusiemi bamperi ir vairuotojo puseje ant kondiskes radiatoriaus is sono bus jis :)

Kur randasi tai aš žinau,tik reikia rast kur parsiduoda naujas :-)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, kartais užeina išmeta klaidą, kaip šią bėdą sutvarkyti?

Keist varikliuką

Neprisijungęs miksas

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
sveiki,gal kas pasakys kame cia reples su starteriu  :)  ross tech tokios klaidos nera,as matau kadji laikina,bet istrynus ji atsinaujina karts nuo karto,dar turiu klausima del purkstuku parametru,ar dideli nukripimai?nes skaiceu bajoro aprasymus apie purkstukus,jei i minuso puse 72-77 kanale tai greiceuse jie kiauri..dumo nera,tepalo nedaugeja,rida 186k,jei kam per maza,galiu duoti Vin tegul eina i audi centra ir ten akis drasko  (h)
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Gegužės 08, 23:09:33 sukūrė miksas »

Neprisijungęs Nerijus630

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
Keist varikliuką
parsiduoda jie atskirai be lempos?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
parsiduoda jie atskirai be lempos?

labai abejoju, dar priedo korneringo

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
labai abejoju, dar priedo korneringo

Ant to varikliuko turi buti detales kodas, o jei yra detales kodas, reiskia detale galima nusipirkti atskirai. Bent jau as taip manau :V

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ant to varikliuko turi buti detales kodas, o jei yra detales kodas, reiskia detale galima nusipirkti atskirai. Bent jau as taip manau :V

Korneringo varikliuko atskirai kaip detalės Etka neduoda, tipo visas komplektas su  lempa, o vien auksčio varikliukas 85 eur, įsivaizduoju kiek tada anas kainuotų :D

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
Korneringo varikliuko atskirai kaip detalės Etka neduoda, tipo visas komplektas su  lempa, o vien auksčio varikliukas 85 eur, įsivaizduoju kiek tada anas kainuotų :D

(z) 85€? Cia tas kur aukstyn-zemyn faras sukilnoja uzsidegus sviesoms? InterCars'e berods uz 15€ esu pirkes, jei cia apie ji kalba eina. Aisku, ne originala :)
Sios bedos autoriui siulyciau isiimti fara ir pasiziureti laidelius, nes buna kad jie ar tai nusilanksto, ar del kokiu kitu priezasciu nutruksta.
Net pasiziurejau. Hella 6NM008 830-601 paprastam mirtingajam Interyje kainuoja 18.64€+PVM
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Gegužės 09, 21:19:33 sukūrė tomcikas »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
(z) 85€? Cia tas kur aukstyn-zemyn faras sukilnoja uzsidegus sviesoms? InterCars'e berods uz 15€ esu pirkes, jei cia apie ji kalba eina. Aisku, ne originala :)
Sios bedos autoriui siulyciau isiimti fara ir pasiziureti laidelius, nes buna kad jie ar tai nusilanksto, ar del kokiu kitu priezasciu nutruksta.
Net pasiziurejau. Hella 6NM008 830-601 paprastam mirtingajam Interyje kainuoja 18.64€+PVM

Tiems varikliukams dažniausiai ne laidai bėda, o plokštelės per kurias šliaužioja kontaktai, kad pagal varžą matytų padėtį, jie susidėvi ir jau nieko nepritaisysi

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
Tiems varikliukams dažniausiai ne laidai bėda, o plokštelės per kurias šliaužioja kontaktai, kad pagal varžą matytų padėtį, jie susidėvi ir jau nieko nepritaisysi

O gal jis laimes zmogus ir bus tik laidelis nutrukes :-]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O gal jis laimes zmogus ir bus tik laidelis nutrukes :-]

Tikėkimės :D Būna , bet retai, nuo drėgmės fiškės kontaktai pažaliuoja, irgi variantas laimingesnis :-)

Neprisijungęs andrejus1975

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
mano a6 c6 3.02007 diselis meta klaidus negaliu atkurti, variklio kompjuteris nemato, negaliu rakto isimt ,gal kas pades kur rasti informacijos_Aciu

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
mano a6 c6 3.02007 diselis meta klaidus negaliu atkurti, variklio kompjuteris nemato, negaliu rakto isimt ,gal kas pades kur rasti informacijos_Aciu

Kur tu jos rasi, jeigu tik pats gali ją nuskaityti pasijungęs? Ir koks kompjuteris nemato variklio, kam jį iš viso matyti? :think:

Neprisijungęs andrejus1975

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
raso klaida kad varyklio kompjuteris neturi rises su variklio kaip as supratau is anglo kalbos, todel ir meto daug klaidu ESP ir viso kito, ir varykles neuzsiveda , kaip prikure ja su pakroveju uzsiveda tik su busterio, taip atrodo kaip bloga baterija bet pakeiciau i nauja vistek tas pats . dabar isvis negalio rakto isimt is starterio, taip atrodo kad neuztenka akumoliatoriu dingsta kazkur

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
raso klaida kad varyklio kompjuteris neturi rises su variklio kaip as supratau is anglo kalbos, todel ir meto daug klaidu ESP ir viso kito, ir varykles neuzsiveda , kaip prikure ja su pakroveju uzsiveda tik su busterio, taip atrodo kaip bloga baterija bet pakeiciau i nauja vistek tas pats . dabar isvis negalio rakto isimt is starterio, taip atrodo kad neuztenka akumoliatoriu dingsta kazkur

O kaip gale prie akumo maitinimo jungtis? Kas iš viso tai auto, tokia nupirkai, ar šiaip sudurniojo ir nesikuria? Saugiklius bent patikrinai?