Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6C6 2.0tdi kondicionieriaus kompresoriaus gedimas  (Skaityta 4209 kartus)

Neprisijungęs TOMAZAS2009

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, atsitiko beda su kondicionieriaus kompresoriaus sankabele, dalis jos nutruko nuo skyvo, . Gal zinote ar jos tvarkomos, ar reikia keisti visa kompresoriu.Auto A6C6 2.0tdi.Nerandu kaip foto ikelti.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Ten nera sankabeles, jis sukasi visa laika. Aliuminio diskelyje nusuko sriegi, nes greiciausiai uzsikirto siurblys. Jei uzsikirto, uzterse drozlemis visa sistema. Uzdesi kita siurbli, ir jis uzsikirs. Praeita vasara tvarkiausi sau. Dejau nauja radijatoriu, garintuva, siurbli, purkstuka-filtra, ploviau vamdzius visus nuemes, paskui servise plove visa sistema puse dienos. Iskart irgi uzdejau kita siurbli neploves, nusuko po 5 min.

• Žiūrėti profilį
Kompresoriaus siurblio skriemulio viduje esanti asele sukiojasi laisvai, tai gal neuzkirstas siurblys, o kur filtras randasi, ir kur kompresoriaus tepalas pilasi, koks tepalas pilasi, kiekis?

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Kompresoriaus siurblio skriemulio viduje esanti asele sukiojasi laisvai, tai gal neuzkirstas siurblys, o kur filtras randasi, ir kur kompresoriaus tepalas pilasi, koks tepalas pilasi, kiekis?
Pilasi tepalas kartu su freono, tepalo kiekis turi būti parašytas prie naujo siurblio, Google :)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Filtras vairuotojo pusėje viršuje, ant lanžerono kur vamzdeliai eina, yra sujungimas. Atsukus sujungimą viduje yra filtras.

Neprisijungęs Autopilotas

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
Kompresoriaus centrinis varztas kuris matosi video turi suktis kai ijungta kondiske?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Kompresoriaus centrinis varztas kuris matosi video turi suktis kai ijungta kondiske?

Ašis sukasi pastoviai, nes škyvas kur diržas dedasi viduje jungiasi per tokias kompensacines gumas (per jas ir barška siurblys kai sudyla)tiesiogiai su ašim.

• Žiūrėti profilį
Pas mane nesisuka tas centrinis skyvas,tai matosi ir ant video. Bet pasukus uz to varzto su raktu,tai sukasi lengvai. Reiskias klyno nera gaves kompresorius. Tik neperduodama sukimo jega nuo dirzo i centrini siurblio skyva. Tad kaip suprantu reikia keisti sita skyva http://www.ebay.com/itm/Kupplung-Riemenscheibe-Klimakompressor-Audi-A4-A6-4F0260810G-8E0260805BL-DENSO-/251895790852 ?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pas mane nesisuka tas centrinis skyvas,tai matosi ir ant video. Bet pasukus uz to varzto su raktu,tai sukasi lengvai. Reiskias klyno nera gaves kompresorius. Tik neperduodama sukimo jega nuo dirzo i centrini siurblio skyva. Tad kaip suprantu reikia keisti sita skyva http://www.ebay.com/itm/Kupplung-Riemenscheibe-Klimakompressor-Audi-A4-A6-4F0260810G-8E0260805BL-DENSO-/251895790852 ?

Teoriškai taip, bet praktiškai neįsivaizduoju kaip ten gali prasisukti :think: Kai išardysi manau visi sužinosim :-)

• Žiūrėti profilį
Siandien isimtas kompresorius. Va taip "dirba" jis :D Gerai kad klyno nera,asis sukasi lengvai. 
Stovejo Hella Behr.

Dabar galvoju kaip atsukti skyva nuo asies. Youtube maciau kaip su oriniu verzliarakciu(puska) atsuka. Arba spec rakta reikia tureti. Tad turbut kitaip ir nesumastysi.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Siandien isimtas kompresorius. Va taip "dirba" jis :D Gerai kad klyno nera,asis sukasi lengvai. 
Stovejo Hella Behr.
Dabar galvoju kaip atsukti skyva nuo asies. Youtube maciau kaip su oriniu verzliarakciu(puska) atsuka. Arba spec rakta reikia tureti. Tad turbut kitaip ir nesumastysi.

Įdomu kaip ten perdavimas, nes aš tokio kompresoriaus net nemačiau (-)

• Žiūrėti profilį
Nuimtas skyvas.Pirmoje foto detale turi buti vientisa,o jinai nuplysusi i 2 dalis  :-] Dabar galvosukis kur ja surasti. Blogiausiu atveju keisti visa skyva su guoliu,bet ir tai neteko matyt kad hella kompresoriui butu skyvai atskirai. Tik Denso.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Na jo, daug variantų jų yra.Gerai, kad neužstrigęs. Bandyk pagal siurblio kodą ieškoti skriemulio.

• Žiūrėti profilį
Kompresorius sutvarkytas, nuveziau i imone, kuri uzsiima vien kompresoriu remontu. Kompresoriaus isardymas ir vidine jo apziura 20eur, vidine dalis buvo kaip sake meistras savo maciusi, bet dar einama, tad pakeite guoli, skyve esancias gumss ir galine dali, kuri ant skyvo dedasi. Viso 80 eur. Paskui parodo ant stendo kaip sutvarkytas kompresorius veikia.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kompresorius sutvarkytas, nuveziau i imone, kuri uzsiima vien kompresoriu remontu. Kompresoriaus isardymas ir vidine jo apziura 20eur, vidine dalis buvo kaip sake meistras savo maciusi, bet dar einama, tad pakeite guoli, skyve esancias gumss ir galine dali, kuri ant skyvo dedasi. Viso 80 eur. Paskui parodo ant stendo kaip sutvarkytas kompresorius veikia.

Kur čia tas servisas randasi?

• Žiūrėti profilį
Ju internetinis puslapis www.egreka.lt randasi Kaune.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ju internetinis puslapis www.egreka.lt randasi Kaune.

Buvau kažkada pas juos užsukęs, tai eilė 2 mėnesiai į priekį ff , senai tai buvo, gal dabar greičiau

• Žiūrėti profilį
Skambinausi tai firmai del man reikalingos detales,aisku prase atvezti pavyzdi,bet as kaip ne vientinis,tai siunciau foto i el.pasta. Bet kolkas atsakymo jokio negavau ar turi ar ne. Ir siaip vakar praskambinau ir prasiunciau foto i kokias 7 kauno ir vilniaus istaigas,kuriuos uzsiima ac kompresoriu remontu,tai vienas lygtais turi Vilniuje. Siandien vaziuosiu,ziuresiu gal rasiu :) Masina stovi kieme isardyta.

• Žiūrėti profilį
Foto ir as jiems siunciau i emaila, paskambino po poros dienu, paaiskina viska issamiai, nuveziau pas juos , sutvarke ta pacia diena per 3 val.patiko man jie, matosi, kad zino ka daro.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Skambinausi tai firmai del man reikalingos detales,aisku prase atvezti pavyzdi,bet as kaip ne vientinis,tai siunciau foto i el.pasta. Bet kolkas atsakymo jokio negavau ar turi ar ne. Ir siaip vakar praskambinau ir prasiunciau foto i kokias 7 kauno ir vilniaus istaigas,kuriuos uzsiima ac kompresoriu remontu,tai vienas lygtais turi Vilniuje. Siandien vaziuosiu,ziuresiu gal rasiu :) Masina stovi kieme isardyta.

Gal tada geriau būtų siūsti tiesiai jiems visą siurblį?

• Žiūrėti profilį
Manau butu galima jei toliau gyveni, tik reiketu pries tai su jais susiderinti.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Manau butu galima jei toliau gyveni, tik reiketu pries tai su jais susiderinti.

Šiais laikais tikrai ne problema, įdėjai į siuntas ir pristatys tiesiai į rankas, tas pats variantas ir atgal.

• Žiūrėti profilį
Buvau vilniuje,pas tuos kas sake kad turi,pasirodo kad skiriasi detales. Buvau dar intercarse,eolte niekas neturi tokiam kompresoriui sitos detales. Siulo pirkti deveta visa kompresoriu. Dar siandien i kauna leksiu,jei netures,tai teks deveta kompresoriu imti del tokio menkniekio. :E

• Žiūrėti profilį
Pabandyk kaip rasiau Kaune, www.egreka.lt pas juos , gal ras koki sprendima.

• Žiūrėti profilį
Neturejo niekas irgi. Sitiem hella kompresoriam atskirai atsarginiu daliu nera gaminama,tik originaliai kuris eina denso. Nebent kazkas turetu pazeres ant detaliu butent toki kompresoriu. Teko pirkti visa kompresoriu originalu nuo taurego 3.0tdi bmk varikliu. Viskas isistate gerai,tik jo tipas 7SEU17C,o senojo 6SEU14C. Idomu kuom jie skiriasi. Bandziau googlinti,bet aprasytu skirtumu neradau.

Dar kai buvau pas viena meistreli,jis paziurejes i sita mano plysusia detale pasake kad kai kompresorius uzklinina,plysta per kita vieta. O pas mane panasu kad nuo kompresoriaus perkaitinimo plyso detale. Tad problema gali buti su ventiliatoriais. Padariau testus,ir ziuriu kad nepasileidzia vairuotojo puses ventiliatorius. Nors jokiu klaidu nekaba. Tai kol radiatoriai atitraukti,lindau ziureti ko jis neveikia.
Dazna priezastis kad nupuna laidai nuo ventiliatoriu valdymo bloku. Taip ir pas mane buvo. Pazymejau raudonai ta laida.

Bet didziausia problema isimti ta ventiliatoriu rema. Ji laiko 4 varztai virsuje,ir 3 apacioje. 2 apatiniai varztai visai uzrudije. Nesugalvoju kaip juos atsukti?  :think: Visus kitus atsukau. Prisegu foto