Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 ratlankiu centrinė skylė - laisvoka  (Skaityta 1471 kartus)

Neprisijungęs xxxx

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 ratlankiu centrinė skylė - laisvoka
« Topic Start: 2015 Balandžio 21, 10:59:00 »
Sorry, uz naujas temas del ratlankiu :) Buvau nuvaziaves ratu paziureti, bukle kaip ir liuks, tik viena bedele, sake vos vos laisvumo skyleje yra... :think: Keista, juk ratas originalus, audi...Ju kiek zinau eina 57.1. Nebent cia del to, kad ratai nuo Audi A4? Susinervinau, gerai, kad uzdejome paziureti :think: Sako kazkokie ziedai dedasi, bet koki tu cia zieda gali deti, kai jis butu popieriaus storio. Ka manote, ar verta chimycinti? Ar dedasi tokie dalykai ir ar tai nieko blogo? Bet kaip gali buti skyle ne tokia audi rato, tai keista...., gal kazkas ten negerai tada????

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Ratus priverzinek po truputi, kad ratas išsicentruotu. Užveržinėk priešingus varžtus, lyg kokią variklio galvą.
Gali pasinaudoti ir izoliacija ant stupicos.
Netekus centro bus rato vibracija.

O priežastys galimos įvairios, viena iš tokių - daug smėliuota centrinė skylė ko pasekoje padidėjo diametras.

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
Ratus priverzinek po truputi, kad ratas išsicentruotu. Užveržinėk priešingus varžtus, lyg kokią variklio galvą.
Gali pasinaudoti ir izoliacija ant stupicos.
Netekus centro bus rato vibracija.

Tad klausimas ar cia nieko blogo? Ar normalu, kad Audi ratu skyle skirtis gali. Gal kokie lievi ratai? :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Arba ratai originalūs ir normalūs, arba ne. Pusiau originalių ir nebūna. O kokia galima priežastis įvardinau. Kitas kelias - matuoti tau stebulės skersmeniųs, gal čia bėda.
Jei ratas centre - nieko blogo. Jei ratas ne centre ir per tarkime 1mm pabėgęs - bus vibracija lyg neišbalansuota, tad tik tokios tos bėdos :)

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
Arba ratai originalūs ir normalūs, arba ne. Pusiau originalių ir nebūna. O kokia galima priežastis įvardinau. Kitas kelias - matuoti tau stebulės skersmeniųs, gal čia bėda.
Jei ratas centre - nieko blogo. Jei ratas ne centre ir per tarkime 1mm pabėgęs - bus vibracija lyg neišbalansuota, tad tik tokios tos bėdos :)

O kas tas "Kitas kelias - matuoti tau stebulės skersmeniųs, gal čia bėda."? Cia ratuose ar pacioje masinoje?Nelabai as suprantu :think: :-/ Gal jie kokie frezuoti, kad laisvumo yra  :think: Melgoje sake 19eur ir padaro kazkokias tarpines...

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Tai gal ratai nuo naujesniu, kokiu 2009 ar kelintu ten naujesniu Audi, kur skyle 66.6

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
Tai gal ratai nuo naujesniu, kokiu 2009 ar kelintu ten naujesniu Audi, kur skyle 66.6

Paziurejau pagal kataloga, tai 66.6 eina ant audi S5 ir A5 nuo 2008m. Tai blin gal cia nuo jos... Tai dabar ar verta imti klausimas...

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 ratlankiu centrinė skylė - laisvoka
« Atsakymas #7: 2015 Balandžio 21, 12:11:27 »
Ir ant a4 tokia skyle jau naujesniu metu, jau rasiau pas mane tokiu pat ismatavimu kaip tu kad ziuri :) dedasi centravimo ziedelis, jokiu bedu. Per daug tu cia visko bijai :D viskam yra sprendimai jau senai sugalvoti ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 21, 12:13:19 sukūrė Nerkis »

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
A4 nuo 2010, A5, A6/C7, Q5 ir kitu. Dek ivores ir viskas ciki bus.

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
Ir ant a4 tokia skyle jau naujesniu metu, jau rasiau pas mane tokiu pat ismatavimu kaip tu kad ziuri :) dedasi centravimo ziedelis, jokiu bedu. Per daug tu cia visko bijai :D viskam yra sprendimai jau senai sugalvoti ;)

Dekui uz padrasinimus. Matai, tai mano pirmieji ratlankiai kuriuos perku. Tai neramu :) P.S prie topacio, ar padangos 245/40 nebus siauros? Primeciau maziau tampys ir minksciau, nei 255 :)

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Tai kad netampo su tom 255, nu bent pas mane , o 245/40 nezinau, nebuvau tokiu moves, bet realiai neturetu but didelio skirtumo.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tampo dazniau nuo kietu mediniu padangu sustiprintais kordais, o ne tik nuo ismieros ;)

Tad gali su 245 tampyti iki apsivemimo, gali su 265 vaziuoti kaip vandeniu :H

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
Nusipirkau ratlankius R19/ET8.5 - kaina: 500eur/4vnt, gal ir nebloga sakyciau, cia be padangu, paprasiau, kad numontuotu, nes servise laike tuos ratus. Nuimant padangas, suraize vietomis krastus su tuo aparatu!!! Sudarankiai nelemti... Dar nebuvau sumokejas, sako jei nori gali nepirkti, o kas beliko, as ju taip norejau, nes apart tu nelemtu pasekmiu, jie idelaus stovio kaip deveti. Tad klausimas, gal kazkaip poliruojasi ratai, nes keik suprantu laka pazeide?

Neprisijungęs wytc

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
nesekas tau su tais ratais