Sveiki Audistai,
Svarstau pirkti Audi A6 C6 automobilį ir mane domina sužinoti ar mano biudžetas yra pakankamas norams patenkinti...
Domina:
3l Quattro dyzelis (Jeigu kas galit pakomentuoti argumentuotai
2.8 ir 3.2 benzino privalumus prieš šį motorą, labai pagelbėtumėte. Tai irgi būtų svarstytini variantai, nes kolkas viską ką pavyksta išsiaiškinti kad tik 2.7/3l varikliai geri..)
Biudžetas:
5-6 tūkstačiai pre-facelift arba iki 8,5 tūkstančio facelift variantui.
Komplektacija svarbu, norisi turėti abu spalvotus ekranus, xenon žibintus, fotochrominius veidrodėlius, odinio salono, autopiloto, automatinė dežė. (nesu gerai susipažinęs su komplektacijomis, bet šie dalykai norimi..)
Taigi, ar pinigų turiu proto ribose nusipirkti tavrkingą auto (galbūt neverta žiūrėti į šį modelį ir žiūrėti kažką kito už šią sumą)? Ar Lietuvoje verta žiūrėti skelbimus ar geriau apeiti per kilometrą? Galbūt žinote ką nors parekomanduoti, kas gerai nusimano šiuose automobiliuose ir galėtų padėti įsigyti tvarkingą / pakonsultuoti / nukreipti?
Taip pat, turiu klausimą dėl kitos markės automobilio. Be šio Audi varianto svarstau Lexus GS 450h 2005-2011 metų. Daug tenka girdėti koks tai patikimas automobilis, retai genda ir t.t. Gal kas gali palyginti šiuos du šedevrus, kainų, remonto, patikimumo atžvilgiu? Ar tikrai Audi, bent jau mano žiūrimas modelis yra dažnas svečias Auto Servisuose?

Labai ačiū už Jūsų laiką ir atsakymus!