Skaitau kelinta diena as cia jusu amzinas diskusijas. Ka reiskia apsimoka viena ar kita? Vienas nusiperka 3.0 ir vaziuoja tepalus keisdamas, kitas iskart grandines keicia. Tas pats ir su 2.0 litrais. Reikia kelti kita klausima. Jei sugebi tokia auto nusipirkt sugebek ir islaikyk jei kazkas atsitiko, o ne is paskutiniu litu perki, po to del kiekvieno siurblio, aseles ir lenciugo verki kad baisiai kainuoja. Imi antra golfa ir ramu. As turiu 3.0. Dziaugiuosiu 4x4 , nes ziema man uzmiestyje nepakeiciamas reikalas. Plius visa pilna masina komforto, navi, didelis tv, bose, versta oda ir automatas. Man to reikejo ta ir turiu, kitam uztenka veliuro ir be kitu navarotu. Jei man kas pareis tai ir remontuosiu, aisku jusu paklausiu kaip pigiau, bet jei man grandines kainuos 4k pakeist tai ir keisiu, nepirksiu is vacio ar kito garazinio kokiu sudinu. Pirkdamas masina paskaiciau kiek kas kainuoja. O dabar cia visi derasi, 2l geriau nes pigiau. Kas ten jau tiek pigiau. Skiriasi remontas tarkim 2000lt. Susiremontavai, pasikeitei grandine, dar ka ir vsio. Kitiems 200000 uzmirsk ir vaziuok ramiai. Cia mano nuomone aisku, bet tuoj bus dideliu komentatoriu kaip visada siame forume. Kiek susidariau nuomone, tai Only audi visada argumentuotai komentuoja, o kiti neminesiu, kisa savo tuos 2 litrus kaip pasaulio stebukla, kiti kitus dalykus. Vazinekit ramiai, jei kas bus ir paklausit kaip viena ar kita dalyka susitvarkyt, o ne varyt vieni ant kitu kuo mano geresne nei kito.