Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a6 pirkimas  (Skaityta 203173 kartus)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a6 pirkimas
« Atsakymas #325: 2013 Lapkričio 27, 16:05:20 »
Kazin, kazin :think: Kas bent kiek su prekyba susidures tai gali sesti ir skristi i vokiecius, nors dazniausiai permoka ir nieko gero, tik maza dalis , kad taip nusipirktu tikrai vertinga varianta . O kaina tai kaip audi centre tikrai normali, bet kad is ten perkant daugiau garantiju labai suabejociau.
kartais būna atskirai paminėta - garantija dėžei ir varikliui pusė metų :D arba gali įsigyti tokį draudimą :D bet šitai turbūt negalios tas draudimas, per sena karieta

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #326: 2013 Lapkričio 27, 16:06:54 »
kartais būna atskirai paminėta - garantija dėžei ir varikliui pusė metų :D arba gali įsigyti tokį draudimą :D bet šitai turbūt negalios tas draudimas, per sena karieta

Vokieciui parduodant garantija ir taip turi suteikti, o ir kaina tada atsakanciai sukyla.

Neprisijungęs redlabel

• Įrašai: 126
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #327: 2013 Lapkričio 27, 16:14:10 »

Siaip pasiskambinau, idomumo delei, paziuret ka sneka.
Paklausiau kaip del kainos, tai nelabai norejo kazka leisti, na ilgai mastes galutine pasake 54000 lt.
Garantija is tiesu yra, bent jie taip sako, ir galioja metams laiko arba 100000 km. Duoda varikliui, greiciu dezei, dar kazka minejo. Visos serviso istorijos yra. Aisku rida tikra - taip sako:) Apskritai tik pagyros, kad masina tvarkinga ir be defektu:) Bus jau registruota, ir su technikine.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Lapkričio 27, 16:16:45 sukūrė redlabel »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #328: 2013 Lapkričio 27, 16:37:16 »
Paklausiau kaip del kainos, tai nelabai norejo kazka leisti, na ilgai mastes galutine pasake 54000 lt.
Garantija is tiesu yra, bent jie taip sako, ir galioja metams laiko arba 100000 km. Duoda varikliui, greiciu dezei, dar kazka minejo. Visos serviso istorijos yra. Aisku rida tikra - taip sako:) Apskritai tik pagyros, kad masina tvarkinga ir be defektu:) Bus jau registruota, ir su technikine.

Jiems liko lygiai dvi savaites, o po to rukys jie su ja ilgai ir nuobodziai, be kokio kovo menesio jos net nepaziures niekas. Kas labai dosnu is ju puses , tai registracija ir tech. apziura, nuo tokios sumos NET 250 litu sutaupysi.:-]

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #329: 2013 Lapkričio 27, 17:12:03 »
Jiems liko lygiai dvi savaites, o po to rukys jie su ja ilgai ir nuobodziai, be kokio kovo menesio jos net nepaziures niekas. Kas labai dosnu is ju puses , tai registracija ir tech. apziura, nuo tokios sumos NET 250 litu sutaupysi.:-]
galima palaukt porą sav ir mušt kainą 10k :applause:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #330: 2013 Lapkričio 27, 17:28:15 »
Kazin, kazin :think: Kas bent kiek su prekyba susidures tai gali sesti ir skristi i vokiecius, nors dazniausiai permoka ir nieko gero, tik maza dalis , kad taip nusipirktu tikrai vertinga varianta . O kaina tai kaip audi centre tikrai normali, bet kad is ten perkant daugiau garantiju labai suabejociau.
As nesakau kad sutaupyti, bet tokiu pat metu, plika beveik kompelktacija kaip a6, galima patykoti ir su labai maza rida. Galu gale uz tuos pacius pinigus tada susirasti is vis pilna farso, kad tas 2,0tdi nepatems tiek privalumu :-]

Bet cia mano nuomone.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #331: 2013 Lapkričio 27, 17:29:21 »
Vokieciui parduodant garantija ir taip turi suteikti, o ir kaina tada atsakanciai sukyla.
Labiau nukrenta nei sukyla, kai pasakai kad isvezi is ju masina ir nafik ta ju garantija :)
Nebent skelbimas "tik export"

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #332: 2013 Lapkričio 27, 17:34:02 »

Teko girdeti is salies Audi centro pokalbi su moteriske, kuri laukia geresnes masinos naudotos. Skambina vadybininkas ir sako:
-Jus va laukete A4 universalo, va yra - ledas, idealas, kaip nauja, kvepia, garantija, o komplektacija, net klima yra, sildomi veidrodeliai ir toliau saldi sriuba...
Ta matomai saldziai nemegsta ir kazka atsauna vadybai kad jokio ji avant nenorejo niekad ir aplamai reikia kompaktiskos.
 Sekunde tylos ir lygiai ta pacia intonacija (Lyg "laimėjote MILIJONA")
-A tai pukui, nes yra kaip tik dar puikesnis pasiulymas - Audi A3!!!!!!!! ir vel blin kruva blondinei paruostu saldzios sriubos makaronu...

Dieve tu mano... Kaip slykstu buvo klausyti. Sekntantai tokie pratyvni ikyriai nebuna (z)

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #333: 2013 Lapkričio 27, 18:42:18 »
gal ir slykstu klausyt, bet jie is to duona valgo ir net uztenka sviestui :D, pats savo C6 pirkau is mollerauto tik VW centro, kiek turginiu apziurejau nei vienos panasaus stovio neradau, garantijos nedave, bet nieko neslepia jei reik galima nuvaryt pas savo meistrus patikrint, jungti VAGa ir t.t. dar ir kaina paderino protingai

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Įrašai: 766
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #334: 2013 Lapkričio 27, 18:46:35 »
Kai ieskojau saviskes radau sidabrine viena..
Paskambinau veikejui tas ir sako..
Ji stovi audi centre dabar..
Ilysk I www naudoti audi ir ten rasi.. dar turiu dvi a6 ir gi ten rasi.
Sako apziurek jei patiks pasakyk as is audi atsimsiu kaina bus 7k litu pigiau bet garantijos nebus.. jei nori per draudima susimokesi ir turesi garantija.

Tai vat ir tokie variantai ten ;)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #335: 2013 Lapkričio 28, 09:21:40 »
Labiau nukrenta nei sukyla, kai pasakai kad isvezi is ju masina ir nafik ta ju garantija :)
Nebent skelbimas "tik export"
Bajorai, o tu realybėj išbandei šitą kainos nukritimą? nes aš išbandžiau, niekas ten dėl to nekrenta. Kristų, jei vežtum ne į EU, kitu atveju įtakos nulis. Aišku, gal blogai derėjausi :-)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #336: 2013 Lapkričio 28, 09:26:47 »
Yra Vokietijoje geras draugas, jis labai daug man padėjo, ne su vienu pardavėju bendrauta ieškant C6, pats jis pirkęs ir sau ir kitiems - tai tikrai veikia, o kartais visai ir nemenkai... o jei mašina iš ties (y) tai špyga tau Vokietis nuleis tada :D
Žodžiu čia ir nuo situacijos priklauso, tačiau tikrai kainas mušasi kai mašina išvežama ;)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #337: 2013 Lapkričio 28, 09:29:17 »
Yra Vokietijoje geras draugas, jis labai daug man padėjo, ne su vienu pardavėju bendrauta ieškant C6, pats jis pirkęs ir sau ir kitiems - tai tikrai veikia, o kartais visai ir nemenkai... o jei mašina iš ties (y) tai špyga tau Vokietis nuleis tada :D
Žodžiu čia ir nuo situacijos priklauso, tačiau tikrai kainas mušasi kai mašina išvežama ;)
nu tai vadinasi pirkau (y) mašiną, nes nuleido simboliškai :D

Neprisijungęs redlabel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #338: 2013 Lapkričio 28, 10:20:00 »
Audi be qwatro.. po to taip ir buna :D

https://www.youtube.com/watch?v=oY_PbR47bgU

Taip, zinau forumo dalyviu nuomone tuo klausimu ir apie audi variklius ir apie qwatro;)
Jau atvazinejau su trimis skirtingomis Audi, pradejau nuo paprastos 80 pardaviau sia savaite C5. Gyvenu uzmiestyje, 26 km nuo Kauno.
Kol kas per 10 m jokiu problemu neturejau su tuo.
Taip su qwatro saugiau, patikimiau it t.t.
Bet renkuosi 2,0 tdi, kuriu qwatro nebuvo kiek zinau.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #339: 2013 Lapkričio 28, 10:51:10 »
Taip, zinau forumo dalyviu nuomone tuo klausimu ir apie audi variklius ir apie qwatro;)
Jau atvazinejau su trimis skirtingomis Audi, pradejau nuo paprastos 80 pardaviau sia savaite C5. Gyvenu uzmiestyje, 26 km nuo Kauno.
Kol kas per 10 m jokiu problemu neturejau su tuo.
Taip su qwatro saugiau, patikimiau it t.t.
Bet renkuosi 2,0 tdi, kuriu qwatro nebuvo kiek zinau.
Mano nuomone ir tokia buvo del quattro (n) o pirma audi sudauziau ir Ezerely - emiau stoga Kauno g. gale, kur aikstele prie misko :bedantis: - quattro but nepadejes

Bet pabandes quattro - abejoju ar ateityje dar pirksi vienu varomu. Tai nera kazkoks super stebuklas, taciau ne tik ziema dadeda saugumo, stabilumo, valdomumo ir t.t.t.t.t. ;)

Neprisijungęs redlabel

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #340: 2013 Lapkričio 28, 11:07:05 »
Mano nuomone ir tokia buvo del quattro (n) o pirma audi sudauziau ir Ezerely - emiau stoga Kauno g. gale, kur aikstele prie misko :bedantis: - quattro but nepadejes

Bet pabandes quattro - abejoju ar ateityje dar pirksi vienu varomu. Tai nera kazkoks super stebuklas, taciau ne tik ziema dadeda saugumo, stabilumo, valdomumo ir t.t.t.t.t. ;)

Sutinku, kad qwatro privalumas, as nebuciau pries tokia pirkti, bet 2,0 variklio nera. 2,7 ir 3,0 mane nelabai domina.

P.S. Pasirodo neklydau, kai buvau atvaziaves vasara darytis diagnostika, pasirodei matytas. Kazkaip dvejojau, nepaklausiau tada. Toje aiskteleje ten tai tu ivykiu ne vienas buves:D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #341: 2013 Lapkričio 28, 12:09:50 »
Yra ir Lietuvoje geru, parvaro kartais puikiu, nes tie kas is to gyvena - turi savus kanalus, pazintis, kartais perka dideliais kiekiais ir gauna tokiais kainas - kad tokios mes eiliniai negausime niekados ;)

Taip kad cia tik ieskoti reikia.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #342: 2013 Lapkričio 28, 12:50:22 »

Is kokiu slaiu neverta ziureti masinu - Italija, prancuzija, vokietija ...?

Sitas reikalas maziausiai itakos turi pirkime. Parduodant akcentuoji, kad masina is vokieciu, realiai ji gali buti zymiai blogesne negu is italu. Viskas priklauso nuo buvusio seimininko , o ne nuo salies.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #343: 2013 Lapkričio 28, 16:58:25 »
Kiestai man skaitosi postringavimai apie geresnes auto iš vokiečių su mažomis ridomis. :think: O ką, minėtai a6 165000km didelė rida? (H-) Jei kėbulas nedažinėtas, rida tikra, tai kaina netgi labai normali, nes: metai, fl, komplektacija padori, mechanas ir t.t.t.
Sakau iš patirties - nėra vokiečiuose tų auto su mažomis ridomis už mažas kainas. Jei norėsi 100000km tai ir mokėsi atsakančiai, arba bus ta 100000km rida, bet turėsi nusuktą snukelį ar kokį kitą rimtesnį defektą. Asmeniškai man pačiam kliuvo jau akys prieš kelias sav už šitos audi, tik dėja, man kaina netinka jos. Aš ieškau defektuotų už prieinamesnę sumą.

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #344: 2013 Gruodžio 01, 13:18:33 »
Idomus klausimas.O kaip ten pas ji ant skydelio ekrano greicio rodymas padarytas? :think:

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Įrašai: 766
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #345: 2013 Gruodžio 01, 14:48:53 »
Idomus klausimas.O kaip ten pas ji ant skydelio ekrano greicio rodymas padarytas? :think:

Pas mane ir yra tas greicio rodymas.. :V
cia ka nestandartas c6?

Neprisijungęs milteliai

• Įrašai: 165
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #346: 2013 Gruodžio 01, 19:05:15 »
Standatas manau :)

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #347: 2013 Gruodžio 01, 19:53:09 »
O tai kodel ant pre-FL to nera? :-{ Bent jau pas mane...

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #348: 2013 Gruodžio 01, 20:22:15 »
O tai kodel ant pre-FL to nera? :-{ Bent jau pas mane...

nuorodoj irgi ne FL,

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #349: 2013 Gruodžio 01, 20:31:04 »
Tai va butent todel ir idomu.Kad pas FL buna tai zinau,bet pas pre-FL nebuvau uzmates... :-/