Sveiki,
Na pries 2 savaites kai sekmingai pardaviau Volva (vis delto buvo puiki masina) ir nusprendziau nusipirkt A6 (kaip laisvalaikio masina). Susiradau Vokietijoje autohausa, kur tik 3-4 metu lizingines masinas parduoda (na pilnos istorijos, servisai ir t.t.) ir nusprendziau pats nuvaziuot ir issirinkt. Ta vienos kompektacija taip papirko, kad nesusilaikiau nenusipirkes, nors ir nubegus 193000km (buvo ir su 123000km)... Na is esmes nlb matosi salone, kad kazkas padeveta butu, o tai labai didelis skirtumas kai pasiziuri ale LT 200000km vaziavusias masinas. Taigi pats parsivariau 2010 11 A6 3.0 Quattro ir labai geros kompektacijos. Na tai galiu pirmus komentarus parasyt po 2500km. Kompas per paskutines 680 valandu rodo vidutines sanaudas 7.8ltr. Man vaziuojant iki Varsuvos ~150km/h stipriai lyjant sanaudos buvo 6.8ltr (kai tuo paciu 5 men senumo i40, 1.7CRDI rode 7.3). Miskuose vaziuojant iki 100km/h sanaudos ~5.3ltr... Mieste kol kas vis dar neatsidziaugiu ir negaliu nepaspaust vos ne nuo kiekvieno sviesoforo, tai ~10 rodo. Mano akimis ziurint (teko ir BMW nemazai turet) pagreitis ziauriai geras, masina prilipus prie kelio kad ir kokiu greiciu vaziuoji. Bent jau pas mane nieko keist nereikia kol kas, nors visa vaziuokle dar originali (matyt greit teks perziuret pasivazinejus musu keliais). MMI labai patiko, ir pirma kart matant per 2 minutes sugebejau navi, tel ir viska ko man reikejo susikonfiguruot.
Jei kam kokiu klausimu kyla, tai mielai atsakysiu. Kol kas mano nuomone sviezia, bet si varikli tikrai rekomenduoju...