Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a6 c6 galinės suaižėjusios lempos  (Skaityta 15633 kartus)

Neprisijungęs pushokas

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, o toks klausimas pas kolega durniuja abi lempos, tai posukiai neveikia tai gabaritas, kiek suprantu ten su tais kontaktais beda, tik va noriu ten savo rankas prikist, bet nelabai suprantu pricipo, norint prieti prie lempuciu ir kontaktu reikia isimti visa lempa? Ir kokiu budu ji isiema? kaip bandziau atsisuka viena plastmasine galvute, o kitas galas laikos ant "sponkiu" ? kazkaip atsukus tik ta viena galvute nepavyko man jos isiimti ir nustojau tai daryt nenoredamas sulauzyt pamaniau pries tai geriau pasikonsultuot.

Neprisijungęs Ugnė.

• Įrašai: 189
    • Žiūrėti profilį
Tik tos dvi galvutes ir laiko tarp sparno ir lempos, jei jau varzta plastmasini atsukai

Neprisijungęs pushokas

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
Tik tos dvi galvutes ir laiko tarp sparno ir lempos, jei jau varzta plastmasini atsukai

O tai atsukus tada ta plastmasini ka daryt traukt i save lempa? nieko nesulauzysiu?

Neprisijungęs Nicotinas

• Įrašai: 288
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Ugnė.

• Žiūrėti profilį
Tik jis turbut daznai isimineja, tai lengvai tos galvutes atsikabina, tavo atveju jos bus pakepe stipriau :)
Ka pastebejau, jei taip savo isimineciau, tai buferio kampas butu baisus, trina jis ten ja padejes. Britas? Britas :))))

Neprisijungęs Nicotinas

• Žiūrėti profilį
Tik jis turbut daznai isimineja, tai lengvai tos galvutes atsikabina, tavo atveju jos bus pakepe stipriau :)
Ka pastebejau, jei taip savo isimineciau, tai buferio kampas butu baisus, trina jis ten ja padejes. Britas? Britas :))))

Tai kad tos šponkės kur į sparną įsistato, pusiau guminės, trauki ir viskas. Atsukai ir trauki, aišku ne koją atrėmęs į bagažinę :D

Neprisijungęs Ugnė.

• Žiūrėti profilį
Jos dar ir buna nuo senatves suplastmasejusios, tai truputi sunkiau ta bumbuliuka paleidzia :)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
As isiminejau retai, bet istraukt ir nebuvo bedu :) Atsukai patraukei ir atsikabino.

Neprisijungęs Nicotinas

• Žiūrėti profilį
Jos dar ir buna nuo senatves suplastmasejusios, tai truputi sunkiau ta bumbuliuka paleidzia :)

tai kad ne tokia sena mašina (A6 C6 2004–2011), kad prikeptų. Nebent kažkur nesandaru ir purvo patenka už žibinto.

Neprisijungęs Ugnė.

• Žiūrėti profilį
Koks sk, cia kaip kam, mano pirma karta sunkiai isikabino, o kitus kartus labai lengvai,

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Audi a6 c6 galinės suaižėjusios lempos
« Atsakymas #111: 2017 Balandžio 06, 12:17:15 »
Antros lempos :(

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
Antros lempos :(
lygtai turiu kaires puses, neideali, bet neskilus, jei labai nervina, kreipkis, kazka sutarsim ;)

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Sudetos naujos DEPO lempos. Tikiuosi geresnes kokybes stiklas bus. Bent jau pardavejas tokino, kad geriau nei originalas.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neprisijungęs thomas1980

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
Sudetos naujos DEPO lempos. Tikiuosi geresnes kokybes stiklas bus. Bent jau pardavejas tokino, kad geriau nei originalas.

Sent from my iPhone using Tapatalk
kiek mokėjai,jei ne paslaptis?:-)

Neprisijungęs Goh

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Perskaiciau visa tema bet neradau reikiamos  info. Kalbeta apie skilimus o mano "problema" biski kitokia. Avanto galines lempos, tos kur yra bagazines dangtyje pasidariusios truputi matines. Lempu dalys kebule kaip naujos, svarios grazios. Atkreipiau demesi kad pas beveik visus c6 prefl avantus ta pati problema. Pas vienus daugiau pas kitus maziau. Gal kas esat sprende ta reikala? Ar padetu paprastas poliravimas?

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
kiek mokėjai,jei ne paslaptis?:-)
DEPO kainos 160 eur regis.

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Sveiki. Perskaiciau visa tema bet neradau reikiamos  info. Kalbeta apie skilimus o mano "problema" biski kitokia. Avanto galines lempos, tos kur yra bagazines dangtyje pasidariusios truputi matines. Lempu dalys kebule kaip naujos, svarios grazios. Atkreipiau demesi kad pas beveik visus c6 prefl avantus ta pati problema. Pas vienus daugiau pas kitus maziau. Gal kas esat sprende ta reikala? Ar padetu paprastas poliravimas?
poliruoti reikia. Galimas variantas, kad jos suaižėjusios ir kaupia nešvarumus stiklas, dėl to reikia poliruoti.

Neprisijungęs Goh

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
poliruoti reikia. Galimas variantas, kad jos suaižėjusios ir kaupia nešvarumus stiklas, dėl to reikia poliruoti.

supratau. Bandysiu poliruot

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Poliravimas padėtų, bet tikrai ne paviršutiniškas. Reikia tas lempas išsiimti, statyti i varstotą ir rimtai paskusti.

Neprisijungęs aadvokatas

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
Po pavirsutinisko poliravimo vaizdas pasikeicia i geraja puse bet po poros auto nuplovimu vel problema islieka ta pati.