Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a6 c6 galinės suaižėjusios lempos  (Skaityta 15673 kartus)

Neprisijungęs arciss0

• Įrašai: 572
    • Žiūrėti profilį
Nu va jau protingai. O kiek moki tu kasko? Ir koks variklis tavo?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
LD aplamai mažiausiai markę šikasi, jei tik kainos kardinaliai nesikiria - visad esu už LD, juolab čia kalba eina ne apie civilinį, su kuriuo kažkas kitas kovot galės, su kasko pačiam reikia reikalų turėti :)

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
pernai ergo mokejau grubiai 1500Lt, siemet ergo skaiciuoja 1325Lt, o LD grubiai 1400Lt, varyklis 2.4benzinas.

Neprisijungęs Ugnė.

• Įrašai: 189
    • Žiūrėti profilį
As pernai 2800 mokejau LD

Neprisijungęs Ecka

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
(wow)
As pernai 2800 mokejau LD
As manau kad verte turbut x2 skiriasi tavosios nuo paprastos stock'ines (8-)

Neprisijungęs Ecka

• Žiūrėti profilį

As manau kad verte turbut x2 skiriasi tavosios nuo paprastos stock'ines (8-)
tada taip :bedantis:, kazkaip su saviske sulyginau ir nustebau kodel 2X skirtumas

Neprisijungęs arciss0

• Žiūrėti profilį
Nu mano 3.0tdi yra 2004-08metu, drausta ant tėvo nes dar pas mane nėra 5metai stažo rugpjūti bus tik. tai civilines netoli 200lt kainavo, o kasko pilnas su 300lt frencižė 1988lt. Draudimas ERGO. Žiūrėiu ką siūlys šiemet, spalį baigsis draudimas. Nes vienas pasakojo jam bmw e39 parkingus išlupo nu ten pasidarbavo bahurai, tai jam kasko išmokėjo 1000lt, pats už kasko buvo mokėjęs 800lt, kai ėjo draustis kitiems metams 1800lt kainavo, tai nesidraudė per ėjo į kitą. Man kai šunį nutrenkiau keitė buferi sparna tvarkė samata 3000lt buvo, ir dar kelis kartu kreipiaus. tai aš tada įsivaizduoju man draudimas bus 2500minimum arba net koks 3000.  :think:

Neprisijungęs Ugnė.

• Žiūrėti profilį
Pas mane nebuvo ivykiu ir tiek kainavo, o manau verte tokia kaip visu.
Ir drausta kaip ant tevo

Neprisijungęs arciss0

• Žiūrėti profilį
Mano įvertino 32 000lt.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
O pas mane full ant saves 600eu :bedantis: Del galiniu faru galiu patart tik du dalykus. 1. jei nebaisiai suaizeja, tai aptraukt tamsesne plevele ir nesimatys (patikrinta praktiskai) 2. Kiek brangesnis susidet facelifto conversiona :D Beja faras ne highline sedano turiu ant pardavimo aptrauktas :smoke:

Neprisijungęs Ugnė.

• Žiūrėti profilį
Mano taip pat 32k bet gal del to,kad tu siauliuose,o ne Kaune?

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
O pas mane full ant saves 600eu :bedantis: Del galiniu faru galiu patart tik du dalykus. 1. jei nebaisiai suaizeja, tai aptraukt tamsesne plevele ir nesimatys (patikrinta praktiskai) 2. Kiek brangesnis susidet facelifto conversiona :D Beja faras ne highline sedano turiu ant pardavimo aptrauktas :smoke:
Taip, variantai teisingi, arba tiesiog aptraukti permatoma plevele, galbūt tik posukio zoną. Jeigu baisu sugadinti, geriau duoti tam kas tuo užsiima. Nes nuklijuojant plevelę stiklas skyla :D

• Žiūrėti profilį
Taip, variantai teisingi, arba tiesiog aptraukti permatoma plevele, galbūt tik posukio zoną. Jeigu baisu sugadinti, geriau duoti tam kas tuo užsiima. Nes nuklijuojant plevelę stiklas skyla :D

Na as tai pats traukiau :) per permatoma, tai matysis tie iskilimai. O traukiant, svarbiausia neskubeti ir sildyti plevele, bei traukiama plota :)

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Na as tai pats traukiau :) per permatoma, tai matysis tie iskilimai. O traukiant, svarbiausia neskubeti ir sildyti plevele, bei traukiama plota :)
Nu aš irgi norėjau visą, tačiau patirties stoka nesigavo nes žibintas nelygios formos ta tik sugadinau plevelę :facepalm:

• Žiūrėti profilį
Daug kas priklauso dar ir nuo pleveles :) Buna plevele kaip mediena, vos palenki ir jau puslem..

Neprisijungęs Ugnė.

• Žiūrėti profilį
Bet cia su visom lempom sitaip, FL irgi atsiranda smulkus itrukimai, posukio zomoje labiausiai matosi, neiseina ideti foto, parodyciau :)

Neprisijungęs arciss0

• Žiūrėti profilį
Mano taip pat 32k bet gal del to,kad tu siauliuose,o ne Kaune?

Nežinau, šiaip tai mašina registruota išvis kretingoje, tai mažas miestelis gal taip. Nes tėvai kretingoi gyvena ir nulėkiau pas tėvuka ant tėvuko užrašiau, po to į klp variau pas savo draudėja, ir grįžau atgal šiaulius. Miestas manau gali įtakoti ir kainų skirtumą, kaip kituose užsienio šalyse, UK žinau ka nuo miesto priklauso kainos draudimo.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Mano įvertino 32 000lt.
mano vertina 45k

Miestas manau gali įtakoti ir kainų skirtumą, kaip kituose užsienio šalyse, UK žinau ka nuo miesto priklauso kainos draudimo.
Miestas turi įtakos kainoje, nes eismo intensyvumai skiriasi, bet tai civilinaim galioja, kaži ar kasko turi čia įtakos.

Neprisijungęs arciss0

• Žiūrėti profilį
mano vertina 45k
Miestas turi įtakos kainoje, nes eismo intensyvumai skiriasi, bet tai civilinaim galioja, kaži ar kasko turi čia įtakos.

Oho taviškė ka įvertino daug. :O

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na man ir keistai atrodo, bet gal pagal VIN kodą į komplektaciją žiūri. Sunku pasakyti kodėl tiek, bet iš esmės tai buvo vienas iš kriterijų, kodėl rinkausi bendrovę.

Neprisijungęs Giords

• Įrašai: 119
    • Žiūrėti profilį
Taigi draudikai žino, kaip Bajoras saviškę prižiūri, kiek į ją investavęs... :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
 :-] :-] :-] :-] :facepalm: :-] :-]
Juokas juokais, kaži ką mokėtų jei mašina būtų pavogta, labai abejoju ta suma  :goodboy:

Neprisijungęs Ugnė.

• Žiūrėti profilį
Draudimas tada ziurai tos dienos kaina kaip pavoge, ji aisku gali nustebinti :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tada atsivertu kovos laukas - rask panašią pagal komplektaciją ir tuomet vertink, betr čia būtų manau tas pats, kas su pliku pešiotis :bedantis:
Na nebent būtų pavogę tą pačią dieną, kada ir drausta :-]