Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a6 c6 Dumija (labai neaiski situacija)  (Skaityta 1494 kartus)

Neprisijungęs Rimvi5

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Audi a6 c6 Dumija (labai neaiski situacija)
« Topic Start: 2018 Rugsėjo 20, 22:43:56 »
Sveiki, turiu myleta saugota ir sakyciau tvarkinga automobili audi a6 c6 bent taip maniau iki apsilankimo pas Ship Tuning meistrus:] Nechipavo, sako kad prie aukstu apsuku meta juoda duma, o pacipavus dumija dar labiau - Tiesa! Pastebejau kad nuo 4000~ - 5000~  apsuku pradeda dumint juodais dumais. Kame reikalas ka pradeti tikrinti ? Dalykas tas kad ziema vasara kuriasi vaziuoja puikiai nespaudziant nera jokio dumo, purkstukai nemyzcioja, filtrai geri, kuras pilamas geras, masina traukia tikrai gerai, tik kame gali but beda ? Dpf isprogramuotas, egr uzdarytas, katalizatoriaus nera. Minciu ? Kodel dumija juodais dumais vaziuojant aukstomis apsukomis? Ant laivu pagazavus nemeta jokio dumo tik co2 ir tiek kiek priklauso.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
DPF nera, katoliko nera, tai kas tuos dumus sugers? Reiktu pas kitus meistrus patikrinti ar isprogramuojant siuos elementus viska tvarkingai padare.

Neprisijungęs Rimvi5

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Istikro tai labai tikliai gal cia tiek ir tos bedos :-]