Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a6 c6 3.0TDi turbinos valdymo modulis  (Skaityta 9380 kartus)

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Tai kam tada čia atėjęs pagalbos prašai, jei kažkas iš to duoną valdo. Nusiperki kepalą duonos ir važiuoji į audi centrą... Įdomus požiūris

Neprisijungęs arciss0

• Įrašai: 572
    • Žiūrėti profilį
Nu jau jo, atrado problema kaip galima pasidaryti(ištaisyti pačiam) ir nesidalina, nes nori pelnytis tai.  :V Manau VISI čia esantys turėtume būti draugiški vieninki nes tai ir sieja mus visus AUDI  (+), tai kažkaip abydna ka taip vyksta

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Nu jau jo, atrado problema kaip galima pasidaryti(ištaisyti pačiam) ir nesidalina, nes nori pelnytis tai.  :V Manau VISI čia esantys turėtume būti draugiški vieninki nes tai ir sieja mus visus AUDI  (+), tai kažkaip abydna ka taip vyksta
Dar kas įdomiausia, kad iš pradžių pats paprašė pagalbos, o kitiem padėt nėra noro

Neprisijungęs arciss0

• Žiūrėti profilį
Dar kas įdomiausia, kad iš pradžių pats paprašė pagalbos, o kitiem padėt nėra noro
Tai va va, todėl įsiterpiau ir aš pasakyti savo nuomone, nes skaitinėju visas problemas visus postus tai ir tą skaitinėjau nuo pat pradžių. Ir va kaip tu sakai, pats prašė pagalbos, atrodo, ir niekam nesakysiu kam reikės tas prašys ka padaryčiau galėsiu pasipelnyti.  (n) Aš irgi esu nusipirkęs VCDS tai viską žiūrinėju kaip mažas vaikas žaisčiau koki žaidimą.  :-] Bet tai daug info randu MŪSŲ forume, daug googlei. tai padeda kažkiek, nes kiti yra paviešine ir va kaip aš ar kitas žmogus nežinantis atranda ir susitvarko.  (y) :smoke:

Neprisijungęs bielas

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
visu pirma as is to duonos nevalgau,turiu VCDS'a savo reikmem, kad uz kiekviena menkiausia pajungima nemoket po 20-30lt. ir net nebuvo kalbos apie pinigu emima. Antra nematau cia nei vieno, kuriam konkreciai reiketu turbinos valdymo modulio adaptacijos.. Kam reiks tas asmeniskai paklaus. Ir trecia klausiau ar tik per audi ar kitaip imanoma pasidaryt, bet kiek zmoniu tiek nuomoniu, ir nei vienos is patirties, o tik pamastymai, arba "man reikes as pasidarysiu". nu tai kokia kalba apie vieninguma. Man reikejo ir as pasidariau.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Lapkričio 15, 16:47:42 sukūrė bielas »

Neprisijungęs arciss0

• Žiūrėti profilį
visu pirma as is to duonos nevalgau,turiu VCDS'a savo reikmem, kad uz kiekviena menkiausia pajungima nemoket po 20-30lt. ir net nebuvo kalbos apie pinigu emima. Antra nematau cia nei vieno, kuriam konkreciai reiketu turbinos valdymo modulio adaptacijos.. Kam reiks tas asmeniskai paklaus. Ir trecia klausiau ar tik per audi ar kitaip imanoma pasidaryt, bet kiek zmoniu tiek nuomoniu, ir nei vienos is patirties, o tik pamastymai, arba "man reikes as pasidarysiu". nu tai kokia kalba apie vieninguma. Man reikejo ir as pasidariau.
Iš dalie tu teisus.  (y) (+) Aš ir nusipirkau ka nereikėtu mokėti vien už klaidų nuskaityma, kur turi daryti tikrą diagnostiką. Ir šiaip pats daugiau supranti mokai nu tikrai į nauda.  (aa) O čia nu yra iš tikro ka tik pamastymai, bet iš patirčių ka patartu tai mažai(bet nesakau ka nėra yra ir man tai padeda (y)) Nu žodžiu palinkėsiu VISIEM mažiau pyktis, būti draugiškiems, vieningiems. Uraa.  :-] (y) :V :smoke:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Vcds tiek pat vertas kaip ir testeriukas. Toliau prasideda mokejimas juo naudotis, ji ismanyti, o dar toliau prasideda poreikis ziniu, kad matyti ir sugebeti matyti ka rodo sis testeriukas.

Tad testeri gali nusipirkti bet kuris, kaip ir fotoaparata - taciau ismanyti fototechnika ir jos specifika tikrai negana tik nusipirkti iranga.

Tad sioje temoje yra dvi medalio puses, abi teisios, taciau supraskite, kad norint gauti, reikia ir duoti. Kalbu ne tik apie si atveji, nes si tema pastovi forume.
Kartais dasikasti iki ziniu reikia daug laiko, pastangu, kartais pinigu, kartais mainu: informacija uz informacija ir zinoma ne uz ta viešą, o uz ta vertinga.

Taip kad manau nereiktu moralizuoti zmogaus, jis info sunkiai pasieke, o jei pasakytu visai, butume dekingi ir uz uzuomena.

Neprisijungęs arciss0

• Žiūrėti profilį
Vcds tiek pat vertas kaip ir testeriukas. Toliau prasideda mokejimas juo naudotis, ji ismanyti, o dar toliau prasideda poreikis ziniu, kad matyti ir sugebeti matyti ka rodo sis testeriukas.

Tad testeri gali nusipirkti bet kuris, kaip ir fotoaparata - taciau ismanyti fototechnika ir jos specifika tikrai negana tik nusipirkti iranga.

Tad sioje temoje yra dvi medalio puses, abi teisios, taciau supraskite, kad norint gauti, reikia ir duoti. Kalbu ne tik apie si atveji, nes si tema pastovi forume.
Kartais dasikasti iki ziniu reikia daug laiko, pastangu, kartais pinigu, kartais mainu: informacija uz informacija ir zinoma ne uz ta viešą, o uz ta vertinga.

Taip kad manau nereiktu moralizuoti zmogaus, jis info sunkiai pasieke, o jei pasakytu visai, butume dekingi ir uz uzuomena.

(y) :smoke:

Neprisijungęs paullys

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
kas dar zimo kaip pasalinti sita gedima tik a4

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
o kaip dar jei ne keitimo budu :think: