Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 C6 3.0tdi grandines keitimas  (Skaityta 129219 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Kartais net rimti servisai nesugeba diagnostikos pasidaryti ir pievas kalba, tad nemanyk kad bet kur nuvaziuosi, pajungs adapteri, nuskaitys klaidas ir cia jau tipo diagnostika. Ne velnio tai ne diagnostika, o tik klaidyciu nuskaityma ff :D

http://xado.lt/variklines-alyvos/sintetines-alyvos/xado-atomic-oil-5w-30-504-507 situos naudoju, kaina ~9ltr berods nesiekia 300lt, reiktu saskaitas pasitikslinti, nepamenu tiksliai kainos.

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
aisku, o pats ar apsiimtu padaryt, prilekciau iki kauno, ir tepalus paimciau

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
oi, tepalus internetu nusipirksiu  :D

Neprisijungęs filse

• Įrašai: 102
    • Žiūrėti profilį
jo tas strigimas vare ir mane is proto  :A  pakeisti purkstukai ir po kolkas dar nei vieno strigimo  (aa)  man irgi meistrai kalbejo apie starteri, bet geriau cia paklausyti kaikuriu zmoniu nei meistru kurie nekazka teismano :D

Neprisijungęs arciss0

• Įrašai: 572
    • Žiūrėti profilį
8ltr. 2bankes po 4ltr.

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
cia tas pats xado? internetu pirkai?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
8ltr. 2bankes po 4ltr.
Tiksliai, juk kalbejome jau anksciau kad as ta pacia kaina gaunu uz 9ltr, o gal ir pigiau truputi.
Zodziu reikia saskaitas atsiversti, zadu pirktis greitu metu vel xado tepalu, tad galima kooperuotis.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
aisku, o pats ar apsiimtu padaryt, prilekciau iki kauno, ir tepalus paimciau
visiems padedu jei tik eina laika suderinti. Patinka man tas c6 išnaršyti, ypac kai pardavejas dievagojasi idealia bukle :-]

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
nes dabar tam linke kur atsiuntei,tai 9 ltr apie 500 gaunasi (wow)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
As sakau ka gaunu, o ne kiek matome kaina :D
Turim siokias tokias nuolaidas.

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
tai butu labai gerai ju gauti. jei nepavyks diagnostikos padaryt tai nors tepalus paimsiu. biski uzsiparinau dabar (!?)

Neprisijungęs arciss0

• Įrašai: 572
    • Žiūrėti profilį
cia tas pats xado? internetu pirkai?
Taip čia tas pats, aš perku intercar šiauliuose parduotuvei.

Neprisijungęs Allroad`as

• Įrašai: 69
    • Žiūrėti profilį
Tiksliai, juk kalbejome jau anksciau kad as ta pacia kaina gaunu uz 9ltr, o gal ir pigiau truputi.
Zodziu reikia saskaitas atsiversti, zadu pirktis greitu metu vel xado tepalu, tad galima kooperuotis.
Man jau už ~3000km nusimato tepalo keitimas. Iki šiol pyliau neste oil pro sintetinį, bet visai pabandyčiau ir šį, jei Bajoras užsakytų :) Tik dabar išvykstu savaitei pailsėti į šiltus kraštus, todėl atsiskaitytume tik po savaites :V
P.S.
Pasaugojimas į kainą įskaičiuotas? :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Praeitą kartą pirkomes susikoperavę, tai daug nei mažai - 8-9ltr ėmė apie 8 žmonės, kai kurie tepalai ir eilę savaičių stovėjo, tik kad buvo jau atsiskaitę.
Didelės bėdos aš čia nematau. Galima bus užsakyti vienu upu.
Pigiau gal būtų imti bačką ir pasidalinti, bet tikrai neturiu noro nei pilstytis ofise tepalais, nei taros turiu, o dar ir išssiuntinėti reikia paskui :bedantis:

Neprisijungęs OO7

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
Dar neteko keist tepalų savo 3.0 tdi, tai ir noriu paklausti - kokie čia tepalai priklauso, koks kodas? Pavyzdžiui perkant Mobil. Tipo sintetiniai, dyzeliniam varikliui ir viskas?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tipo esmė visa specifikacijos ir ne esmė kieno bankė ir kas ant jos parašyta: dyzeliui ar benzinui ;)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Aš va bajoro pasiūlytus xado panaudojau, grandinės įtempėjas užvedant šalta žymiai mažiau garso skleidžia, liqui moly sintetiką 5w30 išpyliau barščių spalvos, labai keista pasirodė...

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Aš va bajoro pasiūlytus xado panaudojau, grandinės įtempėjas užvedant šalta žymiai mažiau garso skleidžia, liqui moly sintetiką 5w30 išpyliau barščių spalvos, labai keista pasirodė...
Kur pirkai? Pas Bajora? Koks tiksliai modelis tepalu? Reikia ir man pabandyti.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Sio puslapio virsuje nuoroda i tikslu tepala. Dar jei pilnat xado prieda, jis dar labiau padeda, tai atkelia skubejima keisti itempeja, taciau jo nesuremontuos, vis tiek kazkada reikia keisti. Na nebent atsikels poreikis tiek ilgai, kad tai gales daryti sekantis savininkas :D

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Grandinės įtempėjas išvis užtilo,  netikėjau, kad tepalai taip įtakoti gali tas liqui moly...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Nebūkit naivūs, grandinės tikrai nesusitraukia, kad barškėjimas dingtų, paprasčiausiai viską užvelia ir tiek. Tas pats "medus" turginių naudojimas, padaro tą patį efektą, paskui išsigasti dangtelį pakėlęs, kiek ten užvelta.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Grandinė ok, plastmasės ok, pats įtempėjas slėgio nelaikė, o gal prasiplovė, nes nebėra garso užvedant šaltą, anksčiau kokią sekundę padainuoja ir tiek ;)
Yra kažkur nete tsb iš audi, kad gali groti įtempėjas, dėl tepalų ir tipo tai normalu...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nebūkit naivūs, grandinės tikrai nesusitraukia, kad barškėjimas dingtų, paprasčiausiai viską užvelia ir tiek. Tas pats "medus" turginių naudojimas, padaro tą patį efektą, paskui išsigasti dangtelį pakėlęs, kiek ten užvelta.
Medus tik sutirština tepalą į kone klijuką, o xado revitalizantas turi priedą kuris nusėda ant metalinių paviršių padengdamas jį slidžia danga. Joks medus to nedaro ir aplamai tai nieko bendro.
Ar pats esi bandęs kad ir kokį vairo siurblį pradėjusį kaukti pagydyti xado? Pabandyk, daug nekainuoja, blogiau nebus. Žinoma jei jis jau klykia bei staugia ir dar labai ilgai - nepadės niekas.

Ir ne naivumas, o faktas savame kailyje. Ar nebūsi nusistatęs iš anksto prieš tai? Ar bandyti teko pačiam?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Grandinė ok, plastmasės ok, pats įtempėjas slėgio nelaikė, o gal prasiplovė, nes nebėra garso užvedant šaltą, anksčiau kokią sekundę padainuoja ir tiek ;)
Yra kažkur nete tsb iš audi, kad gali groti įtempėjas, dėl tepalų ir tipo tai normalu...

Nelabai teoriškai galėčiau paaiškinti, bet praktiškai išsitampo grandinė , itempėjęs jau tiek nespaudžia, štai ir garsas. Daug kas ilgina įtempėjo štoką, kaip apgauti pirkėją ar laikina , bet pavojinga išeitis galima, bet realiai (-) . Nelabai ir įmanomas pačio įtempėjo kažkoks ale pagerinimas, juk subarška tik kuriant pradžioje, paskui kuo šiltesnis variklis , tuo garsas didesnis, jeigu kažkoks tepalas tą garsą mažina, reiškias turi didinti tepalo klampumą, kad užsineštų atsiradę laisvumai tarp judančių metalinių detaliu, gaunasi pilu kuo brangesnį tepalą ir pats paskui jį gadinu, kitaip neįsivaizduoju kokią funkciją gali atlikti kažkokie priedai, kad grandinė atgal susitrauktų.
Bet štai marketingo atžvilgiu, jau kitas vaizdas, užpyliau ir garsas sumažėjo, reiškias labai geri, paskui užpylus tepalus be priedų, kurie dar kažkiek ir pravalys apmašas, atsiras košmariškas garsas, dūmai ir t.t. štai tada pirkėjas ir susimasto, reiškias su priedu tai žymiai geresni, juk garso tai nebuvo, bet pačiam varikliui manau labai trumpina gyvenimą.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Medus tik sutirština tepalą į kone klijuką, o xado revitalizantas turi priedą kuris nusėda ant metalinių paviršių padengdamas jį slidžia danga. Joks medus to nedaro ir aplamai tai nieko bendro.
Ar pats esi bandęs kad ir kokį vairo siurblį pradėjusį kaukti pagydyti xado? Pabandyk, daug nekainuoja, blogiau nebus. Žinoma jei jis jau klykia bei staugia ir dar labai ilgai - nepadės niekas.

Ir ne naivumas, o faktas savame kailyje. Ar nebūsi nusistatęs iš anksto prieš tai? Ar bandyti teko pačiam?

Jokio nusistatymo, nereikia iš karto matyti priešiškumą :H  Negaliu peikti aš to xado, aš jo tikrai nenaudojau, bet logiškai nelabai įsivaizduoju , juk neatstatys jis metalo sluoksnio :think: Jeigu jis padengia paviršių slidžia danga, grandinė ir taip slysta, garsas juk nuo susidėvėjimo, ar aš klystu?