Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 C6 2l dyzelis. ESP, Rankinio stabdžio klaidos ir nesikuria  (Skaityta 2333 kartus)

Neprisijungęs Aimunts

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
taip jau atsitinka, kad iš niekur nieko pradeda mesti klaidas, kad negerai su rankiniu stabdžiu, ESP. negano to dar ir nesikuria,tai kiek suprantu kuro siurblys nesuveikia. kaip netikėtai atsirasdavo tokios bėdos,taip netikėtai ir dingdavo. Prijungus diagnostiką jokių klaidų neišlieka ir neparodo. kai pradėdavo mesti klaidas užtekdavo palaukti kažkiek laiko ir viskas praeidavo, dabar tas klaidas nuolat rodo. užkurt irgi nebeužkuriu, nors starteris suka. kaip manot, kur čia bėda? Ačiū už atsakymus

Neprisijungęs Areias

• Įrašai: 226
    • Žiūrėti profilį
Paziurek mases blokeli bagazinej jis buna sudurniuoja,ten megsta dregme kauptis.Kazkur bus laidas kiauras gal,elektrikas pades,o jei rankas turi ir pats gali pradeti tikrinti.Pradziai mases laidus paziurek,poto atlupk plastmase kur kompas stovi,ten dregmes buna jei nevalai drenazo,gal saugikliai ar reles oksidavosi,as taip elgciausi,manau ten beda ir gali buti.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Kovo 29, 16:02:24 sukūrė Areias »

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Aimunts

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Ačiū už atsakymą. nesenei pirkau šią audi, tai nelabai gaudausi kur kas randasi. na bent dabar turėsiu ką pasakyti elektrikui :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Ačiū už atsakymą. nesenei pirkau šią audi, tai nelabai gaudausi kur kas randasi. na bent dabar turėsiu ką pasakyti elektrikui :)

Gal geriau nesakyk , nes is karto pamatys, kad nieko nesupranti ;) Rankinio klaida atsiranda kai sudurnioja kiti blokai, esp uzsidege, variklis nesikuria, tai reiskias klaidos kompe tikrai sedi ir koks siurblys neveikia del kurio nesikuria? Jeigu tas kur bake, tai ijungus degima turi girdeti, o be to ir jam nesuveikus, jeigu kuro sistema tvarkinga , uzsikurtu.

Neprisijungęs Areias

• Įrašai: 226
    • Žiūrėti profilį
Gal geriau nesakyk , nes is karto pamatys, kad nieko nesupranti ;) Rankinio klaida atsiranda kai sudurnioja kiti blokai, esp uzsidege, variklis nesikuria, tai reiskias klaidos kompe tikrai sedi ir koks siurblys neveikia del kurio nesikuria? Jeigu tas kur bake, tai ijungus degima turi girdeti, o be to ir jam nesuveikus, jeigu kuro sistema tvarkinga , uzsikurtu.
Manau negali taip but,kad viskas taip susija,juk rase,kad buvo gerai ir poto sugedo,tiesiog elektra jam grybauja,labiau tikeina,kad is po ziemos kazkur bus reles ar laidai oksidavesi

Neprisijungęs Crimson

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
Nera klaidos G201?

Neprisijungęs Piotras

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
 :-{Sveiki.
Man tapati situacija nutiko , mano audi a6 , pora kartu mete klaidas ir nesikure. Siandien vel tas pats nutiko pasukus rakta starteris suka o nesiveda ir meta break ir EPS klaida, as utraukiu el.rankini stabdi ir ji atleidziu po poros minuciu masin vel uzsiveda.

Neprisijungęs Piotras

• Žiūrėti profilį
Aimunts ar issiaiskinai ku beda buvo?

Neprisijungęs geowill

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Kažkoks kosmosas su bėdomis, o dar didesnis kosmosas su pasiūlymais kaip jas spręsti. :-D

Neprisijungęs Piotras

• Žiūrėti profilį
Buvau  šiandien pajunges  prie kompo. Pasake kad buvo dingęs kontaktas tarp pavarų dėžės modulio del to ir nesukuria. Sako reikia palikti audi kad pažiūrėtu nuodugniai. Speja gal koks laido kontaktas arba rele. Tai planuoju kitoi savaitei palikti servise.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Nuo to ir reikėjo pradėti. Nuo remontavimo servise.