Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 C6 2.7TDI 132KW Q Automatines dezes tepalas  (Skaityta 4060 kartus)

Neprisijungęs Svecias4789

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, ar reikia Audi A6 C6 2.7TDI 132KW Q  keisti dezes tepalus?

Neprisijungęs Autopilotas

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs KAUNAS

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
kaip zinoti kada keisti jau tepala? :)

Neprisijungęs KAUNAS

• Žiūrėti profilį
as girdejas geriau nekeisti isvis dezems tepalo automatinem,ar tiesa?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
as girdejas geriau nekeisti isvis dezems tepalo automatinem,ar tiesa?

Netiesa. Zf nurodo kas 120000km keisti tiptronike pvz...

Neprisijungęs KAUNAS

• Žiūrėti profilį
Netiesa. Zf nurodo kas 120000km keisti tiptronike pvz...

gal zinai kur kaune geriausiai pasikeisti tepala ir kokia kaina butu plius minus? audi a6 c6 2.7tdi 132kkw.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Keičiau pats, su plovimu gavosi 11ltr tepalo. Keičiasi filtras dar papildomai

Neprisijungęs KAUNAS

• Žiūrėti profilį
Idomu kiek paimtu servise kokiam nors.

Neprisijungęs maNas

• Įrašai: 356
    • Žiūrėti profilį
domintų ir mane tepalo keitimas automatinei greičių dežei a6 c6 3.0, kas ten per plovimas, nesu girdėjęs,:think: gal plačiau galima?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
domintų ir mane tepalo keitimas automatinei greičių dežei a6 c6 3.0, kas ten per plovimas, nesu girdėjęs,:think: gal plačiau galima?

Nu supili naujo tepalo 5ltr, pavažinėji ir vėl leidi lauk. Neina taip paprastai išleisti jo, nebent su spec aparatu.

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
gali nauja supyles per ausintuvo grystama vamzdi isleisti is sitemos nemazai seno tepalo kol pradeda begti sviesus as taip keisdamas sunaudojau 14 litru(y)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
gali nauja supyles per ausintuvo grystama vamzdi isleisti is sitemos nemazai seno tepalo kol pradeda begti sviesus as taip keisdamas sunaudojau 14 litru(y)

O tai per apačia neišsileidžia? :think:

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
issileidzia bet nevisas dug lieka sistemoje

Neprisijungęs Andddrius

• Įrašai: 42
    • Žiūrėti profilį
Pasikeičiau vakar tepalus, aišku ne pilnas keitimas. Kažkur 5ltr tepalo. Buvo nekeista nuo gamyklos (originalus filtras su data 2009m). Tepalas nebuvo visiskai tamsus, geltonos spalvos. Nors tikėjaus rast žalios spalvos. Po keitimo truputį švelniau perjunginėja pavaras. Rida apie 200000km. Keičiaus Šiauliuose, šalia VW centro.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Idomus meistrai. Kazin kodel praplovimo nedaro arba ne po slegiu keicia? As supyliau po isleidimo 5ltr, pavazinejau ir vel isleidau. Daug daugiau atsinaujina

Neprisijungęs Andddrius

• Žiūrėti profilį
Siaip gal but. Bet kad pirma kart keiciau, tai nerekomendavo pilnai keist. Be to jis ir tvarko dezes ten. Uzklijavi lipduka jis, kad po 50 kkm vel keist..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Siaip gal but. Bet kad pirma kart keiciau, tai nerekomendavo pilnai keist. Be to jis ir tvarko dezes ten. Uzklijavi lipduka jis, kad po 50 kkm vel keist..

Paklausyk Evkos, pavažinėsi pora savaičių ir vėl keisk, tada jau ramiai 60 štukų gali važinėti.

Neprisijungęs Andddrius

• Žiūrėti profilį
Nu reiks turbut. Bet keista, kad alyva dar gana skaidri :) Pas rusu kai paskaiciau, jie isleidzia alyva net kartais nebepersisviecia :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nu reiks turbut. Bet keista, kad alyva dar gana skaidri :) Pas rusu kai paskaiciau, jie isleidzia alyva net kartais nebepersisviecia :D

Po puse lemo taip gal ir butu. As leidau su 3500000 rida paskutinei, tai irgi vos vos i juoduma tik buvo

Neprisijungęs Bushass

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
Su Kauno audi centro meistru kalbejau, tai sake kol jokiu simptomu nejauti tol nelysk i deze. Nes jos is patirties sake laiko tikrai virs 500tuks. km. Nes sake daznai pakeitus tepalus po kazkurio laiko kaip tycia prasideda su deze problemos. Mano 2011metu 140kw 2.7 Q begus 250tuks. km jau. Tai net nezinau ka daryti. Bedu jokiu kaip ir nera.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Su Kauno audi centro meistru kalbejau, tai sake kol jokiu simptomu nejauti tol nelysk i deze. Nes jos is patirties sake laiko tikrai virs 500tuks. km. Nes sake daznai pakeitus tepalus po kazkurio laiko kaip tycia prasideda su deze problemos. Mano 2011metu 140kw 2.7 Q begus 250tuks. km jau. Tai net nezinau ka daryti. Bedu jokiu kaip ir nera.

Pirma bekt nuo tokiu meistru reikia. Zf deziu gamintojai sitoms dezems rodo keitima kas 120000km kazkodel, o jau audi manuale raso, kad nekeiciamas. Kiek deziu tepalus keiciau, visos tik geriau vaziavo po to.

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
AC sako tam kad paskui tvarkyt deze pas juos.

Neprisijungęs Ablawukaz

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
Gal zinot kur patikimai Vilniuj atlieka pilna dezes tepalo keitima?