Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI A6 C6 2.0 TDI  (Skaityta 4562 kartus)

Neprisijungęs robe

• Įrašai: 290
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI A6 C6 2.0 TDI
« Atsakymas #25: 2016 Vasario 14, 13:28:38 »
Na jeigu jau didziuojates savo komplektacija,tai pas mano A6 C6 viskas kas pas jusu , tik zymiai geriau :D

Na tai pasidalink koks pas tave ORIGINALUS papildomos įrangos sąrašas  ;)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2016 Vasario 14, 13:42:08 »
Jei klystu, mane pataisyk, bet mes čia kalbam apie 2.0 tdi. O c6 kėbule su tokiu varikliu nei quattro, nei orine pakaba a6 iš gamyklos neišriedėjo nei viena. O tie navarotų iš šiūkšlyno įsidėjimai tai levelį kelia nebent tamstai, nes asmeniškai niekada į tokią mašiną nežiūrėčiau, kur kažkas kažką garaže patobulino ir ale tai viskas veikia. Jau nekalbu bamperių ar kitokių nelaimių montavomų ant senesnio modelio, čia jau išvis galėtų būt baudžiama už tokį automobilio niekinimą.. Vienas bamperis FL, kitas ne, priekyje žibintai FL, gale ne. Po visų tokių "tobulinimų" rezultate aupgauni tiktai pats save, bet ne aplinkinius. :goodboy:

Kiekvienam savo, kiti vazineja su c6 ir su irklais gale :D o vietoj normaliu kedziu, shudu maishai aptraukti skuduru. :smoke:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2016 Vasario 14, 14:07:31 »
Na tai pasidalink koks pas tave ORIGINALUS papildomos įrangos sąrašas  ;)

Originalus labai skurdus :F  Bet pirkau butent ko man reikejo ir pigiai, susidejau viska ko man reikia, atvazinejau du metus, parduosiu ir dar uzdirbsiu  (y) Na kuris ten nusipirkes viska gamykliskai, suplojes bele kiek pinigu uzdirbs atvazinejes pora metu  :goodboy:
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Vasario 14, 14:14:54 sukūrė only AUDI »