Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI A6 C6 2.0 TDI  (Skaityta 4573 kartus)

Neprisijungęs DeiV

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
AUDI A6 C6 2.0 TDI
« Topic Start: 2016 Vasario 11, 01:46:43 »
Sveiki,ruošiuos pirkti A6 C6 2004-2006 metų, kokios jų pagrindinės problemos? Žadu pirkti su automatinę pavarų dėžę, na galbūt ir mechanine pasiimčiau,su kokia dėže vairuoti,man nėra skirtumo, kalba eina apie 2.0 TDI motorą.
Taigi vyriukai,apšvieskit mane, kokios problemos dažniausios su šitom mašinom ir su šiais 2.0 varykliukais? ir ka butinai žinoti perkant šią mašiną??
Norėčiau pliusų ir minusų dėl 2.0 TDI varikliuko ir išsamios informacijos apie jį. Ačiū
Moderatoriams - prašau temos nerakinti ir neversti manęs eiti skaityti apie benzininius variklius,kurie manes visiškai NEDOMINA, galu gale,kai 20 postų temoje, 19 iš jų, tryjų durnelių kivirčai apie pežo,opelį ir bemve..., ačiū už supratingumą.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Vasario 11, 01:49:07 sukūrė DeiV »

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI A6 C6 2.0 TDI
« Atsakymas #1: 2016 Vasario 11, 07:20:51 »
Kad neturim ką blogo pasakyti. Žiūrėk,  kad nebūtų pravažiavus pusę milijono, laiku keisk tepalo siurblio ašelę ir viskas.

Neprisijungęs DeiV

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2016 Vasario 11, 11:51:42 »
aišku,bet norėčiau išgirsti daugiau pasisakymų, ar tiesa,kad 2.0 motoriuko purkštukai yra brangesni,nei 2.7/3.0 nors jų 2.0 motore yra dvejeis mažiau ?
ir ar verta pirkti automatą 2.0 dyzelį? yra kokių minusų didelių ar nėra? ar visgi mechanine geriau?
ir dar norėčiau sužinoti,pagrindinę šių variklių problemą,kurios taisymas yra brangiausias, t.y. pvz.: 2.7/3.0 grandinė, tai kas yra panašaus pas 2.0?

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2016 Vasario 11, 12:29:59 »
Netiesa. Devetus 2.0 x4 gali rast ir uz 200e visa komplekta. Automatas pas 2.0 bus multitronikas, tai nezinau ar cia labai jau geras pasirinkimas, bet kazkaip vaziuoja zmones.  Brangiausias taisymas bus kai nepakeisi tepalo siurblio aseles kuri kainuoja 4eu. :D

Neprisijungęs Swiss

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2016 Vasario 11, 15:48:54 »
viskas ok su tais varikliais, tik ašelę pasikeiti ir važiuoji sau ramus daug km.

Automatinės dėžės irgi pakankamai patvarios, tiesa, remontas nepigus (bet kuriam gi automatui remontas pigus :D). Bet nepažįstu nei vieno, kuriam kažkas būtų blogai buvę su A6 C6 multitronic dėžėm iš pažįstamų rato. O važiuoja šitie multitronikai labai maloniai, net nesijaučia pavarų perjungimo  (y)
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Vasario 11, 15:50:37 sukūrė Swiss »

Neprisijungęs raimis87

• Įrašai: 256
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2016 Vasario 11, 19:42:49 »
Dar prideciau, kad reikia žiūrėti ne tik ašelę, bet ir tepalo siurblio grandinę su zvaigzdutem, kurios trukineja. Pastebejimas,kad galetų variklis tyliau dirbti. Su mechanine teko vazineti, tai pakankamai smagiai vaziuoja.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2016 Vasario 11, 21:10:46 »
Dar prideciau, kad reikia žiūrėti ne tik ašelę, bet ir tepalo siurblio grandinę su zvaigzdutem, kurios trukineja. Pastebejimas,kad galetų variklis tyliau dirbti. Su mechanine teko vazineti, tai pakankamai smagiai vaziuoja.

Tik BLB variklis tai turi :) Ir ~250k km prabiegu, tas itempejas su grandine atrode kaip nauji, kai asele jau buvo apesta.

Neprisijungęs DeiV

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2016 Vasario 12, 00:45:33 »
ačiū visiems už atsakymus, laukiu jūsų visų daugiau pasisakymų :)
Skaičiau,kad su 2.0 varikliu,sunku rasti geros komplektacijos, ar tiesa? faktas tai,kad sunku ir su pačiu 2.0 varikliu mašina rast...tai ką kalbėt dar,kad su gerą komplektacija...
bendras klausimas: Ar spalvotame MMI ekrane visuose navigacija yra ar ne?

Neprisijungęs D0mis

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2016 Vasario 12, 15:11:42 »
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Vasario 12, 15:13:15 sukūrė D0mis »

Neprisijungęs DeiV

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs robe

• Įrašai: 290
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2016 Vasario 12, 19:52:13 »
ačiū visiems už atsakymus, laukiu jūsų visų daugiau pasisakymų :)
Skaičiau,kad su 2.0 varikliu,sunku rasti geros komplektacijos, ar tiesa? faktas tai,kad sunku ir su pačiu 2.0 varikliu mašina rast...tai ką kalbėt dar,kad su gerą komplektacija...
bendras klausimas: Ar spalvotame MMI ekrane visuose navigacija yra ar ne?

Kad 2.0 tdi dažniau bus skurdesnės komplektacijos tai faktas. Bet rasti su gausia papildoma įranga tikrai įmanoma ir su šiuo varikliu. Pvz man tikrai pavyko  ;)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2016 Vasario 12, 21:42:48 »
Tai paskui galima dar prisidėti navarotu, kokių trūksta.

Neprisijungęs DeiV

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2016 Vasario 12, 23:34:46 »
Kad 2.0 tdi dažniau bus skurdesnės komplektacijos tai faktas. Bet rasti su gausia papildoma įranga tikrai įmanoma ir su šiuo varikliu. Pvz man tikrai pavyko  ;)
Kiek prasukęs km jau su 2.0tdi savo audine?su kokiom bėdom susiduręs buvai?

Neprisijungęs TDIkas

• Įrašai: 159
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2016 Vasario 13, 12:38:24 »
Viskas susidedama ko truksta. Tarkim kas turit 2.0 tdi koke komplektacija neskurdzia turit?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2016 Vasario 13, 13:17:10 »
Viskas susidedama ko truksta. Tarkim kas turit 2.0 tdi koke komplektacija neskurdzia turit?

Gal geriau klausti kiek kainuoja susideti , kad ji butu neskurdi.As asmeniskai ieskojau su pamustu priekiu, kad is karto FL susimesti ir , kad butu sviesolaidis, tada zymiai pigiau gaunasi viska dasideti.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2016 Vasario 13, 14:55:21 »
Na pas mane buvo mmi didelis, telefonas, navigacija, klima su ekranais, spalvotas spidometro ekranas, keleivio airbag atjungimas, galinių durų apsauga nuo vaikų atskirai kiekvienas duris galiu blokuoti el.budu, kad neatidarytu durų ir stiklo. Mp3 kompaktu dėžė dar, nes jau nuo 2007 metu modelis. Labiausiai trūksta parkavimo sistemos ir vairo S-line neapvalaus :-D
 Pridėjau fl spidometra, lauko veidrodėlių ir salone po durų apdailos juostomis, po kojomis led apsvietima, led nuo stogo žemyn kur šviečia, odinį saloną, perdariau į šildoma. Tai standartine komplektacija jau tikrai buvau patenkintas.

Neprisijungęs TDIkas

• Įrašai: 159
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2016 Vasario 13, 18:55:52 »
Tai cia jei pas mane melsvai-baltai sviecia koju apsvietimas, tai cia jau gamykliskai ? 2005 m
o led juosta virs ranku ir nuo stogo apsvietimas i konsole jau ne visose standartiskai eina a6 c6 ?

Pas mane yra: xenon, verstos odos salonas( labai retai mates 2,0tdi) parkingai gale, didzioji MMI su NAVI ir telefonu, tai ledai jau kaip minejAU,
o nera kaip ne keista 2 ratuku klimatoniko, spalvoto skydelio ( Isidejau klima 400 lt, spidometras spalvotas 250lt ne FL)

Labai tokia nemazai masinai paktronikai padeda, manau cia didelis pliusas jei.

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2016 Vasario 13, 19:48:29 »
Tai cia jei pas mane melsvai-baltai sviecia koju apsvietimas, tai cia jau gamykliskai ? 2005 m
o led juosta virs ranku ir nuo stogo apsvietimas i konsole jau ne visose standartiskai eina a6 c6 ?

Pas mane yra: xenon, verstos odos salonas( labai retai mates 2,0tdi) parkingai gale, didzioji MMI su NAVI ir telefonu, tai ledai jau kaip minejAU,
o nera kaip ne keista 2 ratuku klimatoniko, spalvoto skydelio ( Isidejau klima 400 lt, spidometras spalvotas 250lt ne FL)

Labai tokia nemazai masinai paktronikai padeda, manau cia didelis pliusas jei.
vidaus ir isores (po veidrodeliais, daugiau nezinau kur :bedantis:) apsvietimas yra papildoma opcija, tikrai ne pas visas tai buna. Gera komplektacija pas tamsta (y) O as nenurimsiu kol neisidesiu recaro salono nuo S ar RS, ten tai geris (o)

Neprisijungęs robe

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2016 Vasario 14, 08:03:44 »

Na mano yra 2007m tai  yra led, bi-xenon, abu spalvoti ekranai, navi, klimatronikas, šildomos sėdynės, mp3, bluetooth, elektra užlenkiami veidrodžiai, originali signalizacija su tūrio ir posvyrio davikliais, juodos lubos, audi individual dviejų spalvų odinis salonas, parktronikai, soliarinis priekinis stiklas, fotochrominis galinio vaizdo veidrodėlis ir turbūt visa kita kas tokių metų jau būna standartinėje komplektacijoje (autopilotas, kritulių daviklis ir pan.).

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2016 Vasario 14, 10:42:21 »
Na jeigu jau didziuojates savo komplektacija,tai pas mano A6 C6 viskas kas pas jusu , tik zymiai geriau :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2016 Vasario 14, 10:53:14 »
Va kai isideda distronika ir orine pakaba, cia tai levelis pakyka kaip reikalas, o ne kazkokios juodos lubos, lietaus daviklis, kazkokia tai uzuolaidele :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2016 Vasario 14, 11:00:25 »
Va kai isideda distronika ir orine pakaba, cia tai levelis pakyka kaip reikalas, o ne kazkokios juodos lubos, lietaus daviklis, kazkokia tai uzuolaidele :D

Nesubrende mes dar tokiems navarotams, mechankej distroniko nereikia, o orine pakaba tik ateina i musu galvas kaip privalumas, po c5 problemu visiems kaip galvos skausmas.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2016 Vasario 14, 11:07:58 »
C5 su orine gerai cia streso ivare i smegenis, tad tiesa tavo zodziuose, nes vis viesai paklausia apie C6 orine, tuoj atbega vaiku burys ir apvemia remdamiesi tik C5 patirtimi :-]

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2016 Vasario 14, 11:20:44 »
(y)

Neprisijungęs robe

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2016 Vasario 14, 13:26:56 »

Jei klystu, mane pataisyk, bet mes čia kalbam apie 2.0 tdi. O c6 kėbule su tokiu varikliu nei quattro, nei orine pakaba a6 iš gamyklos neišriedėjo nei viena. O tie navarotų iš šiūkšlyno įsidėjimai tai levelį kelia nebent tamstai, nes asmeniškai niekada į tokią mašiną nežiūrėčiau, kur kažkas kažką garaže patobulino ir ale tai viskas veikia. Jau nekalbu bamperių ar kitokių nelaimių montavomų ant senesnio modelio, čia jau išvis galėtų būt baudžiama už tokį automobilio niekinimą.. Vienas bamperis FL, kitas ne, priekyje žibintai FL, gale ne. Po visų tokių "tobulinimų" rezultate aupgauni tiktai pats save, bet ne aplinkinius. :goodboy: