Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 3.0 D 2009m. nekyla temperatura...  (Skaityta 1685 kartus)

Neprisijungęs Daivarinis064

• Įrašai: 210
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 3.0 D 2009m. nekyla temperatura...
« Topic Start: 2012 Gruodžio 29, 01:06:40 »
Sveiki, ar normalu kad kai buvo -14 laipsniu, tai temperatura iki 90 pakilo tik uz 20 km?ir sustojus kur, tai iskart ji krenta,pradedi vaziuot vel pakyla..normalu kad sitaip?galvoju gal termostatas...

Neprisijungęs ku2002lt

• Įrašai: 459
    • Žiūrėti profilį
nu jai dyzeliam galioja tas pats kas ir benzams tai sakyciau termostatas, man taip buvo, tiesa skystima dar nepakenktu pasikeist ir originalu raudona :)

Neprisijungęs cardio

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
Bent jau man ziema niekada vazinejant nekyla iki 90 laipsniu, jei stoviu kamsciuose visada kaip ikalta 90. Iki 90 pradeda nedakilti kai temp zemiau 0 (turiu omenyje vaziuojant ne mieste)

Neprisijungęs ku2002lt

• Įrašai: 459
    • Žiūrėti profilį
Bent jau man ziema niekada vazinejant nekyla iki 90 laipsniu, jei stoviu kamsciuose visada kaip ikalta 90. Iki 90 pradeda nedakilti kai temp zemiau 0 (turiu omenyje vaziuojant ne mieste)
na taip tikrai neturetu buti

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
jeigu labai stiprei šildei saloną gal ir normalu, senesniu 1,9tdi mieste malantis krenta iki 80 su mano šilumos poreikiais

Neprisijungęs cardio

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
Tik ka keisti dirzai ir prie to pacio termostatas. Niekada nebuvo jokiu bedu nei pries tai nei po to. Ir niekada nei pas mane, nei pas kolegas su tokiom audi vazinejant mieste kai salta ar uzmiestyje temp nekyla > 75-80. Mieste kamstyje normaliai 90. Nz kas ir kaip turi buti bet taip jau yra. Ir oras salone karstas prie 75 ir kamstyje nei vasra nei ziema nebuna >90. Manau kad reguliavimas puikus to termostato. Skyscio niekada nedingdavo ir nedingsta, jokio oro sistemoje nera

• Žiūrėti profilį
nu va atsilo, vel atrodo viskas gerai...nzn net...db visa laika 90 laikosi...nezinau kaip isitikint neardzius nieko bereikalingai...reik ieskot info kiek is tikruju turi buti visa laika...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Visa laika turi buti 90, bent teoriskai, tam ir stovi termostatas, visokie pasildymai per EGR ir t.t. Visa beda, kad musu detaliu tiekejai , o ir patys zmones nenori pirkti originaliu daliu, stai cia ir prasideda darbo nesklandumai. Kitas dalykas, tik per kompa gali matyti kokia tiksli temperatura, signalas i skydeli gali buti ir netikslus.

• Žiūrėti profilį
tavo nuomone reiktu kai bus vel - 10 ir daugiau, junktis kompa ir ziureti, ka rodo...siaip mano nuomone turetu visa laika buti 90, kokia lauke salta bebutu...

Neprisijungęs Rolandux

• Įrašai: 284
    • Žiūrėti profilį
tavo nuomone reiktu kai bus vel - 10 ir daugiau, junktis kompa ir ziureti, ka rodo...siaip mano nuomone turetu visa laika buti 90, kokia lauke salta bebutu...
Kazin ar kompas ka parodys, as kai pasikeiciau termostata, ar mieste ar uzmiesti vaziuoji, ar silta ar salta, kaip ikalta 90 laipsniu. ;)