Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a6,2l TDi,2005m...kokia nuomone apie siuos modelius ?  (Skaityta 14685 kartus)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
tai ka tu ten pridarei, jei nepaslaptis? Kazkaip keistai skamba, kad isdilo kugis :)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Passatams centre keicia nemokamai siemens purkstukus.

• Žiūrėti profilį
i continentali. :D:D:D kiek teko girdet, tai vargsta ir su jais :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
i continentali. :D:D:D kiek teko girdet, tai vargsta ir su jais :)

Koks skirtumas, vėl pakeis, jei užlinks :)

• Žiūrėti profilį
Toks ir skirtumas, kad turedamas bosha nesuksi galvos ir vidury lauku nesustosi. :smoke:

Neprisijungęs gameover

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
Tai ar kas zinot ar i skodas ir passatus tiepatis varikliai eina ir su asele gali kilt problemu?

• Žiūrėti profilį
Tai ar kas zinot ar i skodas ir passatus tiepatis varikliai eina ir su asele gali kilt problemu?

O tau problema pakeist asele? Pas skodas ir pasatus ji keiciasi dar lengviau, nes variklis stovi sonu ir karteris eina ne per balki ;]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Iki 2008 06 tie patys.

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
O tau problema pakeist asele? Pas skodas ir pasatus ji keiciasi dar lengviau, nes variklis stovi sonu ir karteris eina ne per balki ;]
Uzminem jei jau akrteri, tai ten is gamyklos isejo jis kiek zinau ant hermetiko, kai keiciau asele aptepiau hermetiku rimtu, tada po kokiu 8 menesiu pradejo leist gale karterio tepala, ties ta vieta kur jungiasi su deze jau, tada isemiau ir vel aptepiau hermetiku per naujo (pirkau pati brangiausia uz 40 lt tutkele), laike kokius 3 menesius ir vakar vel per ten pat pradejo leist, nusipirkau hermetiko tokio koki rekomenduoja gamintojas katologuose ir siandien vel po nakties prasisunke jau ... Uzkniso negyvai, ka daryt patartumet ? Galvoju galbut megint nufrezuot staklem karteri kad butu tobulo lygumo arba issipjaut paciam tarpine is tarpiniu tos medziagos kur eina ... Nezinau zodziu, ka daryt ? :D
(P.S. visus akrtus pries tepant hermetika buvau visus seno hermetiko likucius nuskutes, nusveites glastpopiere abu pavirsius ir nuriebalines)

• Žiūrėti profilį
anomalijos. :bedantis: pries daugiau nei metus keiciau ir niekas nesisunkia :smoke:

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
anomalijos. :bedantis: pries daugiau nei metus keiciau ir niekas nesisunkia :smoke:
Blemba galvoju galbut koks slegis susidaro is kazkur ir ismusa ta tepala ... bet tai blemba, nuo ko pradet tikrint ? :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Pas tave Deivi jau tikrai kažkas negerai su ta auto, vien bėdos pastovios. Aš sodinau abiems pasatams ant hermetiko ir laikė viskas be problemų.

Neprisijungęs Aiste

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
Na va...jau info turiu...
visiems didelis aciu ;)

• Žiūrėti profilį
Dar patarciau pacipuot sita 2.0 bus visai kita auto :) Jei dabar tektu vazinet su stockiniu 2.0 tikriausiai padegciau ta aude..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Dar patarciau pacipuot sita 2.0 bus visai kita auto :) Jei dabar tektu vazinet su stockiniu 2.0 tikriausiai padegciau ta aude..

O kam paprastam mirtingajam tas cipavimas? Ar jus protingesni uz viso audi koncerno inzinierius ir sugalvojot geresne programa?

• Žiūrėti profilį
O kam paprastam mirtingajam tas cipavimas? Ar jus protingesni uz viso audi koncerno inzinierius ir sugalvojot geresne programa?

Pavaziuok su cipuota ir suprasi kam. :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pavaziuok su cipuota ir suprasi kam. :)

Todel ir klausiu, kam paprastam mirtingajam kuriam uztenka gamykliniu parametru? Ka islosi, kuro taupuma, varikliu ir jo agregatu ilgesni tarnavimo laika? Kuom atsipirks investicija zmogui kuriam 74 ar 103kw ju pilnai uztenka, kai siulai merginai ar moteriskiai toki moda kaip butinybe?
Vazinejes as su cipuotom, bet dazniausiai jeigu truksta galios as nusiperku modeli su galingesniu varikliu, kaip sakoma kiekvienam savo.

• Žiūrėti profilį
O kas tau liepia uzsicipavus ja smaugti redlinu? Visada bus galios rezervas, jo prireikus vos palietus gaza automobilis soks kaip pasiutes. Ko nepasakyciau apie gamyklini 2.0 Kai persedau is cipuotos 1.9 i 2.0 necipuota norejau islipt ir pastumt. Del taupumo, taip cipuota bus taupesne trasoje ir ilgesnese distancijose, tuo labiau kai vairuos pensininkas ar moteris (vaziuos pagal greicio limita). Lietuvoje - taip tu gali sakyt "pikrciau didesni litraza". Bet as noreciau paziuret ka tu sakytum pvz anglijoj ar airijoje, kaip nuo kuboturos yra mokamas keliu mokestis. Pavyzdis, kad gaudytumeis: 2.0 metam ~600euru 3.0 metam 1500/1600euru + didesnei kuboturai draudimas brangesnis. 3.0 turi 230~ag + brangesnis islaikymas (daugiau tepalu, servisai kitokie ir t.t.) 2.0 stockas turi 140, perrasius programa isgauni ~180 ir idomiausia tai, kad sanaudos beveik nesikeicia. Viskas priklauso kaip vaziuosi :smoke: Kalabant apie mane as cipuociau ir 3.0 ir 5.0 ir 6.0.. Ir nesvarbu, kad gal but tos galios nepanaudociau, bet visada butu rezervas :]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tu nevisiskai teisingai supratai mano klausima, as ne pries cipavima, bet parastam zmogui isgirsti , kad necipuota masina tik sudeginti  :-], tai ir sakau kuom motyvuoti ta investicija  :-) Apie kubatura tai jau ir Lietuvoje turi esme litrazas ir kaina draudimo, tik dar ne tiek didele, bet tai tik laiko klausimas. Tavo atsakymas, kaip sakoma daug tasku ir sudeliojo  (y)

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Pas tave Deivi jau tikrai kažkas negerai su ta auto, vien bėdos pastovios. Aš sodinau abiems pasatams ant hermetiko ir laikė viskas be problemų.
Kad tokios va smulkmenos, nesamones isvien, tai viena tai kita susitvarkau, jau atrodo visi trojanai viskas isgaudyta tai vel kokia nesamone ... :D pagalvojau kad man tas hermetikas galbut leido nes nespejo gerai sustegt ? Ant pakuotes raso palaukt 30 min ir pilt tepala, as palaukiau uzmetes jau 2 valandas, bet garaze temperatura vos vos pliusine, tai pamaniau kad gal pertrumpai vistiek ...

Neprisijungęs ZR006

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
O kas tau liepia uzsicipavus ja smaugti redlinu? Visada bus galios rezervas, jo prireikus vos palietus gaza automobilis soks kaip pasiutes. Ko nepasakyciau apie gamyklini 2.0 Kai persedau is cipuotos 1.9 i 2.0 necipuota norejau islipt ir pastumt. Del taupumo, taip cipuota bus taupesne trasoje ir ilgesnese distancijose, tuo labiau kai vairuos pensininkas ar moteris (vaziuos pagal greicio limita). Lietuvoje - taip tu gali sakyt "pikrciau didesni litraza". Bet as noreciau paziuret ka tu sakytum pvz anglijoj ar airijoje, kaip nuo kuboturos yra mokamas keliu mokestis. Pavyzdis, kad gaudytumeis: 2.0 metam ~600euru 3.0 metam 1500/1600euru + didesnei kuboturai draudimas brangesnis. 3.0 turi 230~ag + brangesnis islaikymas (daugiau tepalu, servisai kitokie ir t.t.) 2.0 stockas turi 140, perrasius programa isgauni ~180 ir idomiausia tai, kad sanaudos beveik nesikeicia. Viskas priklauso kaip vaziuosi :smoke: Kalabant apie mane as cipuociau ir 3.0 ir 5.0 ir 6.0.. Ir nesvarbu, kad gal but tos galios nepanaudociau, bet visada butu rezervas :]
Pas tave 2.0 cipuota? Kiek kW pridejo cipavimas? Kaip kuro sanaudos? Trasoj aisku ten padidejimo nepajusi o kaip del miesto?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kad tokios va smulkmenos, nesamones isvien, tai viena tai kita susitvarkau, jau atrodo visi trojanai viskas isgaudyta tai vel kokia nesamone ... :D pagalvojau kad man tas hermetikas galbut leido nes nespejo gerai sustegt ? Ant pakuotes raso palaukt 30 min ir pilt tepala, as palaukiau uzmetes jau 2 valandas, bet garaze temperatura vos vos pliusine, tai pamaniau kad gal pertrumpai vistiek ...

Aš tai būčiau per naktį kaip min išlaikęs, o plius dar jei garaže ne stiprus pliusas.

• Žiūrėti profilį
Pas tave 2.0 cipuota? Kiek kW pridejo cipavimas? Kaip kuro sanaudos? Trasoj aisku ten padidejimo nepajusi o kaip del miesto?

nu taip cipuota. 180ag 440nm. Mieste nesidraskant ~7/8 ziurint koks miestas. Trasoj vaziuojant pagal greicio limitsus 100/120 - ~5/6 rodo. Bet nesigauna man vaziuot pagal limitus ff dabar dar desiu turbo didesne isvis bus smagu :bedantis:

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Aš tai būčiau per naktį kaip min išlaikęs, o plius dar jei garaže ne stiprus pliusas.
Zodziu pasikelem ant keltuvo ir ten tik taip sutapo, pasirode kad per nauja hermetika leidzia vel, dabar is auskciau atiteka, t.y. per salnyka kur link dezes, gale variklio, po tuo salnyko korpusu gumele sutrukus buvo ir leido per ten, beto ir pats skaiciuotuvas kur ant salnyko stovi labai isdiles pasirode tai pasikeiciau visa salnyka su korpusu ir skaiciuotuvu, dabar viskas ok tfu tfu tfu :D

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
gal jau kompresija i karteri lenda tai ko noret, bandyt tada alsuoklio filtra ziuret kaip ten kas....