Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 2007 2.7TDI - labai karštas duslintuvas  (Skaityta 6888 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
tau ir saliūra degina jo regeneracijai, tad sąnaudos pamažės, mašinai kvėpuoti per kitą galą bus lengviau, trauka pagerės. Vieni pliusai (y)

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
Susitariau su Galingas.lt, varau pas juos sia savaite pjauti kamscio, tikiuosi viskas bus gerai ir nelydes dumu kamuoliai is paskos :) Kaina 800lt su ispjovimu. Filtro nesuperka, tad pasiimsiu ir vesiu priduoti kitur, tikiuosi atiduos :)
galingas.lt operacineje mano bus operuojama nuo visu galvos skausmu rytoj, pranesiu apie rezultatus (+)

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Įrašai: 766
    • Žiūrėti profilį
Tada jo (+)

Neprisijungęs xxxx

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
galingas.lt operacineje mano bus operuojama nuo visu galvos skausmu rytoj, pranesiu apie rezultatus (+)

Gal kartais tavo juoda sedanas su RS grotelemis ir uzsirases 9h? Nes as ten sedziu nuo 9 ir maciau dar tokia Audine atvaryta :)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 05, 10:50:29 sukūrė couppe »

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
Gal kartais tavo juoda sedanas su RS grotelemis ir uzsirases 9h? Nes as ten sedziu nuo 9 ir maciau dar tokia Audine atvaryta :)
Taip, tai jo Audi (+)

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
Na va, issipjoviau ir issiprogramavau DPF filtra ir isprogramavo, bei uzglusino mechaniskai EGR, nes jis pastriges buvo pagal juos ir nepilnai uzsidaro. Keista, taciau jokio pakycio traukoje po visko nepastebejau ...  :think: Vadinasi pas mane ir taip viskas veikia gerai, tik tas EGR pastriges, bet idomu kodel efekto traukoje nedave... Keistokai jauciuosi, tarytum masina dabar perdaryta ir nepilnaverte.... Uz DPF 150Lt gavau, svere 3KG, niekas daugiau nedave, keliose vietose buvau.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 05, 15:23:30 sukūrė couppe »

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
Na va, issipjoviau ir issiprogramavau DPF filtra ir isprogramavo, bei uzglusino mechaniskai EGR, nes jis pastriges buvo pagal juos ir nepilnai uzsidaro. Keista, taciau jokio pakycio traukoje po visko nepastebejau ...  :think: Vadinasi pas mane ir taip viskas veikia gerai, tik tas EGR pastriges, bet idomu kodel efekto traukoje nedave... Keistokai jauciuosi, tarytum masina dabar perdaryta ir nepilnaverte.... Uz DPF 150Lt gavau, svere 3KG, niekas daugiau nedave, keliose vietose buvau.

Neprisijungęs Giords

• Įrašai: 119
    • Žiūrėti profilį
Susitariau su Galingas.lt, varau pas juos sia savaite pjauti kamscio, tikiuosi viskas bus gerai ir nelydes dumu kamuoliai is paskos :) Kaina 800lt su ispjovimu. Filtro nesuperka, tad pasiimsiu ir vesiu priduoti kitur, tikiuosi atiduos :)
Gal galėtum išvardinti visus darbus, ką susitarei? Aš paskambinau - chipavimas, EGR, DPF ir sklendžių išprogramavimas bei DPF išpjovimas - 1300 Su PVM (A6 C6 2,7 2007 m.). Jei be išpjovimo - minus 200 Lt.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Gal 2.7 DPF kitoks, nes as puse gabalo gavau emp.lt nors kitus ir siule vos pora simtu.

O pokycius jauti traukoje ar matuoji, nes man po dpf ismetimo virs puse sekundes laikas pagerejo.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Gal galėtum išvardinti visus darbus, ką susitarei? Aš paskambinau - chipavimas, EGR, DPF ir sklendžių išprogramavimas bei DPF išpjovimas - 1300 Su PVM (A6 C6 2,7 2007 m.). Jei be išpjovimo - minus 200 Lt.
Oho kainytes :D turbut labai pasiderejus tris masinas eitu isprogramuoti ir pachipuoti uz tokia kaina. Be ispjovimo.

Neprisijungęs Giords

• Įrašai: 119
    • Žiūrėti profilį
Bajorai, gal galėtum čipavimo Kaišiadoryse  kontaktą numesti?

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
Gal 2.7 DPF kitoks, nes as puse gabalo gavau emp.lt nors kitus ir siule vos pora simtu.

O pokycius jauti traukoje ar matuoji, nes man po dpf ismetimo virs puse sekundes laikas pagerejo.

As turiu omenyje visai jokiu pokyciu nejauciu. Nematuoju, kur cia su mechanke matuosi, tuolabiau puse sekundes lemti gali ir pirsto reakcija ant chronometro mygtuko:) Nebent zinai protingesniu budu ismatuoti 0-100km\h ?:)

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį

As sumokejau 980lt. Darbai buvo: DPF ispjovimas ir isprogramavimas. Egr isprogramavimas ir mechaninnis "uzglusinimas". Skelndziu nelieciau.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Na kaip rezultatai? :V

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
As turiu omenyje visai jokiu pokyciu nejauciu. Nematuoju, kur cia su mechanke matuosi, tuolabiau puse sekundes lemti gali ir pirsto reakcija ant chronometro mygtuko:) Nebent zinai protingesniu budu ismatuoti 0-100km\h ? :)

pvz vcds, normalus gps ir pan, variantų pilna

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Vcds siuo atveju geriausia, lai ta paklaida per padangas ir buna, bet tarp vaziavimu pasiekimai paklaidoje bus vienodi.

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
Vcds siuo atveju geriausia, lai ta paklaida per padangas ir buna, bet tarp vaziavimu pasiekimai paklaidoje bus vienodi.

Na reikes ismeginti kai bus nuotaika. Parasysiu rezultatus :) Tikiuosi spes pasiekti tiksla iki 9s. Aisku noreciau 8s, bus matyti:)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
VCDS gerai, bet su FWD nekazka, jei uzsikasi startuodamas, tai rezultatai dar blogesni nei stocko :bedantis:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Bajorai, gal galėtum čipavimo Kaišiadoryse  kontaktą numesti?
8 687 84289, gali pasakyti kad is audi klubo forumo, manau draugiskesnis bus :D

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
Na kaip rezultatai? :V
na va, operacija padaryta, Audi pagijo (+) :-] sklendes isjungtos, egr isjungtas, dpf bagazineje, turbina atgijo, puikiai dirba ir nebemeta klaidos (y) :D Na ir truputi galios korekcija :D Zmona rekia kad bijo vaziuot, i sedyne labai meta, vadinasi gerai :D

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
na matai, o tu bijojai. Viskas padaroma :-D

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
na matai, o tu bijojai. Viskas padaroma :-D
po kazkiek laiko prileksiu ar as pats, ar zmona pasitikrint, jei nesunku ;) Kaledos arteja- dovanu metas :D (+)

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
Dar karta buvau islekes pasilakstyti, tai gal kazkiek ir gyvesne masina. Beja vidutines kuro sanaudas kazkaip akivaizdziai maziau rodo :) Tik pastebejau toki erzinanti dalyka po DPF operacijos ir EGR uzglusinimo: kai duodu gazo penktu begiu, kokia sekunde ar dvi trumpam pasigirsta variklyje garsas kaip kokio dyzelinio trecio golfo variklio darbas hhhrrrr, o paskui vel normaliai tyliai duzgia. Idomu kas cia? Nes pries tai lyg ir to nebuvo ir negirdedavau ...

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
Kaip ir mano, tik zmona vazineja o as priziuriu ir taisau :D (+)

Neprisijungęs aadvokatas

• Žiūrėti profilį
Tai kiek tau dzamsutas visas tas malonumas kainavo tame galingas.lt?