Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 2007 2.7TDI - labai karštas duslintuvas  (Skaityta 6477 kartus)

Neprisijungęs xxxx

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Gal pasirodys juokinga tema, bet prašau pagalbos, o jei nežinote, labai prašau, kai būsite prie bagažinės, pažiūrėkite ir parašykite, juk nesunku pasilenkti :) Ar normalu, kad pasivažinėjus trumpais ir vidutiniais atstumais, kartais vietomis agresyviau pavažinėjus ir sustojus (variklis 90c), duslintuvas gale būna toks karštas, kad net seilės net čirška pirštą pridėjus, plius eina karštas oras, kad labai prie pat pridėjus delną, ilgai neišlaikytum... Man atrodo, kad taip neturėtų būti. Pasidalinkite savo situacija, nes nežinau ko klausti  :-{

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Nesuk galvos,cia norm.Vaziuojant trumpais atstumais turbut suveikineja DPF regeneracija

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Įrašai: 766
    • Žiūrėti profilį
BUvo.. net nusideginau viena karta :O

norma manau :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Šiandiena atvažinėjęs mieste matavau temp duslintuvo: ~55-65 šilumos galuose ;)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Dpf lauk ir baigsis nesveiki karščiai duslintuve ;)

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
Šiandiena atvažinėjęs mieste matavau temp duslintuvo: ~55-65 šilumos galuose ;)

Tai čia daug skaitosi ar mažai? Na pas mane kai ramiai iki darbo važiuoju irgi buna norma, nedegina ranku. Tai gal kas Vilniuje žino kir gerai išprogramuoja ir išpjauna DPF?

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Galingas.lt, groundwirus.lt ir t.t.

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
Galingas.lt, groundwirus.lt ir t.t.

Nenoriu nieko įžeisti, bet man jie nerimtai atrodo, bent jau kai telefonu kalbejau, toks vaizdas, kad pradedantysis jaunimelis dirba... Nieko asmeniško ir sorry jei klaidingai apie juos mastau :)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Na gali į vimota paskambinti, kalbės su amžiumi vyras, bet su kompiuteriu mašinoms grybo tiek pripjaus ;)

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
Na gali į vimota paskambinti, kalbės su amžiumi vyras, bet su kompiuteriu mašinoms grybo tiek pripjaus ;)

Tai nori pasakyti, kad Vimota ne kažką? Nes kaip tik apie juos galvojau :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kaišiadoryse iki 500Lt už chipavimą, DPF išprogramavimą, EGR išprogramavimą, sklendžių išprogramavimą.
Duslintuvų pjaustymų nedaro, tai bet kuris garažas/servisas padarys už 50-150Lt priklausomai ką darys, kokį rezonatatorių dės, galų gale kokiame mieste tai darysi.
EGR uglušinti vaikų dainos http://www.audiklubas.com/forumas/forumo-dalyviu-auto-garazas/bajoro-garazas-audi-a6c6/msg1608596/#msg1608596
Sklendes galima atjungti nuo valdymo, bet geriau išimti iš vis jas iš variklio, manau 30-60min darbas.

DPF į skupkę ir gausi atgalios manau 400-500Lt

Tad viso to mėšlinos ekologijos atsikratymas, bei ramios galvos kaina gaunasi kone ~100-200Lt jei patys nors kelis varžtus atsuksite įskaitant kad po chipavimo bus -1/2Ltr mažesnės sąnaudos, kas per mėnesį man atperka vidutiniškai apie 40-80Ltr saliūros (mėn rida ~3000-5000km), reziume litais kas mėnesi sutaupau vidutiniškai ~250, per metus ~3000Lt

Ir jūs dar diskutuojate ar verta mesti ekologija ir chipuoti ar neverta :think: :bedantis: :bedantis: :bedantis: KASKO nemokmai gaunasi, dar ir tepalams užteks ir t.t. :goodboy:

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Tai nori pasakyti, kad Vimota ne kažką? Nes kaip tik apie juos galvojau :)
Taip, jie moka tik su standartiniais auto, standartiškai visiems tą patį daryti, dariau pas juos tris nestandartinius auto ir visais kartais kliurkos buvo, ką vilniuje sutvarkė ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Taip, jie moka tik su standartiniais auto, standartiškai visiems tą patį daryti, dariau pas juos tris nestandartinius auto ir visais kartais kliurkos buvo, ką vilniuje sutvarkė ;)
Mano mašina ir turėjo kliurkų, prie didelės ilgesnės apkrovos, tarkime 0-150km/h ties didesniu greičiu pradėdavo aukštose apsukose trūkčioti, traukos duobės buvo. Tuo pačiu kalbėta ka daryti dėl žiebimo, gal kas programiškai tvarkosi, kas įtakoja. Atsakyta kad išlys gedimas pats. Metai laiko ir niekas neišlysta. Žodžiu gal daro, moka, gali, bet manau nemyli to ką daro, nes turi kitų veiklos meilių, ko pasekoje lieki ant ledo :-/

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Tas ledas vėliau dvigubai kainuoja...

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
Tas ledas vėliau dvigubai kainuoja...

Susitariau su Galingas.lt, varau pas juos sia savaite pjauti kamscio, tikiuosi viskas bus gerai ir nelydes dumu kamuoliai is paskos :) Kaina 800lt su ispjovimu. Filtro nesuperka, tad pasiimsiu ir vesiu priduoti kitur, tikiuosi atiduos :)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 04, 12:13:09 sukūrė couppe »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ka reiskia "tikiuosi atiduos" juk tai puse gabalo :-]

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
Gal kas žino kur Vilniuje superka DPF filtrus? Gal kas pridavinejote?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
www.emp.lt
Pridavinėjau, gavau beveik 500Lt, bet jei matuoja kiekvieną katalyzą atskirai, tad kainos keičiasi ir nuo jo būklės ir nuo tuometinio kainos "kurso"

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Prašyk dpf, egr ir sklendžių išprogramavimo.

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
www.emp.lt
Pridavinėjau, gavau beveik 500Lt, bet jei matuoja kiekvieną katalyzą atskirai, tad kainos keičiasi ir nuo jo būklės ir nuo tuometinio kainos "kurso"

Labai dekingas :) Kaip tik netoli nuo galingas.lt kol programuos, galesiu nunesti priduoti.

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
Prašyk dpf, egr ir sklendžių išprogramavimo.

O kam to reikia, juk uztenka manau tik DPF? Gal jos dar gerai funkcionuoja, tai kam atjungti...

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Tam, kad iš jų nauda nulinė ir vėliau teks vistiek išprogramuoti ir vėl mokėti pinigus... Egr irgi lauk ir "glušinti".

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O kam to reikia, juk uztenka manau tik DPF? Gal jos dar gerai funkcionuoja, tai kam atjungti...
Nejuokauk, kad tris kartus už tą patį mokėti? Dabar DPF, kitą mėn koks EGR išlys, dar kita ir sklendės... Taip ir važinėsi pas juos?
Jiems tai išprogramuoti tiek pat sunku ir trunka, kiek užsiriški batų raištelius ;)

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Įrašai: 766
    • Žiūrėti profilį

o kodel ishvis tu galvoji kad blogas dpf pas tave? kad duslintuvas karshtas? :V :-]

Neprisijungęs xxxx

• Žiūrėti profilį
o kodel ishvis tu galvoji kad blogas dpf pas tave? kad duslintuvas karshtas? :V :-]

Na gal jis nera dar visai blogas, bet jau viena karta buvo uzsideges perspejimas, tai bevaziuojant isdeginau, po menesio vel uzsidege, tai vaziuojant bandziau deginti ir ismete check engine ir servis rezima, trauka dingo. Dareme priverstine regeneracija, iki galo nedabaigem ir nutraukem, nes issigandom (be patirties buvome). Tai iki siol nemeta jokiu zenklu, bet po baugios nebaigtos regeneracijos, pradejau prie visko kabinetis... Tad manau dabar duslikas daznai kaista vis bandydamas kazka daryti. Juk blogiau nebus, kad ispjausiu, kam man ji laikyti, o del pinigu, tai nera gaila sumoketi tiek, kad butu ramu.