Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a6 2005 metų problema su elektra (užvedimu)  (Skaityta 5475 kartus)

Neprisijungęs DND

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
Buna atveju kai po akumo nusodinimo softas susigadina bloke, galima atstatyti, aisku vargo nemazai.

Neprisijungęs Fredcka

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, apturejau ir as si "malonuma" su nereguojanciu rakteliu. Po klaidos istrinimo viskas susitvarke. Ti klausimas ar cia ilgam, ar cia tik rimto gedimo pradzia?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Cia kaip kam... Bet jei pasikartos - tiketina kad taps pastovu.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Daznai buna taip. Stringa vairo uzrakto mechanine dalis ir uzsiblokuoja. Be priezasties neuzsiblokuoja. Kartais net girdisi, kad vairo uzrakto garsas kitoks. Mes tech. pagalboje net tralo nebesiunciame, nuvaziuoajm su kompu, istrinam klaida ir siunciam i servisa.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kažkada už šį procesą tūkstančius imdavo servisai :bedantis:

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
O kaip tvarkot Lietuvoj šy buga.  Nekalbu apie nutrini ir važiuoji, 

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O kaip tvarkot Lietuvoj šy buga.  Nekalbu apie nutrini ir važiuoji, 
Aš kalbu apie "atblokavimą" :D

Vieni sako kad gerai kompresiorium prapučia viską ką tik gali ir yra kam neva padeda, kitiems lyg ir ne - tada keičia visą tą kūlysą

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
Aišku, na praputimas ten tikrai nepadės, buvau susidūręs su šia bėda, bet išsprendžiau savaip, kolkas ~1m nebesikartoja. O šiaip žinau kas tvarko, tai sakė mikruske 1 perlituoja.

Neprisijungęs TDIkas

• Įrašai: 159
    • Žiūrėti profilį
Tai esme tokia, kad kiekvienam reikia turet diagnostini kabeli, ir jeigu viena graze diena istiks beda tokia, atejai ir nusitrynei klaidas, aisko reikia praktikos dar :) nes ar anksciau ar veliau visiems bus tas pats

Neprisijungęs Nerijus630

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
Nerkis o kaip tu issprendei sia beda?? ;)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Tai esme tokia, kad kiekvienam reikia turet diagnostini kabeli, ir jeigu viena graze diena istiks beda tokia, atejai ir nusitrynei klaidas, aisko reikia praktikos dar :) nes ar anksciau ar veliau visiems bus tas pats

turint auto nuo 2000¬ jau kaip ir butina turet ta kabeli, cia tas pats kas atsuktuvas, ar raktai. Nieks neliepia pirkt originalo, klaidom nuresetint uztenka ir lievako..

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
Ai prichalturinau ten ir tiek, reiks kada normaliai perdaryti,  persilituosiu ta chipa kur būk tai jis kaltas tada pasakysiu ar tikrai veikia. O dabar kas padaryta tai sunku ir paaiškint nebent su nuotraukom bet tikrai nebėgsiu ardyti dabar :) padariau taip kad auto galvotų jog raktelis pastoviai spyneleje.   Viskas veikia kaip priklauso, tik nebėra to garso kai raktelį į spynele ikišį.

Neprisijungęs Nerijus630

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
mmm viskas aisku.

Neprisijungęs Fredcka

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
Pradejo ir pas mane uzraktas keistai dirbti. Pastoviai veziotis kompo kaip draudimo garanto nesinori :D ka patartumet daryti? Pirkti bloka is sroto ar geriau nauja is audi centro? Gal kas zinot kur Vilniuje butu galima isspresti sia problema be audi centro?