Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 (c6) 2004-2009 2.0 TDI BLUETOOTH Laisvos irangos aktivavimas.  (Skaityta 8804 kartus)

Neprisijungęs AJsky777

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
Sveiki.Kaz kam gal klausimas pasirodis juokingu,bet man tai aktualu :) Pries kelias dienas nusipirkau Audi A6 (C6) 2007 metu 2.0 TDI Tenka ne mazai bendrauti telefonu,tai darbo dalys,bet ne zinau kaip aktivoti BLUETOOTHa (laisvu ranku iranga) :think: ,ta prasme priristi savo mobilu prie masinos.Net ne zinau ar turiu aplamai BLUETOOTH CAR KITa,net gieda darosi :V o laiko  log book (H-) ne turiu :-/ Gal kas nors galetu patarti kaip tai padaryti ;) Buciau dekingas.Aciu  (y)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 13, 09:43:40 sukūrė AJsky777 »

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Paprasciausiai atsisedes y masina su savo tel praskanuok bluetooth yrenginius, jei ras suporuok ir viskas. Pas mane kai skanuoji randa ck-7, tada darai pair, ir viskas. (Cia viska darai su savo telefonu, nieko daryt masinoj nereikia :D).

Neprisijungęs AJsky777

• Žiūrėti profilį
Aciu,pabandisiu.O jei pajunges Bluetooth man ne suras nieko?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Pirmiausiai ar yra papildomas telefono pajungimas, tipo istatai, kad krautusi, tada per adaptacija ziuri kas aktyvuota, nes jeigu per pajungima tada telefono neras, vienu zodziu jeigu telefonas neras arba ras ir kodo nepaprasys tai valio, kitu atveju imi kompa ir zaidi.

Neprisijungęs AJsky777

• Žiūrėti profilį
Patikrinsiu.Aciu
Pirmiausiai ar yra papildomas telefono pajungimas, tipo istatai, kad krautusi, tada per adaptacija ziuri kas aktyvuota, nes jeigu per pajungima tada telefono neras, vienu zodziu jeigu telefonas neras arba ras ir kodo nepaprasys tai valio, kitu atveju imi kompa ir zaidi.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Only - ko čia žmogų šiurpini? :D Paprasčiausiai įjungi telefone bluetooth ir viskas. Jis turi susirasti įrenginį, tik degimas turi būti įjungtas. Kodas dažniausiai būna 0000, jei nebus pakeistas.

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
Ismeginau ir as pas save, praskanavus rado AUDI su skaiciais pavadinima, viska ten per pati telefona suporavau, tiksliau tik spaudziau "Gerai" ir "Sutinku", viska pats telefonas padare, kodas teisa 0000 netiko, antru spejimu 1234 pataikiau :D Viskas labai puikiai veikia, smagu su visdar neistyrinetom funkcijom pazaist, visas telefono rinktas/praleistas zurnalas persikelia ir i masina, tiesa adresu knyga pernaujo reikia susivest, norint kad rodytu adresatus :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Only - ko čia žmogų šiurpini? :D Paprasčiausiai įjungi telefone bluetooth ir viskas. Jis turi susirasti įrenginį, tik degimas turi būti įjungtas. Kodas dažniausiai būna 0000, jei nebus pakeistas.

Nieko nesiurpinu sakau kaip yra, adaptacijoje yra nustatymai arba pacio mmi bloko gamykliniuose nustatymuose, pakeiti ir gali visai nematyti telefono, pavyzdziui atvarytai masinai, kai blokas paskendes ir tu nenori , kad jis mestu klaida  ;) todel ir rasau jeigu NERANDA , ka tokiu atveju daryti.

Neprisijungęs cardio

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
O man po siai dienai prisijungia labai lengvai, perkelia is iphone 4 tik received, missed ir dialled numbers, bet ne pacia Phone book. Atnaujinta ir masinos irangos versija, tas pats. Ir kai kalbi laikas nuo laiko pats numeta :( Jau galvoju apie kitos irangos sumontavima (ne originala)

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
O man po siai dienai prisijungia labai lengvai, perkelia is iphone 4 tik received, missed ir dialled numbers, bet ne pacia Phone book. Atnaujinta ir masinos irangos versija, tas pats. Ir kai kalbi laikas nuo laiko pats numeta :( Jau galvoju apie kitos irangos sumontavima (ne originala)

Phone book gali pats nauja susivest rades vis po kelias ekundes laisvo laiko kamstyje :D

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
Nu jo jo :) >300 kontaktu, sakykim is kuriu bent apie 100 reikalingi keliu savaiciu begyje

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Čia iPhone bajeriai, ne tik su šiom įrangom jie pykstasi

Sent from Android device using Tapatalk

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Čia iPhone bajeriai, ne tik su šiom įrangom jie pykstasi

Sent from Android device using Tapatalk

Pas mane nokia e52, ir tas pats :) Zodziu "cardio" - kiekvienam savo, as jau geriau atsisedes susivesiu per keleta h nei desiu ten kokia neorginalia nesamone (rankena kokia tai) ant paneles ar dar kur :-]

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Radau cia toky posta jog Iphone kontaktus irgi sakaito! reikia eiti y :
settings -> general -> bluetooth -> audi mmi -> sync contacts (make sure everything is enabled in the menu)
Reikia ysitikinti kad visi punktai ten uzdeta varneles-ygalinti (enable).
Ir paciame telefone pasiziurekit settinguose gal kas uzdrausta jei vis dar neduoda.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Kiek zinau, tai reik SW updeita padaryt, kad iphone veiktu :]

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
NERKI-visa tai visada padaryta, tas pats.
Diesel burner- as atnaujines berods pas draugeli MMI versija, bet tas pats. Ar cia ne apie tai sneka :)

Neprisijungęs ZR006

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
Kiek zinau, tai reik SW updeita padaryt, kad iphone veiktu :]
A6 '07 m. su iphonu puikiausiai draugauja, kontaktai synchronizuojasi viskas ok :)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
A6 '07 m. su iphonu puikiausiai draugauja, kontaktai synchronizuojasi viskas ok :)
Pas mane 2007 se xperia irgi kontaktus rodo visus.

Neprisijungęs Rolandux

• Įrašai: 284
    • Žiūrėti profilį
Turiu klausima, sugalvojau ir as pasijungti bluetooth masinoj, bet susiduriau su problema. Idejau kortele i telefa, tas kur porankyje masininis, nes kitaip gali buti tik pagalbos skambutis. Su kitu telefu skanavau visus prietaisus, bet masinos bluetooth neranda. Tada su masinos telefu skanavau visus irenginius ir randa mano telefa. Padariau kad automatiskai prisijungtu. tada isemiau kortele is masinisnio tel. Islipus is masinos ir ilipus is naujo iskart prisijungia prie Audi, bet po 1-2 sek iskart rodo atsijungia nuo Audi, cia ant mano telefono. Tai kame cia bedos?  :xpln: Gal kas susiduret su tokia beda? masina Audi A6 C6 2005, 3.0 tdi, Q.  :-{

Neprisijungęs Neimantas c6

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Problema su laisvu ranku iranga Audi c6 3.0 TDI. Pajungus telefone bliutufa suranda Audi laisvu ranku iranga. suvedus telefone koda 0000 arba 1234 ant kompo ismeta kad reikia suvesti koda.Tai surenku toki pati koda kaip telefe ir po kiek laiko ismeta uzrasa (to bond the bluetooth handset to the MMI please enter this same password on the Bluetooth handset). Bet telefonas nutraukia rysi, nepasiekiama.Gal kam tokia problema buvo iskilusi?

Neprisijungęs Neimantas c6

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Ar gali neaktyvuoti laisvu ranku irangos per mano tel jai telefonas kuris yra masinoj neisijungia kazkodel?

Neprisijungęs vestis

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
O GALI isvis nebuti bluetootho?nes tel jokio prietaiso neranda

Neprisijungęs ZR006

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
O GALI isvis nebuti bluetootho?nes tel jokio prietaiso neranda
Aisku gali, viskas priklauso nuo automobilio komplektacijos.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Ar gali neaktyvuoti laisvu ranku irangos per mano tel jai telefonas kuris yra masinoj neisijungia kazkodel?
Nesvarbu ar yra masinoje ragelis ar ne, turi aktyvuotis. As savo net laikikli isemiau is porankio, kad vietos butu daugiau.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Problema su laisvu ranku iranga Audi c6 3.0 TDI. Pajungus telefone bliutufa suranda Audi laisvu ranku iranga. suvedus telefone koda 0000 arba 1234 ant kompo ismeta kad reikia suvesti koda.Tai surenku toki pati koda kaip telefe ir po kiek laiko ismeta uzrasa (to bond the bluetooth handset to the MMI please enter this same password on the Bluetooth handset). Bet telefonas nutraukia rysi, nepasiekiama.Gal kam tokia problema buvo iskilusi?

Greičiausiai kodas pakeistas jau.