Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 nuo 2006m. 2.7 ar 3.0 TD ???  (Skaityta 21468 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 nuo 2006m. 2.7 ar 3.0 TD ???
« Atsakymas #150: 2012 Sausio 09, 20:52:37 »
2 niuansai:

Pirma kai as pirkau masina, sake ziurek ar desinysis sparnas nekeistas ar pvz, pardavejas nesako kad jis buvo brauktas ir perdazytas-esme, kad ten situ masinu daug taxi, kurie i desiniji sparna igrezia ale flakona ar kazkoki taxi zenkla. Prie to pacio avarinio mygtukas buna mates naudojimo

Antra-masina is Taurages. Tenka su tauragiskiais padirbeti ir patikekit zinau, kiek jie masinu cia perdaro, pridaro ir t.t. As pats is savu pirkdamas ka nors dar siai dienai abejoju :) Nesakau, kad si masina perdaryta ar kazkas blogai, bet du dalykai-italija +taurage=ne itin geras derinys

P.S.: taurageje yra srotas audi, kuriame gali surinkti kokiu nori metu audi su kokia nori komplektacija per viena nakti-net kebulo detaliu dazyt nereikes :)

Del desinio sparno-pasaka.
Taurage asocijuojasi su Prancuzija, gerais jiems laikais masinu su prancuzu numeriais  vazinejo daugiau nei su lietuviskais.
Tokio sroto nera, o stai renault ar peugeot gal ir rastum.

Neprisijungęs Evaldas 2,7tdi

• Įrašai: 350
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #151: 2012 Sausio 09, 20:57:58 »
nu va...is italu nenoriu as kazkaip....dar toki bajeri girdejau, kad tipo plastmases aplamai visu masinu kai gauna italijos karscio, tai po to tipo bradeda jos brasketi ir pan...nes plastmases pakeicia struktura...kiek tame tiesos nezinau :)vienai audi apziuretai buvo desinysis sparnas dazytas, ir buvo atsuktas spydas -200000 km ;) tai gal ten taksas ir buvo...idomu :D

taisingai ir girdejai ,nes mano masina is italu ir panele tarska barska bandysiu ardytis ziuret tept verzt kazka nes nebeiumanoma vazinet (z)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #152: 2012 Sausio 09, 21:01:37 »
nu va...is italu nenoriu as kazkaip....dar toki bajeri girdejau, kad tipo plastmases aplamai visu masinu kai gauna italijos karscio, tai po to tipo bradeda jos brasketi ir pan...nes plastmases pakeicia struktura...kiek tame tiesos nezinau :)vienai audi apziuretai buvo desinysis sparnas dazytas, ir buvo atsuktas spydas -200000 km ;) tai gal ten taksas ir buvo...idomu :D

taisingai ir girdejai ,nes mano masina is italu ir panele tarska barska bandysiu ardytis ziuret tept verzt kazka nes nebeiumanoma vazinet (z)

Cia ne panele, o tas vadinamas "air vent" kur prie stiklo eina tos groteles :) reikia jas pravert ir kauciuko ar kokio sh po jom padet ;} dings visi barskejimai. Buvo audi TSB sitas prikolas. Dar ir po galine palange kaikuriem reik padet.. Tik ten jie ne kauciuka siulo o kazkoki paminkstinima. Lietuviskom salygom tiks ir meskos sh..

Neprisijungęs cardio

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #153: 2012 Sausio 09, 21:06:33 »
2 niuansai:

Pirma kai as pirkau masina, sake ziurek ar desinysis sparnas nekeistas ar pvz, pardavejas nesako kad jis buvo brauktas ir perdazytas-esme, kad ten situ masinu daug taxi, kurie i desiniji sparna igrezia ale flakona ar kazkoki taxi zenkla. Prie to pacio avarinio mygtukas buna mates naudojimo

Antra-masina is Taurages. Tenka su tauragiskiais padirbeti ir patikekit zinau, kiek jie masinu cia perdaro, pridaro ir t.t. As pats is savu pirkdamas ka nors dar siai dienai abejoju :) Nesakau, kad si masina perdaryta ar kazkas blogai, bet du dalykai-italija +taurage=ne itin geras derinys

P.S.: taurageje yra srotas audi, kuriame gali surinkti kokiu nori metu audi su kokia nori komplektacija per viena nakti-net kebulo detaliu dazyt nereikes :)

Del desinio sparno-pasaka.
Taurage asocijuojasi su Prancuzija, gerais jiems laikais masinu su prancuzu numeriais  vazinejo daugiau nei su lietuviskais.
Tokio sroto nera, o stai renault ar peugeot gal ir rastum.

nu tikrai ne pasaka: as pats vos tokios nenusipirkau. Beje tevo pazistamas kauno turguje pardavineja tokias audi, tai ne viena man rode tokia perdaryta. O taurageje yra toks srotas, nes man kolega kuris cia gyvena visa gyvenima atveze lempa galine, tai sake ten ko nori pilna

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #154: 2012 Sausio 09, 21:07:34 »
gal turit kas parduot gera Audi :D :D :D? nzn, reik ieskot firmos kuri parvestu pagal uzsakyma ar kaip...nes sunkus atvejis nupirkti gera cia ant LT.... :V

Parduociau savo, bet tau mano per sena bus - 2004 07

Neprisijungęs Daivarinis064

• Įrašai: 210
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #155: 2012 Sausio 09, 21:10:56 »
tai zodziu is italu  (-) (-) (-) vat idomu, kai zmones susiduria, ir pagal tai galima orientuotis kazkiek...esat kas pirke is sitos imones ''AC Trauka?  pvz sitas variantas gal nieko visai, na ta imone dar garantija duoda...bet rida jau didoka....  http://www.skelbiu.lt/skelbimai/12709403.html

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #156: 2012 Sausio 09, 21:13:25 »
gal turit kas parduot gera Audi :D :D :D? nzn, reik ieskot firmos kuri parvestu pagal uzsakyma ar kaip...nes sunkus atvejis nupirkti gera cia ant LT.... :V

kokia rida?ir jau kiek metu LT?na jau 8 metu skaityk....as planuoju 5 metams auto...tai nekas...

Neprisijungęs n0l

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #157: 2012 Sausio 09, 21:13:42 »

nu tikrai ne pasaka: as pats vos tokios nenusipirkau. Beje tevo pazistamas kauno turguje pardavineja tokias audi, tai ne viena man rode tokia perdaryta. O taurageje yra toks srotas, nes man kolega kuris cia gyvena visa gyvenima atveze lempa galine, tai sake ten ko nori pilna

kur ten toks srotas yra? gal kokius kontaktus zinai?

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #158: 2012 Sausio 09, 21:16:21 »

kur ten toks srotas yra? gal kokius kontaktus zinai?

Nezinau kontaktu,bet sake visi taurageje zino kur ja rast

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #159: 2012 Sausio 09, 21:19:04 »

kokia rida?ir jau kiek metu LT?na jau 8 metu skaityk....as planuoju 5 metams auto...tai nekas...

Aisku ieskok naujesnes. As savaja lb priziuriu, gaila is tikruju butu parduot, bet vis noriu pakeist i a8. Sakiau duotu kas 10-11e atiduociau. Viskas veikia puikiai. Rida apie 200k. As tik pats dabar pradejau su ja vazinet daugiau, o tai paskutinius metus vaziuodavau per diena 9 kilus :) iki darbo ir atgal, o paskui su drauges valdiska tryndavau. Lietuvoje bus 2 metai. Pirkau prie 134000

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #160: 2012 Sausio 09, 21:25:37 »

tau patarciau ne metus pirkt o masina kas is to kad nusipirksi 2008 metu bet bus lauzas, o kita 2004 gali but kaip nauja

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #161: 2012 Sausio 09, 21:27:25 »

tau patarciau ne metus pirkt o masina kas is to kad nusipirksi 2008 metu bet bus lauzas, o kita 2004 gali but kaip nauja

Butent :] juos niekuo nesiskiria. Tiek, kad va alia "as krutas mano auto nauja" :D Geriau senesne bet nedamusta :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #162: 2012 Sausio 09, 21:30:27 »
sutinku su Jumis kolegos  ;) juk tie pinigeliai sunkiai uzdirbami...ir ju reikia belekur...ne vien Audziai :D :D :D

Neprisijungęs Evaldas 2,7tdi

• Įrašai: 350
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #163: 2012 Sausio 09, 21:55:51 »
jau geriau pirkti 2004m audi nei tarkim 2009m su dvigubai didesne kaina tuo paciu kebulu ir neryskiais patobulinimais....cia tik mano nuomone, man metai ne rodiklis.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #164: 2012 Sausio 09, 21:58:00 »
jau geriau pirkti 2004m audi nei tarkim 2009m su dvigubai didesne kaina tuo paciu kebulu ir neryskiais patobulinimais....cia tik mano nuomone, man metai ne rodiklis.

2009 varikliai atnaujinti :)
+ isvaizda.. aisku ir kaina jos gan "patobulinta" :D bet su laiku manau bus verta pirkt :} Vis gi po sitos galvociau apie a5 :)

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #165: 2012 Sausio 09, 21:58:38 »
sutinku su Jumis kolegos  ;) juk tie pinigeliai sunkiai uzdirbami...ir ju reikia belekur...ne vien Audziai :D :D :D

Kažkaip skaitau ir įdomiai čia žiuri 2006m audi su 177k rida, tai tokių metų čia viskas normaliai? Pas mane passatas 2008 pirktas su 189km rida, salono tiek kėbulo stovis idealus. Bet kiek čia pasiruošes investuot, eik į mobile.de pažymėk full service history ir 1 owner ir tikrai susirasi gerų variantu, o kas parveš tą auto susirasi, taip pat nesunku savachodu parisvaryt. Kaimynas kaip pirko C6 tai paŽystami suskambino jis pats varė į oficialu Audi Centra su autobusu iš LT ir ten pats litus mokėjo ir pirko. Bet imė kaip sakiau iš oficialaus Audi Centro, priklausė ji įmonėi, metų 2007, rida 180k, variklis 2,7, mechanas, be kožos, visa kitas yra tai paliko 15 euru, bet jau visa full service history, net prieš pastatan salone pakeisti visi diržai, tepalai, filtrai ir kitkas kas reikėjo. Tai va :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #166: 2012 Sausio 09, 22:00:13 »
na taip, kaina dviguba ir pan...na bet metai daro savo...ir lietuviska ziema ir druska ant kelio savo daro taip pat ;) sutinkat :)?tik tas...o siaip gal pinigu sutaupai, bet galbut juos reiks palikti servise :D nezinosi...cia siaip pamastymai... ;)

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #167: 2012 Sausio 09, 22:02:42 »
na taip, kaina dviguba ir pan...na bet metai daro savo...ir lietuviska ziema ir druska ant kelio savo daro taip pat ;) sutinkat :)?tik tas...o siaip gal pinigu sutaupai, bet galbut juos reiks palikti servise :D nezinosi...cia siaip pamastymai... ;)

nu del tos druskos dar nemaciau kad kam surudytu. aisku jei nebuvo musta, versta. dar plius kaip priziurejo savininkas. As pvz savo pries ziema dengiu teflonu, pavasari nuplauna ji. ziema druskos su eiliniu kercheriu lengvai nueina, purvas ne taip kimba. nz, gal klystu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #168: 2012 Sausio 09, 22:04:50 »

Kažkaip skaitau ir įdomiai čia žiuri 2006m audi su 177k rida, tai tokių metų čia viskas normaliai? Pas mane passatas 2008 pirktas su 189km rida, salono tiek kėbulo stovis idealus. Bet kiek čia pasiruošes investuot, eik į mobile.de pažymėk full service history ir 1 owner ir tikrai susirasi gerų variantu, o kas parveš tą auto susirasi, taip pat nesunku savachodu parisvaryt. Kaimynas kaip pirko C6 tai paŽystami suskambino jis pats varė į oficialu Audi Centra su autobusu iš LT ir ten pats litus mokėjo ir pirko. Bet imė kaip sakiau iš oficialaus Audi Centro, priklausė ji įmonėi, metų 2007, rida 180k, variklis 2,7, mechanas, be kožos, visa kitas yra tai paliko 15 euru, bet jau visa full service history, net prieš pastatan salone pakeisti visi diržai, tepalai, filtrai ir kitkas kas reikėjo. Tai va :)

na taip, cia geriausiai taip daryt ;) hm...aisku nera taip viskas paprasta kaip parasei, bet viskas imanoma ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #169: 2012 Sausio 09, 22:11:43 »
Nezinau kaip kitur :) bet Airijoj zinau, kad dauguma dyleriu pvz audi centras pardavineja pavazinetas audi, tai jom atsuka kilus :) lygiai taip pat daro bmw ir kiti centrai esantys airijoj :) Salonai issilaiko nesudile ir po 300k km :) o esu mates 150k km o jau kur ant vairo oda persisviecia...

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #170: 2012 Sausio 09, 22:12:07 »
viskas cia paprasta jai kas vokiskai moka susirandi masina rezervuoji telefonu, pasiunti traliuka uz 400euru is bet kurios vokietijos vietos parves .

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #171: 2012 Sausio 09, 22:14:55 »

na taip, cia geriausiai taip daryt ;) hm...aisku nera taip viskas paprasta kaip parasei, bet viskas imanoma ;)

Šeip tai pats asmeniškai iš Lietuvio niekad neimsiu mašinos, nebent pažinosiu jį ir tikrai žinosiu, kad auto buvo super išlaikyta. Nes prieš tai turėjau A4 B6 iš USA, tai pirmi šeimininkai ir iš kurių aš ją nupirkau tai ją nupirko su 500 myliu rida, kai aš ją LT nupirkau rida buvo 120k. Tai salonas neduok dieve visos knopkės, stalčiukai aptrynti, sėdynė vairuotojo iplyšus, kėbulas apibraižiotas, na neduok dieve auto kaip 400k. rida. O va kaip passata imiau tai nuvariau į turgu, apžiurėjau bukle, pravažiavau pradėjau leisti kaina dėl baltos spalvos, nuleido apie 200 euru kažkur ir nupirkau ir po šiol nesigailiu, nes visiškai jokių investiciju nereikalauja ir visi dirželiai, net prieš parduodant buvo vw centre pakeisti. Tai va netingėk po turgus palakstyt arba iš vokiečių imk, bet iš lietuvių neduok dieve tokia auto imt tai daug ko pribūre bus.

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #172: 2012 Sausio 09, 22:31:27 »
nu is tokio kaip Evaldas nusipirkt masina man atrodo butu tas pats kas is vokiecio jeigu negeriau :) taip kad negali sakyt visi lietuviu sudroztos ir pan

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #173: 2012 Sausio 09, 22:32:16 »
nu is tokio kaip Evaldas nusipirkt masina man atrodo butu tas pats kas is vokiecio jeigu negeriau :) taip kad negali sakyt visi lietuviu sudroztos ir pan

Tas pats kas iš manęs :D

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #174: 2012 Sausio 09, 22:33:52 »
Ir as kazkaip galvoju: nors nieko cia asmeniskai nepazistu, bet kad ikisciau koki sud.. tikrai nedrisciau. Ne manau, kad keli uzdirbti litai pradziugintu sirdi, o ateityje sitame forume i tave visi ziures kaip i melagi. Naciort-jei kas negerai stumt ne cia, o i turgu :)