Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 nuo 2006m. 2.7 ar 3.0 TD ???  (Skaityta 21841 kartus)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 2005m. 3.0 TD problemos
« Atsakymas #50: 2011 Gruodžio 28, 21:45:53 »
tai kad pacipuoji ta 2.0tdi ir vaziuoja kaip 2.7tdi orginale :D

O kai pacipuoji 2.7?  (aa)

Neprisijungęs razor0817

• Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2011 Gruodžio 29, 10:40:14 »
o kai 3.0 ? :D

Neprisijungęs Daivarinis064

• Įrašai: 210
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2011 Gruodžio 29, 11:04:59 »
Vyrai kokia isvada, kaip laiko 2.7 varikliai?ar net neziuret su tokiu motoru geriau...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2011 Gruodžio 29, 12:07:09 »
Vyrai kokia isvada, kaip laiko 2.7 varikliai?ar net neziuret su tokiu motoru geriau...

Kaip taip atsakyti, juk gamina, zmones vazineja ir niekas su tokiais varikliais masinu uz dyka neduoda. Visos naujos masinos gerai vaziuoja,  kadangi mes perkame panaudotas ,is kur gali zinoti kaip ji buvo eksplotuojama iki tol. Visi keikia 2,5tdi V6 , o man jis laike kuo puikiausiai, nors pilna maciau uzlinkusiu 1,9tdi. Cia gal greiciau reiktu klausti kokie dazniausi gedimai sitiems varikliams, ar kokia siplna vieta ir tai sita turetu rasyti meistrai kurie ne viena toki varikliuka yra  ciupineja.

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2011 Gruodžio 29, 16:08:57 »
o tai motorui labai sveikas toks spaudimas?

As savo kai 2.0 tdi krapsciau tepalo siurbliuka, tai man vienas toks senas keitas motoristas pasake taip : i sita motoriuka perdaug arkliu jau priginta, todel ir lakso gabalais tie siurbliai. Zodziu pasak jo tai cipai sitiem motoriukam ir kitos forsunkes ne i nauda ... Nu bet cia aisku, kiekvienas atvejis buna isskirtinis kazkuo ...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2011 Gruodžio 29, 16:44:08 »
o tai motorui labai sveikas toks spaudimas?

As savo kai 2.0 tdi krapsciau tepalo siurbliuka, tai man vienas toks senas keitas motoristas pasake taip : i sita motoriuka perdaug arkliu jau priginta, todel ir lakso gabalais tie siurbliai. Zodziu pasak jo tai cipai sitiem motoriukam ir kitos forsunkes ne i nauda ... Nu bet cia aisku, kiekvienas atvejis buna isskirtinis kazkuo ...

senis gal perdaug pasakeles megsta skaityt... :] ir apie dyzeli nelabai gaudos :D 1.9tdi turejo 130ag ar lakste kas nors? o cia stockas 2.0 turi 140ag ;] faktiskai 10ag daugiau, o buna zmones prasipi... su tais varikliais.. Taip kad maziau reik klausyt senu dieduku pasakeliu pries miega.

Neprisijungęs cardio

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2011 Gruodžio 30, 23:56:21 »
mano 3.0tdi vidurkis 8.4. Kas savaite po 700-800 km is kuriu 50/50 mieste/uzmiestyje. Po metu vazinejimo buvau atsisedes i 2.0l. Sorry, ekonomija liuks, bet as pripilsiu papildomai kelis litrus ir lupsiu kaip zmogus, ypac bandant islisti is kokio skersgatvio i judria gatve. Bet labiausiai savaja myliu uz 4x4. JAu ne karta padejo man ziema ir pasalus :)
O masina masinai nelygu, vieni ir 3.0 nudroze kad vos traukia, o pas kitus 2.0 eina. Eksplotacija aisku ne pigi, grandines keitimas 5k su viskuo, bet keisti kada reikes nezinau, gal kai barskes visada be perstojo. Vaziuokle mane stebina: musu keliais jau 2 metus nieko nesu dares visai, vos kaladeles pakeites :) Elektronikos bedu nebuvo (kad tik neprisikalbeciau :)
Audi rulez :D 

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2011 Gruodžio 31, 00:05:14 »
mano 3.0tdi vidurkis 8.4. Kas savaite po 700-800 km is kuriu 50/50 mieste/uzmiestyje. Po metu vazinejimo buvau atsisedes i 2.0l. Sorry, ekonomija liuks, bet as pripilsiu papildomai kelis litrus ir lupsiu kaip zmogus, ypac bandant islisti is kokio skersgatvio i judria gatve. Bet labiausiai savaja myliu uz 4x4. JAu ne karta padejo man ziema ir pasalus :)
O masina masinai nelygu, vieni ir 3.0 nudroze kad vos traukia, o pas kitus 2.0 eina. Eksplotacija aisku ne pigi, grandines keitimas 5k su viskuo, bet keisti kada reikes nezinau, gal kai barskes visada be perstojo. Vaziuokle mane stebina: musu keliais jau 2 metus nieko nesu dares visai, vos kaladeles pakeites :) Elektronikos bedu nebuvo (kad tik neprisikalbeciau :)
Audi rulez :D 

Manau pacipavus 2,0 litru gautusi kw panasiai kaip ir pas tave, o pacio variklio islaikymas ir remontai zymiai pigesni, tai dar didelis klausimas kuris geriau.

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2011 Gruodžio 31, 00:13:29 »
PAcipavus :) tai gal ir 3.0 pacipuokim. Kalba apie eina apie variklius ju originaliame gamykliniame isleidime. Tai kam leido 3.0 tai galejo leisti tik 2.0 su ivairaus laipsnio pacipavimais. O priminkit kas kada nors sitame forume ar uzsienio forumuose kalbejo apie siu varikliu taisyma? Kad kazkas grandine keite varikliui kuris puse limono pralekes? tai cia taisymas ir dar kokiam kilometrazui. 2.0 jau iki tol simta karta purkstukus ir dirzus buna pakeites su visokiom tepalo pompom:)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 31, 00:15:00 sukūrė cardio »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2011 Gruodžio 31, 00:21:18 »
PAcipavus :) tai gal ir 3.0 pacipuokim. Kalba apie eina apie variklius ju originaliame gamykliniame isleidime. Tai kam leido 3.0 tai galejo leisti tik 2.0 su ivairaus laipsnio pacipavimais. O priminkit kas kada nors sitame forume ar uzsienio forumuose kalbejo apie siu varikliu taisyma? Kad kazkas grandine keite varikliui kuris puse limono pralekes? tai cia taisymas ir dar kokiam kilometrazui. 2.0 jau iki tol simta karta purkstukus ir dirzus buna pakeites su visokiom tepalo pompom:)

Guli kieme BMW 3,0 variklis, grandines garsas budavo tik uzkurus, pasekmes trukusi grandine ir aisku viskas saibom, kitas variantas, per paskutinta menesi buvo jau dvi A6 3,0 TDI abi su grandiniu garsu, rida tikrai iki 300K . Nesakau, kad tie varikliai blogi , ar kas negerai, bet , kad ir jie turi nemazai problemu tai faktas, o islaikymas ju daug brangesnis. O del cipavimo as tik palyginima daviau ,kad kiek nedaug investavus gali tureti ta pati galinguma ir daug paprasresni varikli.

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2011 Gruodžio 31, 00:28:49 »
Taip, grandines subarskejimas yra rizika, kad viena diena nutruks. Todel arba keiti auto arba taupai 5k ir pasikeites ramus vel kokius 200k. Kiek teko kalbeti su vyrais kurie ya keite grandines (kad ir tuo paciu Narkoze), baisiausia vieta nutrukti grandinei yra uzvedimo momentu ir ji kaip supratau netruksta, o tik persoka, taip suesdama varikli. SAko niekada ji nenutruks-nepersoks kai smaugi, todel kad yra itempime.Dar viena galimybe yra staigiai stabdant(greitai kintant variklio sukiams) Cia as perpasakoju meistru mintis. Pats buvau pas Narkoze, prie manes keite vienai a8 su 3.0. Paklausiau a8 ir savo, jis sako varyk is cia, po truputi taupyk pinigus ir ateityje pakeisim jei noresi, sako cia tik vos vos garsas. Rida apie 200k. Aisku bijau prisikalbet. O del cipavimo as nz, nieko blogo negaliu pasakyt, nes pats nesuprantu, bet jei jau auksto lygio inzinieriai kuria variklius ir jiems palieka tam tikra kw kieki su kazkokiu rezervu, tai jie manau zino, ka gali toks variklis ir nemanau kad jie uz tai, kad kazkas nusipirkes padarytu ji 3.0 galingumo ir vazinetu visa eksplotacijos laika. Perkrovos, dilimas manau nera i nauda. Bet cia tik mano nuomone.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2011 Gruodžio 31, 00:32:23 »

apie purkstukus tai jau tik nereikia cia lia lia ;] 3.0tdi stovo comonreilas, kuris greiciau susivalgo nei pd ;] tai jei ir keisi purkstukus tai 3.0 greiciau nei 2.0. uz 5000lt tai gali pakeist 3kart dirzus ir su jais vaziuot 120kkm taigi dar klausimas kas apsimoka labiau. Pompos ir nevisiem byra ;] taip kad tavo argumentai nera tokie svarus. Na 3.0 tik kad quattro ir kad galios daugiau ;] bet ta automatine deze nieko gero..

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2011 Gruodžio 31, 00:37:09 »
Automatas mieste jega ir uz miesto gerai. Kame blogai? Leituviui viskas blogai jei tik kazka kainuoja ir neduok dieve sugedo. Geriausia pirkt golfa antra viskas pigu. Ne viskas vyrai susiveda i pinigus, dar yra ir komfortas, uz kuri mokame. Taip, yra tam tikru bedu ir su dezem, bet vel gi, viskas priklauso nuo eksplotacijos, keisk tepalus, filtrus, nedauzyk dezes nuo sankryzu ir laikys. Kaip kas vairuoja. Manau jei perki tokia masina tai ir ideti turi tureti uz ka. Aisku jei perki uz paskutinius ar dar pasiskolines, tai neduok dieve kas nors sugenda paskui varo-sud.. ne masina.  Manau cia vienos nuomones nerasim. Dziaukimes tuo ka vairuojame ir koki komforto jauciame :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 31, 00:41:25 sukūrė cardio »

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2011 Gruodžio 31, 00:39:33 »
Mane labiausiai ir nervina butent tokie dalykai: nuolat servise sukiesi jei padarai didele rida per metus, tai dirzus keisk, tai purkstukus. O cia pasiimi, idedi pinigu ir 300k ramus
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 31, 00:43:19 sukūrė cardio »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2011 Gruodžio 31, 00:39:52 »
Automatas mieste jega ir uz miesto gerai. Kame blogai? Leituviui viskas blogai jei tik kazka kainuoja ir neduok dieve sugedo. Geriausia pirkt golfa antra viskas pigu. Ne viskas vyrai susiveda i pinigus, dar yra ir komfortas, uz kuri mokame. Taip, yra tam tikru bedu ir su dezem, bet vel gi, viskas priklauso nuo eksplotacijos, keisk tepalus, filtrus, nedauzyk dezes nuo sankryzu ir laikys. Kaip kas vairuoja. Manau cia vienos nuomones nerasim. Dziaukimes tuo ka vairuojame ir koki komforto jauciame :)

Na tai faktas, kad auto kiekvienas perka sau :) jei tokia pemiai reiskia tau gerai. :) Man pvz asmeniskai patinka mechankes :) automato nenoreciau, kitiem nepatinka mechankes ir t.t. :)

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2011 Gruodžio 31, 00:41:58 »
Automatas mieste jega ir uz miesto gerai. Kame blogai? Leituviui viskas blogai jei tik kazka kainuoja ir neduok dieve sugedo. Geriausia pirkt golfa antra viskas pigu. Ne viskas vyrai susiveda i pinigus, dar yra ir komfortas, uz kuri mokame. Taip, yra tam tikru bedu ir su dezem, bet vel gi, viskas priklauso nuo eksplotacijos, keisk tepalus, filtrus, nedauzyk dezes nuo sankryzu ir laikys. Kaip kas vairuoja. Manau cia vienos nuomones nerasim. Dziaukimes tuo ka vairuojame ir koki komforto jauciame :)

Na tai faktas, kad auto kiekvienas perka sau :) jei tokia pemiai reiskia tau gerai. :) Man pvz asmeniskai patinka mechankes :) automato nenoreciau, kitiem nepatinka mechankes ir t.t. :)

AGREE :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2011 Gruodžio 31, 00:42:37 »

apie purkstukus tai jau tik nereikia cia lia lia ;] 3.0tdi stovo comonreilas, kuris greiciau susivalgo nei pd ;] tai jei ir keisi purkstukus tai 3.0 greiciau nei 2.0. uz 5000lt tai gali pakeist 3kart dirzus ir su jais vaziuot 120kkm taigi dar klausimas kas apsimoka labiau. Pompos ir nevisiem byra ;] taip kad tavo argumentai nera tokie svarus. Na 3.0 tik kad quattro ir kad galios daugiau ;] bet ta automatine deze nieko gero..

Mane labiausiai ir nervina butent tokie dalykai: nuolat servise sukiesi jei padarai didele rida per metus, tai dirzus keisk, tai purkstukus. O cia pasiimi, idedi pinigu ir 300k ramus
[/quote]

bbz, i savaite prasuku 600~ tai manau 120k per metus neissuksiu :] o po kokiu 2m gal sitos auto jau neturesiu :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2011 Gruodžio 31, 00:43:47 »
Na matai, tema apie 3,0 varikliu problemas, todel jas ir destome, negaliu kazka daugiau is praktikos pasakyti, nes nenaudojau ne vienos asmeniniais reikalais, bet kiek teko taip ciupineti tai dar buvo pastebetas toks gedimas 17426 - Intake Manifold Runner (Bank 2): Lower limit not reached
            P1018 - 001 - Upper Limit Exceeded - Intermittent
Ir jau kelinta is eiles, kazkoks skaudus taskas, idomu kaip sita problema sprendziama, keisti visa sklende su kelektoriumi jauciu irgi skausmingas reikalas.

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2011 Gruodžio 31, 00:45:10 »

bbz, i savaite prasuku 600~ tai manau 120k per metus neissuksiu :] o po kokiu 2m gal sitos auto jau neturesiu :)
[/quote]

Cia irgi keistas poziuris tada. JEi masina keiti kas 100k tai dar klausimas ar verta nervintis kas kur suges, parduosi :) O ir ar atsipirks tau tas dyzelis, gal tada benza imk, ten kita sfera, kitos bedos ir gal ne tokios brangios :)

Neprisijungęs cardio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2011 Gruodžio 31, 00:48:12 »
Na matai, tema apie 3,0 varikliu problemas, todel jas ir destome, negaliu kazka daugiau is praktikos pasakyti, nes nenaudojau ne vienos asmeniniais reikalais, bet kiek teko taip ciupineti tai dar buvo pastebetas toks gedimas 17426 - Intake Manifold Runner (Bank 2): Lower limit not reached
Ir jau kelinta is eiles, kazkoks skaudus taskas, idomu kaip sita problema sprendziama, keisti visa sklende su kelektoriumi jauciu irgi skausmingas reikalas.

REaliai turbut nz masinos kurioje nebutu kazkokios bedos, o kai kurios skausmingos lb. Tevas zvenge is manes, kad varikliui grandines keitimas 5k. Paciam ka tik pakeite MB w211 tai 6200lt sumokejo. Va tevai sakau, bus tau juoktis :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2011 Gruodžio 31, 00:51:26 »

Cia irgi keistas poziuris tada. JEi masina keiti kas 100k tai dar klausimas ar verta nervintis kas kur suges, parduosi :) O ir ar atsipirks tau tas dyzelis, gal tada benza imk, ten kita sfera, kitos bedos ir gal ne tokios brangios :)
[/quote]

nemegstu benzo :) pirkciau dyzeli, net jei butu kuro kaina brangesne uz benza :] be to tai nereiskia, kad ja tikrai keisiu ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2011 Gruodžio 31, 00:54:47 »

REaliai turbut nz masinos kurioje nebutu kazkokios bedos, o kai kurios skausmingos lb. Tevas zvenge is manes, kad varikliui grandines keitimas 5k. Paciam ka tik pakeite MB w211 tai 6200lt sumokejo. Va tevai sakau, bus tau juoktis :)

Matai MB jau kitas reikalas,ten is viso jokios logikos, yra modeliu kuriems norint pakeisti starteri reikia isimti varikli , o variklio isemimas 800-1300lt  :-]

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2011 Gruodžio 31, 09:23:43 »
nepadeda keitimas,bent jau mano atveju

Neprisijungęs rinve

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73: 2012 Sausio 02, 21:07:56 »

Kaip taip atsakyti, juk gamina, zmones vazineja ir niekas su tokiais varikliais masinu uz dyka neduoda. Visos naujos masinos gerai vaziuoja,  kadangi mes perkame panaudotas ,is kur gali zinoti kaip ji buvo eksplotuojama iki tol. Visi keikia 2,5tdi V6 , o man jis laike kuo puikiausiai, nors pilna maciau uzlinkusiu 1,9tdi. Cia gal greiciau reiktu klausti kokie dazniausi gedimai sitiems varikliams, ar kokia siplna vieta ir tai sita turetu rasyti meistrai kurie ne viena toki varikliuka yra  ciupineja.

pritariu tau 100 procentu

Neprisijungęs Daivarinis064

• Įrašai: 210
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 nuo 2006m. 2.7 ar 3.0 TD ???
« Atsakymas #74: 2012 Sausio 05, 21:56:23 »
Db palyginkim grynai 2.7 ir 3.0 dyzelius?
kas vazinejate ar galetumete pasidalinti patirtimi...
1. kuro sanaudos 2.7 ir 3.0, ar nera didelio skirtumo?
2. ar su 2.7 ne quattro bus panasi trauka kaip 3.0 quattro, nes quattrine sunkesne ir pan...?
3. eksplotacija variklio, kuris patvaresnis?is esmes konstruktiskai kuo jie skiriasi?ar tik kompiuterine programa :V ?!?
4. beje kaip laiko vaziuokles situ modeliuku?
masina perkama 5 kokiems metams ir planuojama pravaziuoti iki 200000 km...tai norisi neapsisauti, atsizvelgiant i tai, kad aktualios kuro sanaudos ir eksplotacijos kastai...nors jei nera didelio skirtumo tarp siu modeliu, tai gal geriau i quattro pasiimti...bet galvoju turetu 2.7 uztekt tos traukos ir gal ekonomiskesnis yra, ir dar plius vaziuokle 2 kart pigiau tvarlyt nei quattrines ;) kokie jusu pamastymai...