kolegos o kaip laiko 2.7 varikliukai?silpniau uz 3.0tdi?
Citata iš: Daivarinis064 2011 Gruodžio 28, 16:00:47 kolegos o kaip laiko 2.7 varikliukai?silpniau uz 3.0tdi?as vazineju kolkas jokiu problemu,.,kiek domejausi 2,7 ir 3,0 tdi dideliu problemu neturi, tik 2.0tdi sudinas variklis., draugelio audi 2006 80stk tik pramynus o jau keisti purkstukai
tai pataikei ant iskirtinio motoriuko nu tikrai nestumiu ant tu 2.0 paprasciausiai domejausi ir skundziasi tais motorais
o tai pas passata 2.0 kokie purkstukai stovi? siemens gal? nu jo draugas sake kad su c5 2.5tdi 110kw ner ne ko lygint daug geriau lupa tas 2.0tdi,.,
tai reiskai 2.0tdi su siemens purkstukais yra sudas o su boch yra geri beveik tokie pat geri kaip 2.7 ar3.0 tdi
apie 3.0 maziausiai legendu esu girdejes todel sita ir issirinkau daugiausia girdejau apie 2.0 , o 2.7 taip pat ne vienas jau perrinkes varikli yra. legendos lieka legendom, o masina masinai nelygu. tad viskas priklauso nuo stovio ir ko tau reikia, jei ekonomijos imi 2 litrini, jei traukos 3.0, ir tikrai niekas gali nesvaigt kad 2.0 vaziuoja taip pat gerai kaip 3.0 +pas 2 litrus dirzai eina
kuros sanaudos tikiu kad skiriasi ir nemenkai man misrus gaunasi 9.5 litro pas tave kokie 6 jauciu ?o prieziuros kainos tai net nezinau, jei byres viskas, tai gal ir skirsis, o tos detales kurios devisi tai stebuklu nekainuoja jei vaziuokle, tai apskritai kai kas kainuoja pigiau nei senos audi coupe
kadangi ne ipas mane barska kas nei ka, manau kiek vazineju tai man to lenciugo dar ilgai nereiks keist nesuku galvos del to
2.0 ekonomija tai ispudinga dar svaigau kad mano ziauriai ekonomiska
nu as pusei metu turejau ford galaxy pasemes po norges kalnus lakstant uzteko 6litriuku.. bet tai toks ir lakstymas kai reikia gerai pagalvot ar spesi aplenkti bet cia sneku butent apie audi a6 nes didele mase, didele masina, patogus vaziavimas, gera trauka ir kazkaip keista kad uz visus siuos patogumus gali taip pigiai vazinet (v)
o tai motorui labai sveikas toks spaudimas?
as ne specelistas bet manau tuoj tau taps per silpnas eksplotuojamas motoriukas ir soksi uz 3.0tdi motoro vairo
Pradėjo silas Kėbulo ir salono skyrius
Pradėjo shirse Benzininiai varikliai
Pradėjo MariusD B7