na taip kainele tos audelkos daugiau nei grazi
sakyciau net kosmosas, apskritai pirkau pries 4 men universala 3.0 beveik pilna tik ne s-line, tai kol ieskojau pastebejau kad sedanu kainos yra mazesnes, o dabar pavarcius skelbimus tai iki 50 k yra tikrai labai labai geru variantu.
aisku kai kai kurie modeliai stovi puse metu skelbimuose tai viskas kaip ir aisku
as su savaja pravaziavau gal dar ~4 k, vaziuokle siek tiek patvarkiau nes pries tai savininkas buvo pabaladojes, visa kita technine bukle superini. rida dar nepasako visko, pas mane 190 k tikrinta audi centre, bet auto vieno savininko is italijos, salonas gelsvos odos, graziai priziuretas, matosi kad buvo gerose rankose. tai buvo priekio virsutiniu salenbloku keitiimas x8 , lemforderiai po 22 lt, kitos dalys kiek klausinejau kainu, taip pat pigiau grybo.
del traukos ? man jos pakako, bet kadangi mano toks budas kad norisi kuo daugiau, greitai buvo pacipuota, tiesa kadangi 165 kw variklis turi gera resursa, tai netrumpinant gyvenimo nei vienam auto mazgui 35-40 kw prideda. tiesa kadangi quattro, tai tiksliu skaiciu nepasakysiu. po cipavimo sanaudos liko panasios, na gal uzmiestyje, siek tiek maziau valgo.
misrus 9.5 lt per visa si laiko, pensininko rezimo nemegstu, jau geriau ipilsiu siek tiek daugiau bet vaziuosiu taip kad sirdis dziaugiasi
uzmiestyje apie 8 gaunasi. aisku baltarusisko dyzelio geriau jau nepilk
apskritai labai patenkintas savo auto, tiesa neisivaizduoju tokios karves be quattro, na gerai isisvaizduoju tik kad priekines padangas keisi daznai