Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 nuo 2005 pasitaikiusios problemos ir ju sprendimai  (Skaityta 93958 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį

Bajorai, ziuriu jau visa masina baigi pakeist :goodboy: nepadarysi jau naujos :)
ai kad paciam smagiau, be to naujesnes zenkliai, galima sakyti dviguba kaina, o masina tik ciut ciut kitokia, per mazai geresne, kad moketi dvigubai. O seip tai kad ir ka pirkciau, mano toks budas, vis kazka keisti, gerinti, tobulinti, atstatyti, o kai nelieka ka daryt, parduodu nes tampa nuobodu :D

Vairas ir atsigavo :) blin koks smagus dabar rankose http://www.audiklubas.com/forumas/forumo-dalyviu-auto-garazas/bajoro-garazas-audi-a6c6/msg1522298/#msg1522298
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 16, 21:28:04 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs Spiritless

• Įrašai: 903
    • Žiūrėti profilį
O del to priekinio stiklo buna pas c6 sildomas priekinis stiklas? Ir jeigu buna idomu koks kainu skirtumas ir ar sudetingas pajungimas jeigu nera daba sildomas

Neprisijungęs kunigs

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
O del to priekinio stiklo buna pas c6 sildomas priekinis stiklas? Ir jeigu buna idomu koks kainu skirtumas ir ar sudetingas pajungimas jeigu nera daba sildomas
skelbimuose esu mates. Reiks pacio stiklo. Kokia 20% brangesnis. Reles. Laidu. Klimos su knopke arba atskira knopke statyt. Bet cia gaidiskai butu :)

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
As irgi apie stiklo keitima vis pagalvoju...Kazkaip italas sugebejo stikla is vidaus subraizyti,toks vaizdas kaip su "shkurke" keliose vietose patrintas.Idomu kaip draudimas sureaguotu jei nuvaryciau keistis i originalu stikla Audi centre? :G

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
As irgi apie stiklo keitima vis pagalvoju...Kazkaip italas sugebejo stikla is vidaus subraizyti,toks vaizdas kaip su "shkurke" keliose vietose patrintas.Idomu kaip draudimas sureaguotu jei nuvaryciau keistis i originalu stikla Audi centre? :G
na audi centro nera serviso sarasuose, jei apie kasko mes... Bet gal cia tik sunkesnis taciau imanomas kelias.
Kasko turi?

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį
Tai nejaugi is savo kisenes keisti stikla galvoju? :-] Aisku kad KASKO,kam metus moku o nieko negaunu :P reiks pasidomet kaip jie i tai reaguotu...:think:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Seip esu karta gaves akmeni stiklan, keicia nemokamai, na nebent stiklui bus francize, bet seip dazniausiai zibintams ir stiklui buna nulinis.

Neprisijungęs Saulius18

• Įrašai: 427
    • Žiūrėti profilį
Seip esu karta gaves akmeni stiklan, keicia nemokamai, na nebent stiklui bus francize, bet seip dazniausiai zibintams ir stiklui buna nulinis.

Kažin kiek turi įskelt,kad keistų? Pas mane trys akmenukai pagauti ,bet nubėgę ne daugiau kaip vienas centimetras

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
stiklams ner francizes, jei tik taskas iskeltas tai jie gan neblogai ji sutvarko faktiskai nepastebesi (jei nera pakliuve purvo i iskilima), pernai keiciausi carglasse, greitai ir tvarkingai daro.

Neprisijungęs Saulius18

• Žiūrėti profilį
stiklams ner francizes, jei tik taskas iskeltas tai jie gan neblogai ji sutvarko faktiskai nepastebesi (jei nera pakliuve purvo i iskilima), pernai keiciausi carglasse, greitai ir tvarkingai daro.

Tai aš specialiai nenoriu taisyt nes stiklas jau gerokai padrožtas,laukiu kol nubėgs daugiau tada tikrai pakeis

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kažin kiek turi įskelt,kad keistų? Pas mane trys akmenukai pagauti ,bet nubėgę ne daugiau kaip vienas centimetras
spustelk ties ta vieta su delnu - nubegs daug :D tik jei priekabus draudimas, ziures zidinio vieta, nes +- matosi ar svieziai skile, ar labai senai. Nors prie manes nesikabinejo, niekas is vis neziurejo, pakeite nauju ir tiek :G

Tai aš specialiai nenoriu taisyt nes stiklas jau gerokai padrožtas,laukiu kol nubėgs daugiau tada tikrai pakeis
o seip kalbat apie stiklus naujesniu masinu, jie labai lepūs... labai :V
Velnias zino kokios cia technologijos naudoja, gal del kokiu atspindziu pavirsiai spec eina, taciau jie labai devisi ir net nauju is salono masinu :-/

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį
Praeitai masinai kai uzsimaniau stikla pasikeisti tai plaktuku kaukstelejau gerai :-] Uzteko paskambinti draudimui uzregistruoti zalai,dave sarasa kur keicia ir viskas.Nuvariau,pakeite.Nei apziurinejo,nei labai klausinejo kas kur ir kaip (h)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
aš nedrįstu taip viešai rašyti :bedantis:

Neprisijungęs Ecka

• Žiūrėti profilį
idomumo deliai paskambinau savo draudimui pasiskusti kad stiklas yra iskeltas tai, kadangi iki mano kasko draudimo pabaidos dar 4men, tai jie man pasiule (aisku jei as galiu) keistis tik kai draudimas eis i pabaiga, nes francize tik viena kart negalioje stiklams ir jei iki draudimo pabaigos vel itruks stiklas, teks moket francize

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o nesitesi KASKO paskui? Galu gale kam laukt, vdruk po menesio parduosi, tai kam kankintis :bedantis:
Nors ne man kalbeti, as jau puse metu keiciu stikla :-]

Neprisijungęs Ecka

• Žiūrėti profilį
o nesitesi KASKO paskui? Galu gale kam laukt, vdruk po menesio parduosi, tai kam kankintis :bedantis:
Nors ne man kalbeti, as jau puse metu keiciu stikla :-]
cia tik idomumo deliai teiravausi, nes reikejo ir daugiau konsultaciju.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o cia kuris draudimas? Seip labai gera info (y)

Neprisijungęs Ecka

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs TDIkas

• Įrašai: 159
    • Žiūrėti profilį
Audi centre vien tik stiklas 1350 lt , euro glase ar kokem ten apie 1100lt su pakeitimu, stiklas treciuju saliu....
kadangi iskilimas mazas nuo akmenuko stiklas orginalas, galima uztaisyt. Cia jau zmogaus pasirinkimas.
jei ten keiti i tas alternatyvas tai draudimas sumoka viska, jokiu franciziu nera, ar keisi ar remontuosi jokio skirtumo.
Jeigu nori to orginalaus audi, turi susimoket francize, ir nusidevejima mano atveju apie 32% uz stikla , tai gaunasi kazkur 400+1350x0.32. Bet deda ne audi centre o pas tuos partnerius idejimas apmokamas 100 proc

P.s LD situ klausimu paklausiau ar reik moket antra karta jei per metus iskyla kitas stiklas, francizes nereik moket,  ir gali kad ir desimt pakeist per metus :think:

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 17, 16:55:38 sukūrė TDIpoweris »

Neprisijungęs arciss0

• Įrašai: 572
    • Žiūrėti profilį
Nu mano ERGO, mano draugėja t sakė į metus VIENĄ kart keičia nemokamai, o po to matomai eina frencižė.

Neprisijungęs Ecka

• Žiūrėti profilį
Nu mano ERGO, mano draugėja t sakė į metus VIENĄ kart keičia nemokamai, o po to matomai eina frencižė.
(+)

Neprisijungęs Saulius18

• Žiūrėti profilį
(+)
[/quot

Pirmas stiklas,nesvarbu ar tai bus langas ar fara.

Neprisijungęs redlabel

• Įrašai: 126
    • Žiūrėti profilį
Kai pirkau masina, priekinis stiklas visas buvo isdauzytas akmenuku ir pilnas skilimu, paprasiau, kad pakeistu nauju. Originalus stiklas Moller auto kainuoja 1800 lt. su idejimu.
Kaip Ricardas ir sako nauji stiklai lepus, ir braizosi greiciau sniega, leda valant. Lygiai po menesio per dvi dienas rytais gavau tris akmenukus. Ir atrodo tokie nestiprus buvo. Bet ismuse dvi pavirsines duobutes, vienas iskele giliau. Ergo draudeja pasiule vaziuoti i CarGlass. Jie ten paziurejo ir patvirtino, kad giliai iskelta ir truks toliau. Uzklijavo lipduku nuo purvo. Siule greiciau klijuoti. Kita ryta pasitvirtino, po 5 mm i abu sonus jau paeje buvo. Teko vaziuoti is pacio ryto i Ergo zalu centra Kaune, ten apziurejo ir nufotografavo. CarGlass uzklijavo trukima. Dave garantini lapa neribotam laikui, jai truks toliau, keis i nauja stikla. Tik jau si karta nebereiks kreiptis i Ergo.
Kainas C6 nauju priekiniu stiklu treciuju saliu teiravausi: Evelke - 450 lt, CarGlass - 800 lt.
Mano Kasko draudimo polise irasytas vienas itrukimo taisymas nemokamas, ir vienas stiklo keitimas nemokamas.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 24, 12:52:43 sukūrė redlabel »

Neprisijungęs TDIkas

• Įrašai: 159
    • Žiūrėti profilį
Uzkurus nei is sio nei is to ismete uzrasa "Parking brake malfunction" rankinis paspaudus veikia, bet istisai mirksi P lenmpute, Kame beda gali but?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
jungi kompą, nuskaitai klaidą ir turi tikslų atsakymą ką užfiksavo ;)