as manau paprastas zmogus jeigu atvaziuos i servisa ir pasakys pakeisk man grandines tempikli jis tikrai isstatys didesne kaina
cia yra daug pavyzdziu...
pvz as nusipirkau nauja akumuletoriu pagal rekomendacijas ( arba audi kuris susidaro is bosh arba varta ) varta akumuletoriu. man sako reikia priristi ir tai kainuoja 60lt
as esu serveriu administratorius
ir kai ziuriu i serviso darbuotoja ir sakau spausk cia ir cia
ir uz tai realiai nieko nesuprantantis asmuo informaciense technologijose paima 60lt
su kokia ten autodata cia yra brangu...
viena istorija papasakosiu...
kaip visada lietuvos pardavejai pasistengia, kad negautum nei padangu nei akumuletoriaus... po pirkimo stovi senas akumuletorius ir aisku automobilio vartotojas apie tai suzino kai atsitinka beda... pajungia pas salia esancius zmones laidus ( savaime aisku kaip ir visi moka tiesiai prie akumuletoriaus ) uzsikuria masina... uzsidega akumuletoriaus krovimo lempute.. nuvaziuoja i sudversi ir sako reikia keist krovimo lygintuva, pakeicia is sroto nusipirkus uz 150lt pvz
nuvaziuoja i servisa pakeiskit...
varstai du
ir reikia priristi
pakeicia detale kuri verta dvieju varsto sukimo ir ale pririsa ( sedi valanda laiko maigo savo kompa nieko nesuprazdami pirmyn atgal ir galu gale sako pririsau
)