su kokiom as bedom susiduriau nusipirkes audi a6 c6 2005 metu
1: droselines sklendes dvi virsutines. audi centras man prie viso to prirase turbinos valdimo bloka ( dar iki dabar nesuprantu kodel )... isspresta beda taip: kadangi pacios sklendes buvo geros, o ju traukutes tik issinesiojusios, tai remkomplektas uz zymiai mazesne kaina padejo
2: grandines tempikliai: rytais kurdavau ir girdedavau negrazu garsa, pasikonsultaves nusprendziau keisti kol nevelu ir kito varianto cia nera ( vienas pazystamas apsisove ir bande sutaupyti keisdamas viena tempikli - rezultatas: dviguba islaida i darbus ardant ir vistiek pakeite abudu, todel patariu jei keiciat tai iskart abu )
3: pagrindine droseline sklende: srotuose sunku rasti ( nes einama detale ), nauja kainuoja nemazai ir kiek zinau cia yra audi liga: vienas pazystamas man pasiule restauruoti ( as esu pries restauracijas, bes mane patikino, kad butent nuroditoj vietoj jei restauruoja tai jau amzinas dalykas ) kaina 550lt, duoda garantija, zada kad su sia beda nebesusidursiu.... kolkas to dar nepadariau nes be masinos 3 dienas reiketu buti, bet manau restauruosiu
na toliau bedos buvo tik su standartiskai susidevejusiom dalim: vaziuokle, amortizatoriai, stabdziu kreipiamosios ( beja kuriu parduotuvese sunku gauti ir manau tik srote reiketu pirkti tokia detale ), vairo stiprinntuvo slanga ( nei parduotuvese neradau ( na labai neieskojau nes greit reikejo ) ( be to i audi vairo stiprintuva turi buti specialus skystis ) nei srotuose ( nes nuo anglu kitokie, o europietiskus su vairo keitimo komplektais paima tikriausiai ) tai man kazkokioj imonei padare slanga ir tiktai nebrangiai ( jeigu kazkam reikes galesiu suzinoti kur tai daro )
dar purkstukai leido kompresija ( tikriausiai pirikupas kuris atveze is uzsienio masina pats kazka dare ir tarpines senas pastate )
be to labai nusivyliau audi centras moller vilnius diagnostika:
pasake:
tos sklendes apie kurias rasiau ( jos ir buvo blogos, bet man kaip remontoo varianta pasiule keitima ir kaina butu buvusi apie 3000lt vien uz dalis, rem komplektai kainavo gal 300-400lt su darbais ( tiksliai nezinau nes ten daugiau darbu dare ) )
turbinos valdymo blokas: kuris buvo ne prie ko ir sia beda issprende tu sklendziu rem komplektas
nepasake apie grandines tempiklius ( nors gal ir neisgirdo nes silta masina nuveziau )
aiskus ir garsus buvo garsas ( cik cik cik ) ir ismetauju dumu buvo ( cia del purkstuku kompresijos praleidimo ) sito audi centras man nepasake...
neatsimenu kiek sumokejau uz variklio + greiciu dezes diagnostika, bet tikrai nemazai ir ta diagnostika buvo sudo verta