Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 nuo 2005 pasitaikiusios problemos ir ju sprendimai  (Skaityta 94870 kartus)

Neprisijungęs paulius.a

• Įrašai: 109
    • Žiūrėti profilį
as tokias dejau
http://www.ebay.co.uk/itm/CANBUS-382-P21W-27-WHITE-SMD-LED-ERROR-FREE-REVERSE-LIGHT-BULBS-/221127788924?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item337c3e497c

zadu ir as uzsisakyti sia lemputes, tik biski kilo abejone, nes kai uzeini i sita nuorodo ir padarai kad auto c6 4f, rodo kad ne compatible. Jums viskas veikia? Ar cia dabar sitoj nuorodoj pacios lemputes pasikeite? Ir geriau paziureti kitas, nors cia sitas cokolis atrodo geras P21W ir viskas turetu but ok :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
as dejau sitas ir spyga taukuota - klykia skydelis, gal net pardavejas tas pats :V o dejes skersa ir ignoras del prekes netinkamos is jo puses. Guli trys komplektai ant stalo.

Neprisijungęs paulius.a

• Žiūrėti profilį
hmm tada reiktu ieskot kitokiu.. Seip vakar pasikeiciau gabaritu lemputes i sitas http://www.ebay.co.uk/itm/110824932674?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 tai pradzioje irgi mete klaida, jau buvau susinervines.. bet po keliu minuciu dingo klaida  ff 

Neprisijungęs Spiritless

• Įrašai: 903
    • Žiūrėti profilį
nu as pirkau senai jas kovo menesi. tai va paziurejau istorija pirkimu tai pavadinimas toks: 382 P21W GEN.3 CANBUS 26 SMD LED BULBS (BA15S) - WHITE bet dabar pagal toki randa sitas lemputes.

http://www.ebay.co.uk/itm/382-P21W-GEN-3-CANBUS-26-SMD-LED-BULBS-BA15S-WHITE-/271003123557?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f190b7f65

o pas mane tai tokios isvaizdos jos.

Neprisijungęs paulius.a

• Žiūrėti profilį
ir klaidu nemeta? kazin varant technine apziura del gabaritu ir dieniniu LED lempuciu neknistu proto?

Neprisijungęs Spiritless

• Žiūrėti profilį
ir klaidu nemeta? kazin varant technine apziura del gabaritu ir dieniniu LED lempuciu neknistu proto?

Ne pas mane nemeta. del dienos svieu tai tikrai manau kad ne o del gabaritu nzn  :think:

Neprisijungęs JepsteR

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį
Na nors jos ir su atitinkamom vazom bet jeigu kinai pataupo ant rezistoriu tai net ir nuo temperaturos skirtumu ta varza gali labai jau skirtis, del to ir klaidas meta.

Jei dedad led rekomenduoju su CREE tipo ledais, ju isskiriamas sviesos kiekis kelis kartus didesnis uz tu piguju ledu.
Kazkada ir as tokias turejau kaip pries tai nuoroda buvo, bet pasikeitus i lemputes su CREE skirtumas keleta kartu didesnis.

Siuo metu gabarituos turiu tokias tai skirtumas didziulis > http://www.ebay.co.uk/itm/2x-W5W-501-T10-5W-5-WATT-CREE-LED-Wedge-Car-Light-Bulbs-Xenon-White-6000K-/181212193050?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a3116a11a

Seip teoriskai gabaritine lempute su 12 ar 14 tokiu ledu turi sviesti taip pat kaip trumpuju sviesu 55W kaitrine lempute :)

Neprisijungęs JepsteR

• Žiūrėti profilį
as dejau sitas ir spyga taukuota - klykia skydelis, gal net pardavejas tas pats :V o dejes skersa ir ignoras del prekes netinkamos is jo puses. Guli trys komplektai ant stalo.
Jei pirkai per ebay tuomet atidaryt case'a del nekokyiskos prekes ir jai pirkejas tave toliau ignoruos tuomet ebay tau grazins pinigus ir toliau jau jie is pardavejo issireikalaus, o ir lempuciu nereikes siusti atgal nes tokiu atveju pardavejui neapsimokes apmoketi pasto islaidu.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Feedback esu parases per anksti ir teigiama - gal cia beda kad nerandu kaip bylos jam atidaryti.
Tai laimei del kitu priezasciu buferi ir lempas isemes buvau - jei taip del lempuciu prieki ardyti ir taip uzskristi .... :E

O ir sviecia su svelniu mirguliavimu kas sekunde :-{ Mirguliavimas sviesos intensyvume, o ne kad visai prigesta.
Va ir LED ale rimtesni. Nors sviecia visai neblogai :)

Neprisijungęs JepsteR

• Žiūrėti profilį
Na lempuciu keitimis tin nemalonus procezas siom masinoms... Trumpas dar nieko, gabarits jau reikia pazvejot bet ilgos neisemus lempu neimanoma  (z)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Gerai jei turi ilgas tu, pas mane tik plačios ir artimos... ilgų neturiu (xenon iki FL)

Neprisijungęs TDIkas

• Įrašai: 159
    • Žiūrėti profilį
Perdege xenon su ilgom xenon, pas mane 2005m modelis, tai sunkus procesas pakeist, kur kaune perkat d2s gera kaina?

Neprisijungęs JepsteR

• Žiūrėti profilį
Gerai jei turi ilgas tu, pas mane tik plačios ir artimos... ilgų neturiu (xenon iki FL)
Kazkur maciau jusu pakokalbi spie ilgas/placias. Idomus audi sprendimas, panaikinti ilgas ir kompensuioti tai xenonais. Pas mane paprastos lempos tai ilgos kaip ilgos, na bet uzsienyje retai kada tenka jas isijungti. Gal sprendimas pakeisti ilgas i placias leidzia naudoti jas greitgelyje neakinant is priesais atvaziuojanciu automobiliu? :V
Kaip supratau visos c6 su xenonais neturi ilgu iki FL?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Kazkur maciau jusu pakokalbi spie ilgas/placias. Idomus audi sprendimas, panaikinti ilgas ir kompensuioti tai xenonais. Pas mane paprastos lempos tai ilgos kaip ilgos, na bet uzsienyje retai kada tenka jas isijungti. Gal sprendimas pakeisti ilgas i placias leidzia naudoti jas greitgelyje neakinant is priesais atvaziuojanciu automobiliu? :V
Kaip supratau visos c6 su xenonais neturi ilgu iki FL?

Tos placios :-) tai Bajoro terminas, realiai tai dienos sviesos,kurios jau dedamos ar A4 , ar A6. Pas FL tos pacios dienos sviesos arba jau dedasi korneringas, 35w lempute uzsidega tik sukant ar ijungus posuki.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
tai audi tik pakelia xenon liezuveli jungiant ilgas?

Neprisijungęs Spiritless

• Žiūrėti profilį

Na nors jos ir su atitinkamom vazom bet jeigu kinai pataupo ant rezistoriu tai net ir nuo temperaturos skirtumu ta varza gali labai jau skirtis, del to ir klaidas meta.

Jei dedad led rekomenduoju su CREE tipo ledais, ju isskiriamas sviesos kiekis kelis kartus didesnis uz tu piguju ledu.
Kazkada ir as tokias turejau kaip pries tai nuoroda buvo, bet pasikeitus i lemputes su CREE skirtumas keleta kartu didesnis.

Siuo metu gabarituos turiu tokias tai skirtumas didziulis > http://www.ebay.co.uk/itm/2x-W5W-501-T10-5W-5-WATT-CREE-LED-Wedge-Car-Light-Bulbs-Xenon-White-6000K-/181212193050?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a3116a11a

Seip teoriskai gabaritine lempute su 12 ar 14 tokiu ledu turi sviesti taip pat kaip trumpuju sviesu 55W kaitrine lempute :)

O p21w neturi susidejas? Idomu butu pamatyti kaip sviecia

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

(+)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
plačias
nes į tolį nieko ten geriau nešviečia, plieskia į voveres medžiuose ir tiek žinių...
Tiesa, tokie žibintai labai populiarūs pas daugelį mašinų naujų iki šių dienų (n)

Neprisijungęs paulius.a

• Žiūrėti profilį
plačias
nes į tolį nieko ten geriau nešviečia, plieskia į voveres medžiuose ir tiek žinių...
Tiesa, tokie žibintai labai populiarūs pas daugelį mašinų naujų iki šių dienų (n)

o as galvojau kad man reiks reguliuotis sviesas :D pasirodo taip turi buti..

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nebutu fenai :goodboy: kaip visad bulka ir stebuklo elementai :bedantis:

http://www.audifanai.com/forum/attachments/20100426_001.jpg

O gal mums neverta juoktis, gal mums ir taip zibintus detis reiktu :goodboy: (8-) :-]

Neprisijungęs JepsteR

• Žiūrėti profilį
plačias
Tai taip iseina cia pas tave bi-xenonai placios/ilgos ant to pacio liustro su trupom ir kitame liustre tik gabaritas? Nes pagal only AUDI kalba eina apie sviesas esancias gretimame liustre prie lesio :)

Neprisijungęs JepsteR

• Žiūrėti profilį
gal kas turi tokias?

http://www.ebay.co.uk/itm/2x-P21W-50W-CREE-LED-1156-382-BA15s-CANBUS-ERROR-FREE-DRL-REVERSE-LIGHT-UK-/281126561956?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item417472e8a4

Lumen: 1652lm  :think: gali buti tiek?

p21w tai cia lemputes jungties tipas. Gali buti kad tokios stiprios, bet nematau prasmes p21w deti tokia stipre na nebent i atbulini arba priesrukines, bet kai kainos aie 150lt uz pora tai atsoka noras  :) Jeigu jau det tai i priesrukines arba gabaritus.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gruodžio 05, 23:03:18 sukūrė JepsteR »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai taip iseina cia pas tave bi-xenonai placios/ilgos ant to pacio liustro su trupom ir kitame liustre tik gabaritas? Nes pagal only AUDI kalba eina apie sviesas esancias gretimame liustre prie lesio :)

Na taip, as snekejau apie ta sone, nei ten gabaritas, nei trumpos , dienos sviesos ir tiek, o xenonai man ant ilgu visai normaliai sviecia ir skirtumas tikrai yra.

Neprisijungęs Spiritless

• Žiūrėti profilį

p21w tai cia lemputes jungties tipas. Gali buti kad tokios stiprios, bet nematau prasmes p21w deti tokia stipre na nebent i atbulini arba priesrukines, bet kai kainos aie 150lt uz pora tai atsoka noras  :) Jeigu jau det tai i priesrukines arba gabaritus.

Cia i dienos sviesas deti noriu :) bet galvoju ar verta