Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 nuo 2005 pasitaikiusios problemos ir ju sprendimai  (Skaityta 95066 kartus)

Neprisijungęs arciss0

• Įrašai: 572
    • Žiūrėti profilį
O šiaip kitur arba kas per kainos lietuvoi svyruoja būtent šiam modeliui kolonėlės restauracija? 3.0TDI Q?

Neprisijungęs paulius.a

• Įrašai: 109
    • Žiūrėti profilį
o tai kaip tokia?
http://www.interauto.lt/?action=catalog_part_info_view&art_id=2329645&return=action%3Dcatalog_part_view%26data[id_make]%3D504%26data[id_model]%3D5110%26data[id_model_detail]%3D17893%26data[id_part]%3D10299%26data[sort]%3D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Įdomu kas tą garsą sukelia, gal ten pakanka kokį Š už 10lt mandžetą pakeisti ir viskas :D

Neprisijungęs TDIkas

• Įrašai: 159
    • Žiūrėti profilį
Pas mane irgi tas pati problema yra nuo pirkimo. Tai sakot galiam vazinet ir nekreipt demesio.
Budavo pasate b5, a4 kazkas panasaus, bes suleisdavai svirksta tepalo per guma y vaziuokles svirties tiesios- traukes sarnyra ir baigdavosi. Galvojau irgi cia tokai beda  :)

Neprisijungęs paulius.a

• Žiūrėti profilį
na man irgi sunku patiketi kad tai galetu buti vairo kolonele.
kokiu budu ji gali padaryti garsa salone? :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
na man irgi sunku patiketi kad tai galetu buti vairo kolonele.
kokiu budu ji gali padaryti garsa salone? :think:

Na Nerkis siaip sau nerasineja, ruoskis islaidoms .

Neprisijungęs TDIkas

• Žiūrėti profilį
Tai kaip supratau reik kolonke ieskotis po truputy, nes po kazkiek laiko visai prades leist skysty?

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
o tai kaip tokia?
http://www.interauto.lt/?action=catalog_part_info_view&art_id=2329645&return=action%3Dcatalog_part_view%26data[id_make]%3D504%26data[id_model]%3D5110%26data[id_model_detail]%3D17893%26data[id_part]%3D10299%26data[sort]%3D

Tai kad pagal juos cia C5 kebului ta kolonele,ne C6...:think:

Neprisijungęs paulius.a

• Žiūrėti profilį
seip net neziurejau, nes paieska dariau pagal c6.

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį

Problemos vieta skleidzianti garsa pazymeta raudonai, Remonats,-lab panasu jog bajoro zodziuose yra daugiausia tiesos, tik nezinia ar kas tuo uzsiima.
Jei nera dar kokiu nors simptomu ,apart sklindancio besitrinancios gumos garso, koloneles keist nereikia! dar 100metu vaziuosi.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Lapkričio 20, 12:48:34 sukūrė Nerkis »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nerki nebalamutink zmoniu  :fight: :-] , cia vairolazdes mechanizmas , o kolonele jau lauke  :-) Manau ten tepalo papurskus viskas issisprestu, nes daugiau ten tik guoliukas ir ji dengia salnikas. Turiu donora , reikes isardyti paziureti kas per mistika ten , kad butinai keisti reikia. Ardziau A4B8 , tai ten panasus principas, jis puikiai ardosi, tik svarbiausia nepamesti ir nepazeisti viduje esanciu plastmasiniu tarpiniu , ant kuriu stokas slankioja, pazeidus surinkti be sansu.

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
Tada minusas man   :bedantis: (n)
Cypia ten kur parodziau, kaip jis ten besivadintu.  :smoke:
P.S. sitas daiktas englishkai vadynas "steering column" kas man nemokanciam visai skaityt, issivercia y vairo kolonele, bet kaip mekanikai tai vadina nzn.
Sorry jei ka subalamutinau  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 27, 16:33:40 sukūrė Nerkis »

Neprisijungęs paulius.a

• Žiūrėti profilį
Cia kiek suprantu nuemus vaira ir plastmases turetu pasimatyt sita vieta. Reikes megint kada paardyti!

Neprisijungęs TDIkas

• Žiūrėti profilį
Tai pradedam is naujo: sitas dalykas kur cypia yra masinos viduje kazkur prie vairo.
nes kolonke yra prie kurios jungiasi vairo traukes+antgaliai. Tai reiskiais kolonke cia ne prie ko :) ir nereik ieskot naujos.
Sitas agregatas manau tiktu ir nuo anglo?

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
Taip  viduj :-), sorry uz kolonke. Tai kad jo keist ir nereikia, only sako kad lengvai ardosi, tai as net nzn. As kai nusiardes buvau, pasirode nelabai ardoma kaip man. Reik prasyt kad only paskerstu ta savo donora, turbut koks salnikas ar kas ten, nes cypia pas mane pgl metu laikus  :-] vasara ne, o saltuoju metu laiku pradeda cypaut.

Neprisijungęs TDIkas

• Žiūrėti profilį
Bet ir lauke girdisi kairej pusej kazkur ten siektiek, panasiau kad garsas eina is lauko kai sedi kabinoje ....

Neprisijungęs JepsteR

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, susiduriau su tokia problema
Audi A6 C6 Power Steering Squeaking Noise
kokie pamastymai? gal kam teko susidurti su tokiais garsais?
Nesijaudink praeis ir vel uzeis p kiek laiko nustosi kreipt demesi. As nuo pat pirkimo (pusantru metu)girdziu lygiai tokius pat garsus, tai uzeina tai vel dingta. Uzeina siltu oru ir nevisada, dazniausei po automatines plovyklos. Klonele kaip veikia taip veikia be priekaistu, su siais gartais jau virs 50k km nuvazevau.

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Įrašai: 766
    • Žiūrėti profilį
Nesijaudink praeis ir vel uzeis p kiek laiko nustosi kreipt demesi. As nuo pat pirkimo (pusantru metu)girdziu lygiai tokius pat garsus, tai uzeina tai vel dingta. Uzeina siltu oru ir nevisada, dazniausei po automatines plovyklos. Klonele kaip veikia taip veikia be priekaistu, su siais gartais jau virs 50k km nuvazevau.

kantriu zmoniu yra :D :goodboy:

Neprisijungęs JepsteR

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį
Nesu as jau toks kantrus, bet sie garsai pasigirta tik siltuoju metu ir labai jau retai. As UK gyvenu, tad remontas cia kosmosa kainuoja. Pries menesi mociute man ivazevo i galini bamperi man nukentejo parkingai bamperis bamperio atraminis remas, siek tiek kebulas ir bagazines dangtis. Tai audi garaze uz remonta paeme 8500lt :) Kai tokios kainos cia tai nesinori del tokiu smulkmenu varysi masinos, kad pakeistu kruva detaliu kol sutaisytu gedima...

Seip garsas tikrai nepanasus i toki kuris sklistu is vaziojles ar koloneles. Jis labiau salono pusej nei variklio skyriui, toks jausmas kad kazkas vairalazdej trintus :) Tai lyg panasiau butu i dvi gumas besitrinancias viena i kita ir tai atsitinka nuo temperaturu svyramivu. As net mortiku atraminius giuolius buvau pradejes itarinet, bet ne :)

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Įrašai: 766
    • Žiūrėti profilį
Kainos atitinka atlyginimus ;)

O siap tai isprincipo but idomu suzinotkoks sprendimas.. gal ten sutept pavyktu toj vietoj :)
manau vairo kolonele cia dzin.. vaziuos ir vaizuos.. :)

Neprisijungęs Maasia

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Laba diena,

Masina A6 2,0tdi, 2007metu, 100kW, mechanika
gal galetumete pasiulyt meistra, kuris galetu kokybiskai pakeisti dirza ir viska kas priklauso

Is anksto dekoju

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Laba diena,

Masina A6 2,0tdi, 2007metu, 100kW, mechanika
gal galetumete pasiulyt meistra, kuris galetu kokybiskai pakeisti dirza ir viska kas priklauso

Is anksto dekoju

Yra tam skirta tema http://www.audiklubas.com/forumas/kaunas/servisai-ir-meistrai-ms-apylinkse/2000/

Neprisijungęs Maasia

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Miestas Vilnius

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Miestas Vilnius

Vilnius taip pat turi tokia rema (H-)