Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 nuo 2005 pasitaikiusios problemos ir ju sprendimai  (Skaityta 94961 kartus)

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
tai pas tave ne s8? :D o jei rimciau pagal variklio koda reiktu ziuret. Keista, kad dar nebuvai nusiardes paziuret, tuo labiau pakeisti asele ;] atejus salciam, kai sutirstes tepalas, tikimybe, kad prasisuks asele kur kas didesne nei vasara. :] Kokios to pasekmes, manau aiskint nereik?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
O kito budo kaip tik isardyti ir ziureti nera? Pagal etka dabar ziurejau, nieko gero ten nerodo, is kur isknisti ta info?

• Žiūrėti profilį
man rodos kazkada, kaip dar pats nezinojau koks velnias stovi pas mane, googlinau :) ir buvau aptikes info kokiuose varikliuose kas stovi pagal ju kodus. Zinoma, gali but ir toks atvejas, kad buves savininkas jau pakeites atnaujinta pompa :) Todel geriausiai butu issiardyt ir paziuret, o asele, jei neklystu yra ir pas dantraciais varomus siurbliukus. Shtai taip atrodo asele maciusi 260k km(buvo pilami kokybiski tepalai).

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Manoji geriau atrodė su 279t km :D O šiaip tai kada prasuks, tai niekas nežino. Ex pasatui nusuko važiuojant, nors žiemą ok buvo viskas.

• Žiūrėti profilį
Manoji geriau atrodė su 279t km :D O šiaip tai kada prasuks, tai niekas nežino. Ex pasatui nusuko važiuojant, nors žiemą ok buvo viskas.

apie kelintu metu auto kalbi :) nes tu aseliu buvo(yra) du tipai. Vienos su skyle (kaip manoji foto) ir be skyles. Ta su skyle is slabnesnio metalo buvo daroma :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
apie kelintu metu auto kalbi :) nes tu aseliu buvo(yra) du tipai. Vienos su skyle (kaip manoji foto) ir be skyles. Ta su skyle is slabnesnio metalo buvo daroma :)

2008. Manoji atrodo su skyle buvo, jei gerai pamenu.

• Žiūrėti profilį
gali buti, tikrai nepasakysiu nuo kuriu metu isejo :) bet perkant centre tai duoda jau be skyles. Kai sonu variklis stovi, tai ten by.. polka pakeisti ta asele.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kalba eina apie a6 2.0tdi 06m. O kaip bus bedu su V10, manau cia nerasysiu, nes info bus nulis :))

Galvoji nebus zinanciu? O gal paprasciausiai tokius dalykus suzinoti ir ismokti, reikia nemazai laiko, pastangu ir finansu, o kai visa sita atsiperka ir yra geras noras , tai tik tada pasidalina visa jau sukramtyta informacija.Reikia nepamirsti, kad ir cia forume daug zmoniu is to gyvena.

• Žiūrėti profilį
Kalba eina apie a6 2.0tdi 06m. O kaip bus bedu su V10, manau cia nerasysiu, nes info bus nulis :))

forumuose buvo skundu ir su 2006m 2.0tdi :)

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
Chebra o tikrai jau nuo 2006 dantracius tuos sudejo ? Man tai kazkodel uzsifiksave kad minimum 2007 ar net 2008... O asele su skyle ar be tai priklausydavo arba originali ir gamintojo (be skyles) ir neoriginali pakaitine detale budavo su skyle, gal as ir klystu, pataisykit jei jau taip :) Ir ten toj anomalinej 2.0 tdi tepalo siurblio sistemoj, ta asale tik viena is pagrindiniu bedu. Pacia grandine, zvaigzdes, grandines smugiu slopintuva taip pat reikia nepamirsti jei jau pradesi ten kist nagus.

• Žiūrėti profilį
nu tai atsidares kartu ir lenca apziuri :)

• Žiūrėti profilį
kazkur skaites, kad ir 3.0 turi tokiu pat principu varoma siurbli :) kiek tame tiesos nz.

Neprisijungęs ZR006

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
Vakar gerai pastovėjus kamštyje, prasidėjo pakratymai su vibracija ant pirmo ir antro begiu.
Šiandien is ryto (ant šaltos) važiuojant i darba kaip nieko nebuvo, viskas ok.
Gal žinote kame gali butu problema?

Auto:
A6, C6, 2007m.
Variklis 2.0 103kw, pavara - mechanine.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 02, 13:13:44 sukūrė ZR006 »

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Sveiki,
Vakar gerai pastovėjus kamštyje, prasidėjo pakratymai su vibracija ant pirmo ir antro begiu.
Šiandien is ryto (ant šaltos) važiuojant i darba kaip nieko nebuvo, viskas ok.
Gal žinote kame gali butu problema?

Auto:
A6, C6, 2007m.
Variklis 2.0 103kw, pavara - mechanine.

Tai kamsti stovint kondicionierius gal tai itakojo ? Nelabai suprast eina kas tiksliai daresi is tavo zinutes

Neprisijungęs Rolandux

• Įrašai: 284
    • Žiūrėti profilį
Nežinau ar tai sutapimas, bet kiek apžiūrinėjau C6 su 2.0 motoru mechanke, man jie visi drebėjo. pas 3.0 to kaškaip nera. Tavo atveju gal variklio pagalve iplyšus, nu čia pamastymui.  :think:

Neprisijungęs ZR006

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Tai kamsti stovint kondicionierius gal tai itakojo ? Nelabai suprast eina kas tiksliai daresi is tavo zinutes
Ne, kondicionerius buvo isjungtaas.
Turiu omeny ijungus pirma begi ir pradedant judeti is vietos prasideda lengvi pakratymai. :think:

Neprisijungęs ZR006

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Nežinau ar tai sutapimas, bet kiek apžiūrinėjau C6 su 2.0 motoru mechanke, man jie visi drebėjo. pas 3.0 to kaškaip nera. Tavo atveju gal variklio pagalve iplyšus, nu čia pamastymui.  :think:
Man taip pat kyla itarimai, kad gali buti kazkas su pagalve :think:

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Man taip pat kyla itarimai, kad gali buti kazkas su pagalve :think:

Gali zinoma but, plysus ir pas mane viena jau visiskai, niekaip neprisiruosiu deveta koki pasiziuret, nes nauju pakaitiniu butent vairuotojo puses su davikliu nera, yra tik originalas is audi centro uz 800 lt :(((

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Gali zinoma but, plysus ir pas mane viena jau visiskai, niekaip neprisiruosiu deveta koki pasiziuret, nes nauju pakaitiniu butent vairuotojo puses su davikliu nera, yra tik originalas is audi centro uz 800 lt :(((
Audi centre pirkau pagalve su davikliu uz 540 atrodo. 2007 2.0 PD. Nekainuoja 800.

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
smagratis trata pas tave greiciausiai. naujas apie 3000lt  :F

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
smagratis trata pas tave greiciausiai. naujas apie 3000lt  :F

Čia kur tokios kainos??? Bent dvigubai pigiau galima naują gauti praktiškai bet kur.

Neprisijungęs cardio

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
Klausimas: diagnostika darant del parktroniko, rasta pakaitinimo zvakes klaida. APie 1.5 men masina uzvedus variklis kokias 5 sek dreba ir dumu kamuolys uz lango :) Kaip butu nesudeges kuras. Gal kas esat keites pakaitinimo zvakes, zinot ar sunku iki ju prieiti bei ju kainas? planuoju keisti visas 6 is karto. Aciu

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Klausimas: diagnostika darant del parktroniko, rasta pakaitinimo zvakes klaida. APie 1.5 men masina uzvedus variklis kokias 5 sek dreba ir dumu kamuolys uz lango :) Kaip butu nesudeges kuras. Gal kas esat keites pakaitinimo zvakes, zinot ar sunku iki ju prieiti bei ju kainas? planuoju keisti visas 6 is karto. Aciu

Cia padarysi didele klaida, senos originalios buna ilgiau atlaiko uz naujas ir dirba tiksliau.

Neprisijungęs cardio

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
Kuria prasme klaida. Jei kompas meta klaida ir ryte variklis purtosi, ko anksciau nera buve, tai nekeist ju?

Neprisijungęs ku2002lt

• Įrašai: 459
    • Žiūrėti profilį
turbut norejo pasakyt, kad keistum tik blogas zvakes, senas sveikas paliktum :)