Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 nuo 2005 pasitaikiusios problemos ir ju sprendimai  (Skaityta 94332 kartus)

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
gali keist jei turi $ arba gali glusint, bet jei glusinsi teks ji isprogramuot, taip paprastai jau neuzglusinsi kaip senosiom.

O kaip jis ten issiprogramuoja ? Isijungia ar kazkaip reikia isdiegt jo parametrus isvis ?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Be dieselBurner  cia jau neissisuksi, reiks ecu truputi perprogramuoti. O is tikro dar negirdejau , kad naujesnem kas EGR isprogramuotu, kazkaip neprireike. DieselBurner, teko tau siuo klausimu jau padirbeti?

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
sau issiprogramavau :) nes kaip jau minejau atluzu ta lekshtute nuo pirsto kuris ja sukioja :D ir audine paspringo dumu :) tai imeciau skarda ir isprogramavau :} Siaip keliom a4, pasatam yra isprogramuoti :)

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
O kokie to pliusai minusai, kazkas pagereja pablogeja nuo to :think:

• Žiūrėti profilį
O kokie to pliusai minusai, kazkas pagereja pablogeja nuo to :think:

+300 arkliu ir ima tik 1ltr ant 100km.. Isiskaityk apie ka buvo kalbama :) Jei nedashuto tai, buvo kalbama apie gedima, ir jo sprendima. Pliusu ir minusu cia kaip ir nera.

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
bajeristas ziuriu (wow)

• Žiūrėti profilį
bajeristas ziuriu (wow)

Megstu papokstaut :D Siaip Egr verta glushint, jei itari, kad jis sh mala ir nenori pirkti naujo (nes kaina gana solidi). Kiek mates "nauju" nuo 2004m egr gedimu tai kapeika(skelnde) kuria varto metalinis strypukas, paprasciausiai nutruksta nuo jo ir tampa nevaldoma, tokiu atveju auto uzspringsta savo dujom. Daugiau gedimu kaip ir nelabai mates.

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
Gedimas toks, dingo trauka, gazas dugnas vaziuoja 60km/h, diagnostika parode egr, isardzius egr uzsikimses normaliai, isplautas bet skrodimas parode kad normaliai neveikia vistiek, atidarytas egr varikliuko virsus, kur stovi dantraciukai, pastebeta kad kokie 3 pirmi dantratukai nugrauzti, bisky pasukus makaule egr sutvarkytas, tik liko sklende ta kur tu sakai, neuzsidariusi iki galo gal koky 1mm, trauka atsirado, traukia vel kaip zveris, gal ir geriau  :D, tik buvo pastebeta lyg ir didesnes kuro sanaudos, problema tas 1mm tarpelis matomai, tai ir galvoju pirkt ar glusint. kaina naujo 130 eur, srote dar neziureta.

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
o siaip tai tie 300hp uz 1 LITRA tai imu jei apsiimi padaryt  :goodboy:

• Žiūrėti profilį
as neapsikroviau pirkimais. 130eur, tai kur cia tokia kaina?:) Nes neoriginalus egr 1.9c5 ~190eur be VAT.

• Žiūrėti profilį
na kaina gal ir nebloga ;) tik ar verta? Glushini ir pamirsti, o del temperaturos ziema, tai kiek mates a6 pas visas uzsyla per 3minutes ir buna tada uz lango ziema, viduj kurortas :D

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
Todel kad ten auxialiary system stovi. Kiek zinau ir skodose ir passatuose ir t.t stovi ta sistema ten tipo kaip webasto. Bet egr visai kita funkcija atlieka, tikrai ne pasildymo variklio ziema :)

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
Pasakysiu paprastai, nenoriu glusint nes uznes kataliza, pjaut nenoriu, nes emisija padides, per nct gali probl but. Pakalusiau virsuj + ar - nes galvoju gal kas atsiras is meistru yrodys kad as klystu ir glusint visdelto apsimoka. 

• Žiūrėti profilį
1. Tikrai padeda isilt varikliui greiciau.
2. Pas kokia mociute isgirdai sita pasakele apie katalika? Egr ir taip pastovei nedirba.

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Pasakysiu paprastai, nenoriu glusint nes uznes kataliza, pjaut nenoriu, nes emisija padides, per nct gali probl but. Pakalusiau virsuj + ar - nes galvoju gal kas atsiras is meistru yrodys kad as klystu ir glusint visdelto apsimoka. 

Ka cia turi omeny ? Kas tas nct ?

• Žiūrėti profilį
NCT - tech apziura airijoje :] O NCT praeina automobiliai ir be katalizatoriaus.

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
NCT - tech apziura airijoje :] O NCT praeina automobiliai ir be katalizatoriaus.

Aisku, snekejau as su meistrais kur dyzelius vien tvarko, turbas valo ir pan. tai jie tiesiog net liepe man butinai ji issipjaut, pjaut kazin ?

• Žiūrėti profilį
velnias zino ;) zinau pora zmoniu, kur issipjove ir pasirode melsvas dumelis ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Aisku, snekejau as su meistrais kur dyzelius vien tvarko, turbas valo ir pan. tai jie tiesiog net liepe man butinai ji issipjaut, pjaut kazin ?

Pasiulyk tu jiems smegenis issipjauti, jeigu jis neuzsikises, kam ji ispjaudineti?

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį
Pasiulyk tu jiems smegenis issipjauti, jeigu jis neuzsikises, kam ji ispjaudineti?

gal tie meistrai ir ispjaudineja, o vidurius pasilieka. Tuomet tai suprantamas pasiulymas is ju puses :bedantis:

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
gal tie meistrai ir ispjaudineja, o vidurius pasilieka. Tuomet tai suprantamas pasiulymas is ju puses :bedantis:

:D tipo jie tai sako kad laiko klausimas kada uzsikis, o kai uzsikisa tai turba veliasi labai greitai ...

• Žiūrėti profilį
:DD laiko klausimas kada sankaba buksuos, anot ju ir mest? :D

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Zodziu, atsidarius baka buvo pastebeta kad jis pilnas kazkokio tai molio ar zemiu, zodzi usudo kazkokio, bakas deramai isplautas ir isvalytas, siurbliukas taip pat isplautas ir isvalytas, nuveztas pas restauruotojus patikrinimui ir patikrintas, dar "giliau" isvalytas, sake kad tikrai geras. Viskas sutverta, pakeitas dar karta kuro filtras, uzkurus pastebeta kad darosi tas pats. Zodziu, problema tikrai ne bake ... Itariu kad daug dieselburner zodzuse yra tiesos, kad gali but ir tas EGR ir tademine pompa ...

Prie to pacio, kaip ta EGR sutvarkyt ? Ten jis keiciasi ar glusinasi kaip kazkada jau cia minejo kazkas, kokios pasekmes glusinimo to ? Tipo sustabdomas darbas jo ir negrazina agal i degimo kamera ismetamu duju ?

Isimtas EGR, buvo normaliai gan uzsikises, visas kruopsciai isvalytas, droselio ir egr skelndes viskas issveita dantu sepetuku :D abu danktukai abieju skelndziu nuimti viskas patikrinta, dantraciai sveiki viskas kuo puikiausiai vaiksto, sutepta viskas ir sutverta, isvalytas/isdegintas pats isiurbimo kolektorius nes irgi normaliai pasikises buvo suodziais. Viskas sutverta, dingo pulsavimas ant laisvu atrodo, dingo pulsavimas laikant apsukas ties ~1700 vaziuojant aukstesniu begiu. Bet ta nesamone, kad gerai uzgrezus tarkim 2 begiu jungi laisva, leidi sankaba ir apsukos krenta ne iki ~900 o iki ~650 kartais net TEBELIKO ! :(