Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 nuo 2005 pasitaikiusios problemos ir ju sprendimai  (Skaityta 92257 kartus)

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
2006 3,0tdi quattro  1) Vibracija prie nedidelio apkrovimo prie 60km/h   90km/h  (pvz laikant vienoda greiti vaziuojant i kalna) pratikrinta visa masina, galutinis problemos sprendimas   - Automatinės pavarų dėžės hidrotransformatoriaus restauravimas.
                            2) Dūmingumas ant laisvų sūkių ilgiau pastovejus  , zinoma problema - prasta purkstuku kokybe, bet konkreciu atveju parametrai nevirsijo audi duotu ribu ir vietoj purkstuku pakeiciama oro sklende (elektrine, suluze dantraciai viduj) ir liambda zondas, problema isspresta.
                            3)Rankinio stabdžio gedimas (elektrinio) a) atveju pagedes mygtukas salone su integruotu valdymo bloku, pakeiciamas, problema isspresta.                                                        b) atveju pateko dregme i vienos puses suporto elektronine dalį, teko keisti suporta, problema isspresta.
                            4) Vibracija stabdant isspresta tik pratekinus diskus ANT masinos.

Dalinkimes patirtim, visiem bus paprasciau gyvent

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
2,0tdi  vibracija ant laisvu (netolygi)  1. Perekupu remontuotas variklis, balansyrinio veleno ir tepalo siurblio dantraciai uzdeti atvirksciai, isbyrejo dantys , sudilo pirmo svaistiklio indeklai.
                                                  2. Uzsikimses EGR voztuvas, klaidos nemeta atrodo viskas veikia kol nenuimi, pravalymas padeda laikinai nusimato naujo keitimas. Problema isspresta.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 22, 10:55:57 sukūrė garazasTDI »

Neprisijungęs cardio

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
"2006 3,0tdi quattro  1) Vibracija prie nedidelio apkrovimo prie 60km/h   90km/h  (pvz laikant vienoda greiti vaziuojant i kalna) pratikrinta visa masina, galutinis problemos sprendimas   - Automatinės pavarų dėžės hidrotransformatoriaus restauravimas."

Kokia tokio restauravimo kaina ir ar reikia numiti deze?

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
butinai reikia nuimineti deze ir restauravimas apie 1000lt

Neprisijungęs pauliuxxx

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
2005m 2.0 TDI,

nuejo grandines (kuri suka tepalo siurbli) itempejas

reikejo keisti visa nuja komplekta, t.y. perdaryti ant dantraciu, nes nebegamina Audi grandinemis varomo siurblio daliu (girdejau nuo 2006m istaise ta klaida ant 2.0 TDI)

kaina uz dalis 4700lt + darbas

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
2005m 2.0 TDI,

reikejo keisti visa nuja komplekta, t.y. perdaryti ant dantraciu, nes nebegamina Audi grandinemis varomo siurblio daliu (girdejau nuo 2006m istaise ta klaida ant 2.0 TDI)

Tai reikejo cia parasyt visu pirma, jei neesi susidures ir nepazisti tinkamu zmoniu, negamina bet eina gaut tikrai, + va tau nuoroda i ebay, ir tokiu nuorodu kiek tik nori
http://www.ebay.co.uk/itm/Audi-A4-A6-Passat-2-0tdi-Oil-Pump-Chain-tensioner-kit-/250965301670?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a6eb299a6

pasiskaiciuk dabar ... Nu aisku, turesi patikima daigta ir nesukt galesi galvos jau, bet 4700+ darbas ... uz kiek ta masina pirkai tada ?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
2005m 2.0 TDI,

Tai reikejo cia parasyt visu pirma, jei neesi susidures ir nepazisti tinkamu zmoniu, negamina bet eina gaut tikrai, + va tau nuoroda i ebay, ir tokiu nuorodu kiek tik nori
http://www.ebay.co.uk/itm/Audi-A4-A6-Passat-2-0tdi-Oil-Pump-Chain-tensioner-kit-/250965301670?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a6eb299a6

pasiskaiciuk dabar ... Nu aisku, turesi patikima daigta ir nesukt galesi galvos jau, bet 4700+ darbas ... uz kiek ta masina pirkai tada ?

Bet čia gi ne perdarymo komplektas į dantratinį. Nors aišku, šitas naujas reikalas irgi būtų vėl 200000km tarnavęs.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
neperdarymas :) cia tas pats tik naujas.. 200k km kazin ar prasuksi tiek su savaja auto. :)

Neprisijungęs pauliuxxx

• Žiūrėti profilį

Tai reikejo cia parasyt visu pirma..

rasiau ir cia, ir uzsienio forumuose skaitinejau, ir isvada aiski - jei nori sau tvarkytis neverta prasideti su grandine, tuo labiau is e-bejaus. (na nebent pardavimui darytum, tai gal ir tiktu variantas su grandine). turbut yra priezasciu kodel pats Audi koncernas nebegamine grandines komplekto, o i dantracius keicia.

na kad 200 000km naujas grandines komplektas butu tarnaves tai dar cia didelis klaustukas... mano auto 138000 prariedejus, su pilna audi centro(Norvegijoje) istorija, (ne tik su antspaudukais knykuteje, bet ir su detaliais saskaitos israsais, kada, kas ir uz kiek daryta).

beje, politika cia kiek kitokia Norvegijje(labai jau jie gamta myli, ir nemyli dideliu automobiliu), ir automobiliai (ypac didesni) labai brangus. siai dienai mano automobilio verte (2005m, 138kkm, visa serviso storija)apie 80 000- 100 000 lt.

aisku lietuvoje turbut koks 30 000 -40000 toks kainuoja?

Neprisijungęs Padangos911.lt

• Įrašai: 76
    • Žiūrėti profilį
jo iki 50k  kainuoja:)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį

rasiau ir cia, ir uzsienio forumuose skaitinejau, ir isvada aiski - jei nori sau tvarkytis neverta prasideti su grandine, tuo labiau is e-bejaus. (na nebent pardavimui darytum, tai gal ir tiktu variantas su grandine). turbut yra priezasciu kodel pats Audi koncernas nebegamine grandines komplekto, o i dantracius keicia.

na kad 200 000km naujas grandines komplektas butu tarnaves tai dar cia didelis klaustukas... mano auto 138000 prariedejus, su pilna audi centro(Norvegijoje) istorija, (ne tik su antspaudukais knykuteje, bet ir su detaliais saskaitos israsais, kada, kas ir uz kiek daryta).

beje, politika cia kiek kitokia Norvegijje(labai jau jie gamta myli, ir nemyli dideliu automobiliu), ir automobiliai (ypac didesni) labai brangus. siai dienai mano automobilio verte (2005m, 138kkm, visa serviso storija)apie 80 000- 100 000 lt.

delto lietuviai ir iesko butu kaip apeit  norvegu istatymus kad nereiktu tu registruot nes va uz tokia a6 kaip tavo ~100k reiktu moket , pas mus skaityk 2x pigiau , aisku speju ner cia tas 100tukst litu taip daug kai norvegiska alga normalia gauni

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį

delto lietuviai ir iesko butu kaip apeit  norvegu istatymus kad nereiktu tu registruot nes va uz tokia a6 kaip tavo ~100k reiktu moket , pas mus skaityk 2x pigiau , aisku speju ner cia tas 100tukst litu taip daug kai norvegiska alga normalia gauni

Tai aisku, palyginus atlyginimo santykius tai mano galva cia labai panasiai iseina ...

Draugas turi visus stampus ir banku saskaitu numerius ir pavadinimus autohausu vokeitijoj, nuvaziuoju ir padaro mano audinei istoija per pusvalandi, bent tokia sitacija Lietuvoj, o jei ant 138 k tau jau grandine ta nuejo tai nenoriu tiket, nebent brokas konkretus kazkoks arba nebuvo priziurimas visiskai automobilis, na arba atsukta 100 k ... Netiekia todel, kad nutrauke tokiu tu siurbliu gaminima, ir nori ismest juos is rinkos, pakeisdami dantraciais, kad nebutu galvos sukimo ir kad pas visus 2.0 tdi vienodai butu, is gamyklos resursas tai ~200 k km to siurblio, tai tarkim ok, lieva ta grandine, bet blemba puse to resusrso naujos dalys tai minimum turi jau atlaikyt, tai 100k cia nekiekvienas dar nususka per auto eksploatavimo laika ...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Man su siurbliu ant pasato bėdos buvo, tai irgi prabėgas buvo 220000km orginalus. Tik kad man nebarškėjo visiškai. Važiuojant užsidegė tepalo slėgio lemputė ir viskas.

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Man su siurbliu ant pasato bėdos buvo, tai irgi prabėgas buvo 220000km orginalus. Tik kad man nebarškėjo visiškai. Važiuojant užsidegė tepalo slėgio lemputė ir viskas.

Tai asele prasisuko labiausiai tiketina, visai kita istikro beda, bet irgi risasi su tepalo siurbliu, 20 lt nauja originali kainuoja, lygiai tokio pat dydzio kai ir sesto dydzio sesekampis raktas, perekupai net perka rakta ta irankiu parduotuvese, nupjauna uzlenkta gala ir ideda vietoj tos aseles, tipo irgi laiko kazkiek ... Ta asele ir yra pats bukiausias akcentas visam tam varikli, ant tokios aseles tiek patiketa ... viska absoliuciai reguliuoja tepima ir i turba ir t.t. siurblio tepalo viduriuose krumpliaraciai sukasi ir suka kartu ta asele, ir prasisuka bent karta nuzyndo ir kart kazkiek ta asele ir uzsidega lempute sekundes daliai kai prasisuka, rekomenduojama iskart uzsidegus lemputei gesint is kart varikli ir keist, nes prasisuks jei kelis kartus is kart turba nueina ir sparneliai i variklo o po to likimas aiskus :D ir taip per keleta sekundziu imanoma labai stipriai nusiskausmint :D Buvo ir ant tu paciu senu 2.0 tdi varikliu kur su grandine ir toks siurblys, kuriame aseles nebuvo, ten kitaip kazkaip paprasciau padaryta, bet reti labai tie varikliai keik domejausi

• Žiūrėti profilį

Tai asele prasisuko labiausiai tiketina, visai kita istikro beda, bet irgi risasi su tepalo siurbliu, 20 lt nauja originali kainuoja, lygiai tokio pat dydzio kai ir sesto dydzio sesekampis raktas, perekupai net perka rakta ta irankiu parduotuvese, nupjauna uzlenkta gala ir ideda vietoj tos aseles, tipo irgi laiko kazkiek ... Ta asele ir yra pats bukiausias akcentas visam tam varikli, ant tokios aseles tiek patiketa ... viska absoliuciai reguliuoja tepima ir i turba ir t.t. siurblio tepalo viduriuose krumpliaraciai sukasi ir suka kartu ta asele, ir prasisuka bent karta nuzyndo ir kart kazkiek ta asele ir uzsidega lempute sekundes daliai kai prasisuka, rekomenduojama iskart uzsidegus lemputei gesint is kart varikli ir keist, nes prasisuks jei kelis kartus is kart turba nueina ir sparneliai i variklo o po to likimas aiskus :D ir taip per keleta sekundziu imanoma labai stipriai nusiskausmint :D Buvo ir ant tu paciu senu 2.0 tdi varikliu kur su grandine ir toks siurblys, kuriame aseles nebuvo, ten kitaip kazkaip paprasciau padaryta, bet reti labai tie varikliai keik domejausi

Vieni variklio kodai turi lenciuga kiti asele :)  Ir pvz jeigu tu vaziuoji 150kmh ar panasiai ir tau uzsidege slegis :D tai tu gesink negesines.. turbo nesustos suktis iskart uzgesinus varikli :)

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį

Vieni variklio kodai turi lenciuga kiti asele :)  Ir pvz jeigu tu vaziuoji 150kmh ar panasiai ir tau uzsidege slegis :D tai tu gesink negesines.. turbo nesustos suktis iskart uzgesinus varikli :)

Pas mane ir lenciugas ir asele, toks lenciugas kaip toj nuorodoj kur imeciau, ir stovi asele ;) Jei jau uzsidege slegis ir ziba tai aisku gesink negesines, jei jau iki to prisivedei :D Bet perspejimai buna anksciau, ne veinas ir ne du ...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Aš su ta degančia lempute ir prasukta ašele dar ~15km nuvažiavau, nes man ginamasis buvo, į kurį ir taip vos ne vėlavau, tai nebuvo kur dingti. Po to iš Šiaulių jau partempė į namus. Meistrai paskleidė viską, tai turba ideali, indėklai vietoje, tik tą ašelę keitė. Labai stebėjosi, kaip motoro neužvilko. Man irgi iki šiol tai mistika. Labai širdį skaudėjo važiuojant, bet nebuvo kur dingti. Jau buvau nusiteikęs rimtoms išlaidoms :-]

Neprisijungęs pauliuxxx

• Žiūrėti profilį

Draugas turi visus stampus ir banku saskaitu numerius ir pavadinimus autohausu vokeitijoj, nuvaziuoju ir padaro mano audinei istoija per pusvalandi, bent tokia sitacija Lietuvoj, o jei ant 138 k tau jau grandine ta nuejo tai nenoriu tiket, nebent brokas konkretus kazkoks arba nebuvo priziurimas visiskai automobilis, na arba atsukta 100 k ... Netiekia todel, kad nutrauke tokiu tu siurbliu gaminima, ir nori ismest juos is rinkos, pakeisdami dantraciais, kad nebutu galvos sukimo ir kad pas visus 2.0 tdi vienodai butu, is gamyklos resursas tai ~200 k km to siurblio, tai tarkim ok, lieva ta grandine, bet blemba puse to resusrso naujos dalys tai minimum turi jau atlaikyt, tai 100k cia nekiekvienas dar nususka per auto eksploatavimo laika ...

kai pirkau auto buvo prasukta 105 kkm ir jei gerai pamenu auto buvusi 3 kart servise (30/60/87Kkm)nuo pirkimo, pats pasikeiciau dirzus filtrus, vandens pompa audi centre ties 114 kkm.

man ne karto, net trumpam, nebuvo uzsidegusi Oil Pressure lempute, bent jau nepastebejau.  bet meistrelis sake kad nedaug jau reikejo kad truktu grandine, arba visai nueitu dantraviai nuo zvaigsdes(uvo stipriai sudile)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį

kai pirkau auto buvo prasukta 105 kkm ir jei gerai pamenu auto buvusi 3 kart servise (30/60/87Kkm)nuo pirkimo, pats pasikeiciau dirzus filtrus, vandens pompa audi centre ties 114 kkm.

man ne karto, net trumpam, nebuvo uzsidegusi Oil Pressure lempute, bent jau nepastebejau.  bet meistrelis sake kad nedaug jau reikejo kad truktu grandine, arba visai nueitu dantraviai nuo zvaigsdes(uvo stipriai sudile)

Aferistas tavo meistras, arba rida kelis kartus didesne. Kad dantraciai nuo grandines sudiltu, oij kiek daug reikia pravaziuoti.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Šitiems 2,0 pakanka 200t km ;)

Neprisijungęs Evaldas 2,7tdi

• Įrašai: 350
    • Žiūrėti profilį
Šitiems 2,0 pakanka 200t km ;)
o 2.7 ar 3.o kiek pakanka?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nesusidūriau, tačiau kiek žmonės rašo, tai keičia kas 250-300t km

Neprisijungęs pauliuxxx

• Žiūrėti profilį
[quote author=only AUDI link=topic=84231.msg1176609#msg1176609 d
Aferistas tavo meistras, arba rida kelis kartus didesne. Kad dantraciai nuo grandines sudiltu, oij kiek daug reikia pravaziuoti.
[/quote]

ne aferistas mano meistras, as cia negraziai su savo auto elgiaus (-). virs menesio pravazinejau nuo tada kai jau isgirdau tuos keistus garsus, t.y. kai jau itempejas buvo nuejes, arba visai i pabaiga(o kiek praejo laiko kai jau nebegerai buvo, bet dar negirdejau?..). tikiu kad grandine budama neitemta "persokinedavo" ir taip apede tuos dantis. nebuvo jau vsai sudile, bet apsiapvaline kaipreikiant.
 ir nereikia tu 200 000 km:)

Neprisijungęs volcik

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
sveki.gal kas susitikot su tokia problemele?audi a6 2005 2.0tdi.kartais buna kai uzkuri per oro filtra girdis keistas garsas,(panasus kai buna kiauras duslintuvas.)kas galetu but?

• Žiūrėti profilį
gal oro filtro ner? ;] arba gal blogai uzdetas tai ir aidi