Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 nuo 2005 pasitaikiusios problemos ir ju sprendimai  (Skaityta 94038 kartus)

Neprisijungęs bacarrdy

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
as manau paprastas zmogus jeigu atvaziuos i servisa ir pasakys pakeisk man grandines tempikli jis tikrai isstatys didesne kaina

cia yra daug pavyzdziu...

pvz as nusipirkau nauja akumuletoriu pagal rekomendacijas ( arba audi kuris susidaro is bosh arba varta ) varta akumuletoriu. man sako reikia priristi ir tai kainuoja 60lt :)

as esu serveriu administratorius :) ir kai ziuriu i serviso darbuotoja ir sakau spausk cia ir cia :) ir uz tai realiai nieko nesuprantantis asmuo informaciense technologijose paima 60lt :) su kokia ten autodata cia yra brangu...

viena istorija papasakosiu...

kaip visada lietuvos pardavejai pasistengia, kad negautum nei padangu nei akumuletoriaus... po pirkimo stovi senas akumuletorius ir aisku automobilio vartotojas apie tai suzino kai atsitinka beda... pajungia pas salia esancius zmones laidus ( savaime aisku kaip ir visi moka tiesiai prie akumuletoriaus ) uzsikuria masina... uzsidega akumuletoriaus krovimo lempute.. nuvaziuoja i sudversi ir sako reikia keist krovimo lygintuva, pakeicia is sroto nusipirkus uz 150lt pvz :) nuvaziuoja i servisa pakeiskit...

varstai du :) ir reikia priristi
pakeicia detale kuri verta dvieju varsto sukimo ir ale pririsa ( sedi valanda laiko maigo savo kompa nieko nesuprazdami pirmyn atgal ir galu gale sako pririsau :) )
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gruodžio 15, 20:30:06 sukūrė bacarrdy »