Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 nuo 2005 pasitaikiusios problemos ir ju sprendimai  (Skaityta 94874 kartus)

Neprisijungęs Spiritless

• Įrašai: 903
    • Žiūrėti profilį
o gal kas gale i pozibincius vietoj tu paprastu lempuciu bandet sudeti led? tokias kaip i dienos sviesas? idomu kaip jos sviestu gale pozibinciuose  :think: bet ten ju nemazai reikia 3 i veina lempa

Neprisijungęs Rolandux

• Įrašai: 284
    • Žiūrėti profilį
as tokias dejau
http://www.ebay.co.uk/itm/CANBUS-382-P21W-27-WHITE-SMD-LED-ERROR-FREE-REVERSE-LIGHT-BULBS-/221127788924?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item337c3e497c
Aš irgi šitas dėjau.  (y)
o gal kas gale i pozibincius vietoj tu paprastu lempuciu bandet sudeti led? tokias kaip i dienos sviesas? idomu kaip jos sviestu gale pozibinciuose  :think: bet ten ju nemazai reikia 3 i veina lempa
O ka tu turi galvoje GALE i pažibinčius?  :think: Turi galvoje numerio apšvietima gal? Aš i numerio apšvietima irgi dėjau LED su canbais.  :)

Neprisijungęs Spiritless

• Įrašai: 903
    • Žiūrėti profilį
Aš irgi šitas dėjau.  (y)O ka tu turi galvoje GALE i pažibinčius?  :think: Turi galvoje numerio apšvietima gal? Aš i numerio apšvietima irgi dėjau LED su canbais.  :)

Kalbu apie sitas kur foto matosi sviecia:

Ten stovi 3 kaitrines lemputes, galvoju gal kas bande deti ledines, ir koks vaizdas buna su led.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
O imetei JNV audi :-] Koks tikslas keist gale kaitrines i led? Didelio efekto nebus ;)

Neprisijungęs Rolandux

• Įrašai: 284
    • Žiūrėti profilį
Aš manau, kad ten išvis jokio efekto net nepastebesi, nieko ten nesimato.  ;)

Neprisijungęs eudic

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Įsimečiau į priešrūkinius led, gal kas peiks, bet nei ten kažko akinu nei dažnai naudoju, įdomumo dėlei pabandžiau, bet šviečia tai super (+)

P.S. pirkau pas didmenininką, bet sakė ledpigiai jų webas

Neprisijungęs paulius.a

• Įrašai: 109
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, susiduriau su tokia problema
Audi A6 C6 Power Steering Squeaking Noise
kokie pamastymai? gal kam teko susidurti su tokiais garsais?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
ta visa konsolė esanti už vairo turėtų leistis per jėgą (arba atveržus) judėti pirmyn ir atgal. Gal čia bėda kad per arti vairo dabar :think:

Neprisijungęs paulius.a

• Žiūrėti profilį
Pameginsiu pasukiot, bet manau kad nepades. Seip youtubei komentarus paskaicius tai prirasyta nuo vairo stiprintuvo tepalo pakeitimo iki vairo koloneles keitimo. Garsas girdisi tik salone, po kapotu viskas tvarkoj. Ir kaip daznas komentaras raso, sis garsas atsiranda vesesniu oru, kaip tik ir man atvesus orams jis atsirado.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
na kazkas bruzinasi, tad arba ieskok kas ka liecia, arba tepalas pades :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Turejau tokia problema, tik ne su audi, tai uzteko papurksti tepaliuko kur vairolazde lenda per korpusa i kolonele, ten stovinti apsaugine guma kazkodel taip trinesi ir leido toki garsa. Truputi kitoks garsas buna , kai plastmase dengianti cia prie vairo jungiklius, buna blogai surinkta ir trinasi sonas, bet kaip minejau garsas truputi kitoks.

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Problema zinoma,  :)  cia c6 bugas, audi taip ir nepripazintas. Galiu tau sutaupyt laiko r pasakyt neardyk nieko, nieks ten nesitrina y nieka, garsas sklinda is vairolazdes mechanizmo. Sprendimas..., na ismastykit patys  :bedantis: :smoke:
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 27, 16:30:05 sukūrė Nerkis »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Problema zinoma,  :) cia c6 bugas, audi taip ir nepripazintas. Galiu tau sutaupyt laiko r pasakyt neardyk nieko, nieks ten nesitrina y nieka, garsas sklinda is koloneles. Sprendimas..., na ismastykit patys  :bedantis: :smoke:

Idomus gedimas ir jeigu kaip issireiski bugas, kazkaip neteko sutikti :think: O neturetu del koloneles ir variklio skyriuje girdetis?

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
Patikek kiek maciau, tokiu atveju, pas mane paty buvo, buvau nuardes viska ties vairu, liko plika vairolazde, tai uzdejus vaira ir sukiojant murkia toliau tas katinelis  :-]
Yra 2 sprendimo budai, turtingiem ir nalabai  :D
Turtingas keicia kolonele nauja, ir pamirsta beda.
P.S. forumuse pilna tokiu klausimu, kas ten murkia po vairu, ir toj pacioj youtubej ne vienas video yra.
https://www.youtube.com/results?search_query=audi+a6+c6+steering+noise&sm=3
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 27, 16:31:04 sukūrė Nerkis »

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
P.P.S. tik nepurkskit niekuo ten, (tarp vairo ir plastikines vairolazdes apdailos), nes ten vairo padeties sensorius stovi, o jis nepigus.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 27, 16:31:28 sukūrė Nerkis »

Neprisijungęs paulius.a

• Žiūrėti profilį
Bet tai kodel nesigirdi jokio garso po kapotu? Kas cia per stebuklas :)

Neprisijungęs paulius.a

• Žiūrėti profilį
ir seip tuomet kokios pasekemes kuri laika netvarkius? ar geriau jau mest i servisa masina ir nebevazinet?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Lapkričio 19, 14:28:54 sukūrė p.augys »

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
Nieko nebus, vaziuok drasiai kaip vaziaves, tik erzina truputeli, muzika pasigarsink   :-) ;)

Neprisijungęs arciss0

• Įrašai: 572
    • Žiūrėti profilį
Nauja VW centre klausiau kainuoja 4000lt apytiksliai nepamenu ten kiek šimtu ir centų, bet čia 4000lt su salygą jei jiems gražini savo seną, jei ne tai 6000lt. 2metai garantija. O kiek kainuotu restauracija? 3,0TDI Q

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
Restauruota Delco Remy grazinant sena gautusi kazkur apie 1600-1700 litu.

Neprisijungęs arciss0

• Žiūrėti profilį
Restauruota Delco Remy grazinant sena gautusi kazkur apie 1600-1700 litu.
Nesupratau? Sorry.  :think:

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį
Na Delco Remy negamina nauju,o gamykliskai restauruoja senas.Todel praso seno depozito kad galetu vel panaudoti senus korpusus...

Neprisijungęs arciss0

• Žiūrėti profilį
O čia lietuvoi taip daro kuriam čia gale? Nes ka lt kažkas tokio panašaus neradau.

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį
Ne Lietuvoj restauruoja.Belgijoj lygtais ta gamykla ju.Bet Lietuvoj prekiauja ju produkcija.

Neprisijungęs filse

• Įrašai: 102
    • Žiūrėti profilį
hidrotransformatoriaus restauravimas. - tai cia ta vadinamoji pusle?