Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 C6 sedanas galiniu parktroniku garsiakalbis  (Skaityta 4619 kartus)

Neprisijungęs Donaldas

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
A6 C6 sedanas galiniu parktroniku garsiakalbis
« Topic Start: 2012 Lapkričio 07, 18:08:36 »
Sveiki,

gal kas yra susidures kur randasi galiniu parktroniku garsiakalbis? Kieno klausiau visi sake gale kaires puses "stojkej", nuemiau apdailas, nieko nera, nei kairej nei desinej pusej. Nuemiau galine palange ir ten nieko nera. Radau google nuoroda:

http://forums.audiworld.com/showthread.php?p=24287990

irgi raso, kad gale turi buti, bet as nerandu nieko. Paveiksliukas yra pavaizduotas gal kas supras kuri masinos dalis nupiesta yra, nes as nesuprantu.

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Taigi juodu ant balto parasyta toj tavo nuorodoj, Bagazinej-desinej pusej, uz apsyvkes. Ten yra siaip priejimas padarytas ir nieko draskyt nereikia!
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 07, 19:02:11 sukūrė NERKIS »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Taigi juodu ant balto parasyta toj tavo nuorodoj, Bagazinej-desinej pusej, uz apsyvkes. Ten yra siaip priejimas padarytas ir nieko draskyt nereikia!

Uztikrintas ? :) Siaip tai kur tik nori jis buna, ir po palange, uz fortkes apmusimo, plastmase kur dirzas eina, paveiksliuke viena rodo, naturoje buna kitaip.

Neprisijungęs Donaldas

• Žiūrėti profilį

Visa problema ir yra, kad nieko ten nera. Nei uz apsyvkes, nei prie dirzo, nei po palange, nei kairej, nei desinej. Desinej pusej tik yra po palange parku blokas ( kur priejimas yra padarytas ) , o to garsiakalbio ir niekur nerandu, nors raso, kad turi buti prie dirzu.

Neprisijungęs Donaldas

• Žiūrėti profilį
Uztikrintas ? :) Siaip tai kur tik nori jis buna, ir po palange, uz fortkes apmusimo, plastmase kur dirzas eina, paveiksliuke viena rodo, naturoje buna kitaip.

ka isvardinai visur ieskojau ir nieko :( I Audi centra skambinau, pasirase kebulo numeri, sako pabandysim ieskoti, bet neperskambino.

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
Pas mane tiksliai ten kur parasyta ! atsidarai bagazine, desnej pusej uz apsyvkes, ten dar saugikliu yra, yrankiu rinkinukas ir garsiakalbis. Cia kur nuoroda duota avantas, pas mane sedanas, ir ten ir ten desinej pusej. Tj nezinau ka cia dar galvot. Nu jei tikrai ten nebus duomenis duok masinos paziuresiu elsoj.

Neprisijungęs Donaldas

• Žiūrėti profilį
Pas mane tiksliai ten kur parasyta ! atsidarai bagazine, desnej pusej uz apsyvkes, ten dar saugikliu yra, yrankiu rinkinukas ir garsiakalbis. Cia kur nuoroda duota avantas, pas mane sedanas, ir ten ir ten desinej pusej. Tj nezinau ka cia dar galvot. Nu jei tikrai ten nebus duomenis duok masinos paziuresiu elsoj.

Dekui, rytoj patikrinsiu, dar kolkas isardyta yra.

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
pasiziurek schemoj nuo parktroniku bloko kurie laidai turi eit i garsiakalbi, ir blogiausiu atveju sek laidus. Arba variantas, kad pas tave tas daiktas jau yra issimtas ir tu jo del to nerandi, nes speju tu jo ieskai del to kad jis pas tave neveikia :)
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs Donaldas

• Žiūrėti profilį
Radau chebra :) randasi KAIREJ pusej pries dirzus, prie lango, reikia nusimti plastmase kuri slepia susukta dirza ir iskarto matysis per langa. Neina man kazkaip foto prikabinti :(
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 08, 11:26:01 sukūrė Donaldas »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O ka as sakiau  :-], toks vaizdas , kad juos deda pagal nuotaika  :-]
pasiziurek schemoj nuo parktroniku bloko kurie laidai turi eit i garsiakalbi, ir blogiausiu atveju sek laidus. Arba variantas, kad pas tave tas daiktas jau yra issimtas ir tu jo del to nerandi, nes speju tu jo ieskai del to kad jis pas tave neveikia :)

Pagal laida neatseksi, nes kai po palanged eina atskiras laidas, kai stoikeje eina su bendru zgutu air bag, salono apsvietimu , antenos stipriaku, vienu zodziu ir priejimas durnas, beda ten su jais  :-)

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
Turbut eina nuo modifikacijos auto, nes kuo daugiau navarotu tuo daugiau bloku visokiu, todel gal ir skiriasi isdestymas.
Pgl ETKA va kaip atrodo:

Nr 5 galinis garsiakalbis, nr 6 priekinis, o nr 3 blokas parktroniko.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tas pats ir su priekiniu, pagal piesinuka virsuje paneles, ar uz skydelio,  o realiai, po plasmase kur virs vairuotojo kojom, sone ant remo kur klimos valdymas sukasi ir jauciu dar kelios vietos yra  :-]

Neprisijungęs arciss0

• Įrašai: 572
    • Žiūrėti profilį
Radau chebra :) randasi KAIREJ pusej pries dirzus, prie lango, reikia nusimti plastmase kuri slepia susukta dirza ir iskarto matysis per langa. Neina man kazkaip foto prikabinti :(

Kaip tu daėjei iki garsiakalbio. Aš bandžiau visai daeiti, man nesigauna nuimti plastmasiu.  :think:

Neprisijungęs arciss0

• Įrašai: 572
    • Žiūrėti profilį
Tai žiūrėjau pagal garsą, žinojau kur pypsi bet nežinojau kai ištraukti. Bet šiaip ne taip dabar ištraukiau, sedanui yra vairuotojo pusei prie galinio mažiuko langelio kur diržas susisuka po tom plastmasėm, kaip ir dauguma sakė. Ryt bandysiu ieškoti kažką panašaus ir manau veiks perfecto.  :) (+)

Neprisijungęs Saulius18

• Įrašai: 427
    • Žiūrėti profilį
O gal kas užmatę kur avanto 2005 tas garsiakalbiukas paslėptas?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Lapkričio 22, 15:55:08 sukūrė Saulius18 »

Neprisijungęs Saulius18

• Žiūrėti profilį
Help!tai ar niekas neieškojot avantui parktroniko garsiakalbio?

Ir dar gal kas žinot kaip su vag com nustatyt mmi,kad rodytų atstumą netik pyptų?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Lapkričio 22, 15:57:53 sukūrė Saulius18 »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Help!tai ar niekas neieškojot avantui parktroniko garsiakalbio?

Esme tame, kad kaip ir negalima tiksliai nurodyti vietos, jie pasirodo vienoduose modeliuose kazkaip keistai atsiranda skirtingose vietose. Jeigu koks meistras jau remontavo, kam jam lupti bagazines ir stogo soninius apmusimus, kad iki jo prieiti, jis geriau nuo blokelio atsijungs ir ikis naujoj vietoj.

Neprisijungęs Saulius18

• Žiūrėti profilį
Esme tame, kad kaip ir negalima tiksliai nurodyti vietos, jie pasirodo vienoduose modeliuose kazkaip keistai atsiranda skirtingose vietose. Jeigu koks meistras jau remontavo, kam jam lupti bagazines ir stogo soninius apmusimus, kad iki jo prieiti, jis geriau nuo blokelio atsijungs ir ikis naujoj vietoj.

Tas tai taip, bet tikiuosi,kad iki manęs dar gal niekas ten nieko nefėliaravo :)

Neprisijungęs Andrius A6

• Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
Mano C6 Avante parktronikų garsiakalbis buvo atrastas: keleivio pusėje, bagažinėje, po apdaila, prie stiklo.  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Kovo 12, 08:49:35 sukūrė Andrius A6 »

Neprisijungęs Vaidunia

• Įrašai: 53
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Gal turite kas c6 atliekama galini parktronika?sedanas.nupirkciau nes vienas nuduso.

Neprisijungęs Autopilotas

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
Geriau nauja pirkti. Yra nauju neoriginaliu po ~9eu. Tik reikia laukti ~men kol atsius. Nudazai pagal auto spalva ir puikiai veikia. Jei skubiai reik,tai galima ir is lietuvos pirkti,bet tai bus brangiau.

Neprisijungęs Vaidunia

• Įrašai: 53
    • Žiūrėti profilį
Pasiulikit kaip geriau! Ar pirkti is sroto originalu,ar is turgaus nauja.kaina  vienoda.

Neprisijungęs wuzikas

• Įrašai: 184
    • Žiūrėti profilį
Geriau nauja pirkti. Yra nauju neoriginaliu po ~9eu. Tik reikia laukti ~men kol atsius. Nudazai pagal auto spalva ir puikiai veikia. Jei skubiai reik,tai galima ir is lietuvos pirkti,bet tai bus brangiau.
Jei nesunku uzmesk linka kur po 9€.Srote praso 20€ vnt jei pagal spalva 25€ (!?) .Ir gal koda turi?

Neprisijungęs Autopilotas

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Kovo 12, 20:04:07 sukūrė Autopilotas »

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Yra ir 45 laipsnių kampu lenktu. Praeitą savaitę teko keisti, buvo avanto galiniai kampuose. Viduriniai tiesus.