Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 C6 facelift faros (su led) i non facelift  (Skaityta 8612 kartus)

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Paprasciausias kol kas man zinomas budas yra  sitas:

http://audiled.eu/sklep/catalog/product_info.php?cPath=1&products_id=37

Lenkai jau apie pora metu prekiauja jomis, priedo perki laidu adaptery, 700eur ir turi ko nori!
Pigesnis budas jei turi bixenonus, pjaut stikla, det led, kiniskos jau yra kopijos tam ebejui, isena apie $200.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
nereikejo jokiu adapteriu man ;] pas juos ir dejaus. 500, nes as emiau ne xenon versija ;] susimeciau ciurkistano xenonus ir juokiuos :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
L8-forume izeidinejimai netoleruojami.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
O tu eilinis durnelis, kiek paskaiciau tavo postu, tik nusisneketi moki
Ziurint ka tu laikai nusisnekejimu. Is taves kazko protingo ir nelabai isgirdau.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Rasom tik i tema, visus asmeninius aiskinimus prasom spresti per PM.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Taip jau gavosi :/ jis visur toks kietas, paskaityk ka jis kitose temose raso, nors man atrodo geriau zinai nei as,o siaip mes apie led zibintus cia kalbam

Viskas sveikintina, nuomones, savos pozicijos isdestymas ir t.t. tik ne izeidinejimas ir kito zeminimas.
Pasikartosiu, baigiam bereikalingas snekas  ;)

Neprisijungęs ZR006

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
O kas is jo zodziu atrodo nepaprasta ? :)
Kokybe :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Iš tikro tai L8 teisingai sako, tik kad dauguma dedasi orginalius xenonus ir stiklą daug pigiau nusiima ;)

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
Iš tikro tai L8 teisingai sako, tik kad dauguma dedasi orginalius xenonus ir stiklą daug pigiau nusiima ;)

Ir tipo visiskai tiap pat viskas sviecia vien diodus tuo idejus ? Net nesitiki, o tai neatrodo fuflo ? Nuoroda jei nesunku tu diodu dar kas numeskit ne neisivaizduoju kaip jie atrodyt turi :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Apie ką jūs čia kalbat? Čia kalba eina apie perdegusius orginalius diodus. Kas tau ten gali fuflo atrodyti? Tu patį diodą nori pasakyti įžiūrėsi, kad jis ne orginalus įlituotas?

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Apie ką jūs čia kalbat? Čia kalba eina apie perdegusius orginalius diodus. Kas tau ten gali fuflo atrodyti? Tu patį diodą nori pasakyti įžiūrėsi, kad jis ne orginalus įlituotas?

Pats dabar cia jau susimaisiau tarp tu postu :D maniau cia tesi apie sita "Pigesnis budas jei turi bixenonus, pjaut stikla, det led, kiniskos jau yra kopijos tam ebejui, isena apie $200." MY BAD ... :)

Neprisijungęs Justas001

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Neissivaizduoju is kur 3000-3500 lt.
As pirkau lempas su neveikianciais led, po 150 lt
Ispjovimas abieju stiklu 200lt.
Perlituoji kitus led nes orginalai anksciau ar veliau perdega, liga jau ju tokia :)
Sudedi china bixenonus 300lt
Tada susidedi, ant laidu pakabines varzas ,kad nemestu klaidu ;)
Ir viskas max gaunasi 1200
Man dar pigiau kainavo
As kalbejau ne apie jokius made in china ir panasiai, rasiau kiek kainuoja pasidaryti taip kaip originaliai atrodo viskas su originaliom detalem. O susideti treciuju saliu visada buvo viskas pigiau. Jeigu tave tenkina neoriginalus xenonai ir ledai kurie perdega, tai tavo aprasytas variantas yra tobulas :) O kad neperdegtu ledai, tai lempos naujai sulituotos kainuoja 1000lt (be xenonu). Anksciau perdegdavo nes nemokedavo perdaryti, o dabar daro taip kad neperdegtu, deda naujus originalius ledus i originalias lempas ir lempu kaina kaip minejau 1000lt. Sekantis dalykas, ledai turi dvi pozicijas, kaip dienines sviesos, kada dega ryskiai, ir kaip gabaritai, kurie prigesta kai isijungia xenonas. Viska valdo sviesu valdymo blokas, kuris automatiskai ijungia arba uzgesina xenonus nuo aplinkos apsvietimo (diena ar vakaras), taip pat ir ledai diena ryskiau sviecia, vakare prigesta kai dega xenonas. Jeigu visi sitie dalykai nera aktualus, tai tada ebay.com labai visiems pagelbes visais klausimais :)

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
As turejau galvoje kad ydeda led juostele y bixenonus (kur originalus yra-be drl), atrodo 100% kaip originalus, tik kaina $200, skaiciau vienam amerikosu forume, ten su foto buvo tj liuks tarodo, tik niekaip neberandu tos temos, norejau pasidalint.
Ydeda tokius

Tik L8 nelabai supratau, kur faru valdymo blokai, kaip levelis laikosi? ten gal bixenonai originaliai buvo? nes y halogen faras tj neydesi taip.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 04, 14:33:07 sukūrė NERKIS »

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
As turejau galvoje kad ydeda led juostele y bixenonus (kur originalus yra-be drl), atrodo 100% kaip originalus, tik kaina $200, skaiciau vienam amerikosu forume, ten su foto buvo tj liuks tarodo, tik niekaip neberandu tos temos, norejau pasidalint.
Ydeda tokius

Tik L8 nelabai supratau, kur faru valdymo blokai, kaip levelis laikosi? ten gal bixenonai originaliai buvo? nes y halogen faras tj neydesi taip.

Jo as sita irgi maciau pirkt, o tai idomu kaip sviecia jis ?Nematei ? Pas mane originaliai bixenon stovi tai kaip supranti eitu sita imontuot ane ?

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
Nu as taip manau kad eitu, realiai nemaciau kaip atrodo, tik forume amerikieciu maciau, is nuotrauku ka ten pasakysi, svviecia zjb ir tiek :-], as pats galvoju det, tik pas mane halogenai, tj ieskau vis kazko pigiau, turbut desiu tokias kaip diesel burner, nieko daugiau nerandu  :-{.

Neprisijungęs Rolandux

• Įrašai: 284
    • Žiūrėti profilį
Nu as taip manau kad eitu, realiai nemaciau kaip atrodo, tik forume amerikieciu maciau, is nuotrauku ka ten pasakysi, svviecia zjb ir tiek :-], as pats galvoju det, tik pas mane halogenai, tj ieskau vis kazko pigiau, turbut desiu tokias kaip diesel burner, nieko daugiau nerandu  :-{.
Kad ir cia vilniuj tam xenonai.lt daro taip, sake pjauna stikla ir klijuoja, yra 4 variantai kaip gali padaryti. As skambinau tai paaiskino. Beje, o kaip Diesel burner pasidare? gal nuoroda yra?

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
Is cia pirko:
http://audiled.eu/sklep/catalog/index.php?cPath=1&osCsid=73c7e1bfda2c7eaa21587d32f8599b65
sake 500eur mokejo, eme ne bixenonus, ten paprasciau viskas padaryta, idedi ir veikia, jokiu zamarockiu. Cia kiniski jei ka, bet atrodo 1=1.

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
Is cia pirko:
http://audiled.eu/sklep/catalog/index.php?cPath=1&osCsid=73c7e1bfda2c7eaa21587d32f8599b65
sake 500eur mokejo, eme ne bixenonus, ten paprasciau viskas padaryta, idedi ir veikia, jokiu zamarockiu. Cia kiniski jei ka, bet atrodo 1=1.
Bet ar ne per brangiai iseina? Aš kai skambinau i ta xenonai.lt tai kaina iseina lyg nuo 1200 lt jeigu tavo lempas naudoja. Ir ten ta kaina kinta jeigu jie naudoja savo, su naujom lemputem, korpusa ir t.t.  :V
Ir jei pas mane su bixenonais tai ar tikru tos kiniskos? AR cia tik korpusa parduoda? be blokeliu ir t.t?

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
Cia visos faros su henonais ir blokais, pilnas komplektas, idedi ir dziaugies, jei turi bixenonus tj tada gal ir pigiau gali, bet jei halogenai nieko ten neprimakaluosi, originalus det dar daugiau gaunas.

Neprisijungęs Deividasa6

• Žiūrėti profilį
Bet ar ne per brangiai iseina? Aš kai skambinau i ta xenonai.lt tai kaina iseina lyg nuo 1200 lt jeigu tavo lempas naudoja. Ir ten ta kaina kinta jeigu jie naudoja savo, su naujom lemputem, korpusa ir t.t.  :V
Ir jei pas mane su bixenonais tai ar tikru tos kiniskos? AR cia tik korpusa parduoda? be blokeliu ir t.t?

Tai matai, nusiperka jie uz tuos ~200$, ir jie uz imontavima irgi uzsidyrbt dar nori. Jei sugebi pats, perkiesi ir dediesi ir sutaupai ;)

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
Tai kad nemaciau as uz ~200$, cia kur nuoroda tai 700 E kainuoja.  (z), Tik nelabai issivaizduoju kaip gali tikti tos kinietiskos, jei orginalai netinka nuo naujesnes, ar ten jau buna iskart priburta kad viskas veiktu? Nes pas mane dar yra tas actyve drive ar kaip ten vadinasi, kai sukant vaira jos pasisuka.  :V