Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 C6 2.4 130kw atsiliepimai/pirkimas  (Skaityta 4509 kartus)

Neprisijungęs Villa

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
A6 C6 2.4 130kw atsiliepimai/pirkimas
« Topic Start: 2015 Sausio 09, 11:18:45 »
Sveiki, isnarsiau visa C6 foruma, bet niekur nieko konkretaus neatradau, noriu pirkti A6 C6 2005m. 2.4 130kw, gal pasakysite visus sio modelio minusus?

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Minusas - sena mašina, trauka panaši turėtų būti kaiop 2.0tdi, variklio grandinės, mėgsta kartais tepalą pavalgyti. Daugiau kas ten gali gesti. Su dujom gerai draugauja. Ant benzino nesąmonė važinėti - mieste 15 l, užmiestyje 11.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Kalba žmonės kad apačios variklių nėra rimtos, neretai suvelia viską. Kiek tiesos nežinau.
Toks variklis mano akimis pliusas tik dujinant ir pigiai važiuojant. Lyginčiau su 2,0tdi

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Įrašai: 766
    • Žiūrėti profilį
Na pagrindinis minusas to 2,4 sakyciau, kad nera Q.. :)
Tai jo pliusas kaip ir sake gali buti tai, kad uzdujini ir pigiai suki daug km..
daugiau ten nieko negausi ish jos..
iki 100 per 9 s.. ne stebuklas.. vienas varomas ratas..
vienu zodziu jokiu emociju tik pigus judeimas nuo tashko A iki B kol nieks negenda :D

Neprisijungęs Villa

• Žiūrėti profilį
Kiek esu mates, tai labai skurdzios komplektacijos tokiuose modeliuose, bet sitame yra daug, nekalbu apie parktronikus, multifunkcini vaira, bet cia yra oda, normali klima, automatas, spalvotas ekranas, R19 ratai, gal kas galit pasakyti kokia galetu buti reali kaina tokios komplektacijos automobilio? 6000Eur mazai, normalu, daug?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ubagės viduje, nes 2,4 kaip ir 2,0tdi yra eko klasės modeliai, tad kai taupus žmogus perka, taupią ir komplektaciją užsisako.
Tavo atvejis kitoks, matomai ėmė eko pigų variklį, bet rinkosi gerą komplektaciją.
Kiek ji verta pats turėtum spręsti, žiūrėt gyvai reikia, vertinti ir gyvai, o svarbiausiai kad pačiam liptų ir patiktų sielai, kūnui ir mašinos "dvasia" būtų miela ;)

Neprisijungęs Villa

• Žiūrėti profilį
Isvaizdos prasme tai man ji labai patinka, komplektacija taip pat mane tenkina, tik va reikia laukti, kol ji pasieks Lietuva, kad ivertinciau realia bukle :) tik va noriu susizinoti jos subtilybes kol nenuvaziavau apziureti.. Turejau C6 3tdi, tai su ja kaip ir viskas aisku ir pastoviai toliau aptarinejami sie varikliai, db noriu mestis ant duju :)

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Kad varčiau vokietijoje skelbimus, buvo 2.4Q su triptronic dėže :think: Viskas čia tvarkoj. Trauką žinoma galima lyginti tik su 2.0tdi, bet gali bažiuoti net taupiau negu dyzeliukas. Su komplektacijom sutiksiu - dauguma jų nepilnos būna. Pas mane nėra tik orinės pakabos, odos salono, užuolaidėlių ir priekyje parkingo. Daugiau viskas yra. Ieškojau Vokietijoje, kadangi Lietuvoje nėra jų didelio pasirinkimo, o kas lieka tai nuvaikytos.P.S jos garsas labai geras, joks dyzelis neprilygs  :G
A6 C6 quattro https://www.youtube.com/watch?v=VRKyux_Dyjk , taigi alternatyva yra :)

« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 09, 13:18:10 sukūrė AuG3 »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kaži kiek extra reikdavo damokėti tuomet už tą orinę pakabą :think:
Alkantara yra vertingesnė už odą ;) Dar būna dirstronikas, būna ir stoglangis, būna ir kablys išsiverčiamas, dar ir "soliariniai" langai ir t.t.t.t.t.t. kad manau komplektacijos labai individualus dalykas ir nėra tokio "viskas yra" arba "pilna komplektacija" nes totaliai visko sudėti į mašiną nėra galimybių, nes imant vieną/kitą privalumą nebus galimybės įdėti kokio trečio privalumo. Tai labai individualu, todėl svarbu kad pačiam būtų smagu ir užtektų to kas yra :H

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Sutinku, mane pilnai tenkintų ir oda :) Aš c6 tokiai 2500Eur orinė turėjo kainuoti. Tokio motoro variantui sunku būtų patikėti, kad montuos orinę. Žodžiu, viskas yra kas tenkina mane ypač xenon ir mmi :) Jeigu žmogus žiūri į 2.4 ir nemąsto dujinti, taigeriau koks 2.8fsi ar net 3.2fsi.Imdamas benzą gauni auto su maža rida.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 09, 14:29:32 sukūrė AuG3 »

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
kaip jau ir rase, vienas is didesniu minusu kad reikia pastoviai tepalus stebet ypac jei megsti agesyviau pasivazinet, nes jau gamintojas nurodo kad sie varykliai pavartoja tepalu, o didziausias pliusas kad gali ganetinai pigiai vazinet uzsidujines, del komplektacijos tai cia individualus reikalas, tarkim maniske neturi xenonu ir led zibintu, bet turi el uzuolaideles,duru uzuolaideles, liuka, klima normale, spalvota MMI, medi ir daugiau visokiu smulkmenu

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
Dar gali buti abu priekiniai kreslai su atmintim, sildomos visos 4 sedynes, veidrodeliai uzlenkiami su pasvietimu ir tamsejimu, kad ir keylees, buna su spalvotais ekranais, bet be bluetooth, bose aparatura, galine kamera, TV, AMI, istikto dauga dar galima prisiminti privalumu kurios dejo i c6

Neprisijungęs Ecka

• Žiūrėti profilį
o kaip su dureliu apdailu apsvietimu kiek zinau ne visos turejo kaip ir is lubu centrines konsoles apsvietimu

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Įrašai: 766
    • Žiūrėti profilį
 (wow) (wow) (wow) :think:
mano internetas man davinejo, kad 2,4 nebuna Q.. pasirodo klydau :goodboy:
kad ir LT pora vairantu siulo..
http://auto.plius.lt/skelbimai/audi-a6-2-4-l-universalas-2005-benzinas-3981730.html

Siap tikrai neblogas variantas.. jei dyzelio nemegsti.. :E :D

o ir 2,0tdi Q neturi tik FWD.. tai shitas net geresnis variantas.. statant dujas :H

aisku geriua butu 4,2 su dujom :G

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Pas mane durys šviečia, po kojom ir veidrodėliais led. Bet netamsėja veidrodžiai. Bluetooth yra. Kaip ir kalbėjom, labai jau individualiai. Džiaugiuosi, kad dar klima ten ne su tom  nesamoningom 4 rankenėlėm.

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o kaip su dureliu apdailu apsvietimu kiek zinau ne visos turejo kaip ir is lubu centrines konsoles apsvietimu
Taip, nevisi tai turi :)
Dar buna ir dvigubi soniniai stiklai,dinamines priekines lempos, line asist, lenkiamos galines sedynes. Bala nemate, uzteks :) )))

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Durys taip šviečia? Ar tik po durim?

Neprisijungęs Ecka

• Žiūrėti profilį
Durys taip šviečia? Ar tik po durim?

(+)

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Ir taip ir po durim, kedynės atsilenkia. Nu žodžiu ff :D Lietuviai  skurdesnių c6 į LT atveža. Bent jau kiek teko 2,0tdi ir 2.4 žiūrėti.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Šis šviesos paketas man asmeniškai didelis pliusas. Naktį visai kitas jaukumas mašinoje :H

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Kad grazu ambiente tai sutinku, bet kad didelis navarotas tai  :think: , 100litu ir turi, tai tikrai nesureiksminciau jo, va orine pakaba ar distronikas, tai rimti privalumai  (+)

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kad grazu ambiente tai sutinku, bet kad didelis navarotas tai  :think: , 100litu ir turi, tai tikrai nesureiksminciau jo, va orine pakaba ar distronikas, tai rimti privalumai  (+)
(+)
Dar karta su gimtadieniu tave ;)

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Aciu Laimi  :H , pasveikink ir savo antra puse nuo manes  (f)   ;) .

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai nėra didelis navarotas, greičiau menkniekis, tiesiog po to pavairavus naktį kitą C6 be "šviesos paketo" ne iš karto supratau, kas netaip, kodėl taip sąlyginai nyku :think:

P.s.  su gimtadieniu tave (y)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Is lubu apsvietima uz keliasdesimt litu pasidarysi pats. Paziurek mano temoje, as dejausi.