Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 allroad 2007 girgzda/traska stabdziu suportas  (Skaityta 2845 kartus)

Neprisijungęs Mustafa

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, kai spaudi stabdi, nepriklausomai ar stovi ar riedi, prieki vairuotojo pusej girgzda/traska suportas. Gal kas susidure ar teke ka girdet apie tokia problema?

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
teke, imiesi suporta prie to rato, ziuri kreipianciasias, pacias kalades, valai rudis, stebuklu nebuna...

Neprisijungęs Mustafa

• Žiūrėti profilį
Buvau issiemes, rudis isvaliau, kreipianciosios atrodo graziai (sutepiau), kalades ir atrodo gerai (sutepiau). Ardysiu vel, apziuresiu cilindriuka. Jau man pradeda atrodyt kaip stebuklas  :think:

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
nufotkink suportą.

Neprisijungęs Mustafa

• Žiūrėti profilį
1
« Paskutinį kartą keitė: 2018 Spalio 03, 15:49:17 sukūrė Mustafa »

Neprisijungęs Mustafa

• Žiūrėti profilį
2

Neprisijungęs Mustafa

• Žiūrėti profilį
paskerdziau as ji, ten sutepiau, nes toks vaizdas kad kazkur is ten traska

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
ar man ble vaidenasi, ar sutepei vario tepalu?!

Neprisijungęs Mustafa

• Žiūrėti profilį
Nu ble neesu specas, bet, kad sutepiau kaladeles ir ta vieta kur atskyriau suporta, man atrodo nk blogo. Kreipianciosios suteptos silikoniniu tepalu. Pataisyk jai klystu?  :think:

Neprisijungęs Mustafa

• Žiūrėti profilį

O cia girdisi tas garsas.

Neprisijungęs Mustafa

• Žiūrėti profilį
Tai niekas nepagelbes, nepatars, negirdeja nieko?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
pertepk viską su ate plastilube.
ypač tas vietas, kur šito gyvulio galiukai remiasi nes kiek pamenu maigant ji juda ir smaukos per kažkurią dalį https://www.google.com/search?q=4F0615269&client=firefox-b-ab&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=jIyhflOEkvDthM%253A%252Cr1399w4nxJGZHM%252C_&usg=AI4_-kTKpeLnt6-9f7KYl1EX1N-7zD9SuQ&sa=X&ved=2ahUKEwjEmqnG7e3dAhWHCSwKHZT5C2MQ9QEwAXoECAUQBg#imgrc=jIyhflOEkvDthM:

kad ir kaip keista, bet būtent tokio suporto skleisti neteko, nors ir mano ir kolegos auto jie tokie pat :) to principo, kur suportas vaikiškas o rėmas kovinis :))
kažkaip nepapuolė praardyt jų.
jei nepadeda, tada lupam lauk stumyklą, ir žiūrim kas gražaus ten,

Neprisijungęs Mustafa

• Žiūrėti profilį
pertepk viską su ate plastilube.
ypač tas vietas, kur šito gyvulio galiukai remiasi nes kiek pamenu maigant ji juda ir smaukos per kažkurią dalį https://www.google.com/search?q=4F0615269&client=firefox-b-ab&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=jIyhflOEkvDthM%253A%252Cr1399w4nxJGZHM%252C_&usg=AI4_-kTKpeLnt6-9f7KYl1EX1N-7zD9SuQ&sa=X&ved=2ahUKEwjEmqnG7e3dAhWHCSwKHZT5C2MQ9QEwAXoECAUQBg#imgrc=jIyhflOEkvDthM:

kad ir kaip keista, bet būtent tokio suporto skleisti neteko, nors ir mano ir kolegos auto jie tokie pat :) to principo, kur suportas vaikiškas o rėmas kovinis :))
kažkaip nepapuolė praardyt jų.
jei nepadeda, tada lupam lauk stumyklą, ir žiūrim kas gražaus ten,

Dekui uz patarimus, sestadieni bandysiu isvis nuimt ta gyvuli, jai nepades tada sumesiu naujas kalades, jai nepades tada lupsiu lauk stumokliuka, jai nepades tada naujas kreipianciases, jai ne tada pirksiu nauja suporta. Zinau apie ta Ate plastilube tepaliuka, tik deja as jo neturejau tai panaudojau geriausia ka turiu, uz poros sav parvaziuos tas tepaliukas ir td normaliai visus pertepsiu.  :) :)

Neprisijungęs soliteris

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Jei nepaslaptis kur buvo problema, nes turiu tapacia problema?

Neprisijungęs Mustafa

• Žiūrėti profilį
Blem, problemos dar neissprendziau, nera laiko kada prieit, jai isspresiu, pranesiu cia  :)