Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 3.0TDI quattro automatinė dėžė  (Skaityta 4143 kartus)

Neprisijungęs Nerijus630

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
A6 3.0TDI quattro automatinė dėžė
« Topic Start: 2014 Gruodžio 23, 10:50:31 »
Sveiki, ar A6 3.0TDI quattro automatinei greičių dėžei keičiasi tepalas? Į audi centrą paskambinus teigia jog nesikeičia. Gal tik pildosi ar koks principas?? Dėkui už atsakymus.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 3.0TDI quattro automatinė dėžė
« Atsakymas #1: 2014 Gruodžio 23, 10:53:05 »
Na ne viena tema apie tai šiuo metu sukasi, tad nebūtina duliuoti temų.
Padaryk pats bandymą: paskambink į visus Lietuvos AUDI centrus ir pasakyk mums - ar atsakymai bus vienodi :D

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 3.0TDI quattro automatinė dėžė
« Atsakymas #2: 2014 Gruodžio 23, 15:12:27 »
Vilnius gali apsiimti - Kaunas tikrai nedarys :-]

Neprisijungęs Band1tas

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Kas kiek laiko reikia keisti automatinės dėžės tepalą? Ir koki reikėtų rinktis tepalą šiai dėžei ?

Neprisijungęs dim2on

• Įrašai: 1286
    • Žiūrėti profilį
kiekvienas pats sprendžia ar keisti ar ne, audi centras sako kad tepalai nekeičiami. t.y. tik remonto atveju.
o tepalai priklauso net nuo softo versijos dezes.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kadangi neretai po tepalų keitimo dėžė stimpa, tai kažkaip ir keisti didelio noro nėra :think:
Vieni sako kad svarbu tepalo spalvą ir lygį žiūrėti, kiti pataria nekišti nagų kol nebus poreikio, kiti keičia - taip kad velniai žino kaip  čia geriau (H-)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Neberandu straipsnio, kur parašyta, kad būtina keisti, o gamintojas nerekomenduoja, dėl to, kad garantiniu laikotarpiu nereikia šitoms dėžėms keisti ir plius procesas ne toks paprastas, kad neautorizuotame servise ko nepridarytų...
Stimpa dėžės po neteisingos keitimo procedūros...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Stimpa dėžės po neteisingos keitimo procedūros...
Va čia turbūt ir slypi šaknys, kodėl kartais norint kaip geriau - gaunasi kaip visada.
Tik įdomu kas čia per subtilybės :think:

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
Aš savo multikui ir DSG pakeiciau, kolkas viskas gražu, pravaziuota po kokius 3k/km

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Va čia turbūt ir slypi šaknys, kodėl kartais norint kaip geriau - gaunasi kaip visada.
Tik įdomu kas čia per subtilybės :think:
Neviršyti temperatūros, pastoviai dapilti ir t.t. http://www.audipages.com/Tech_Articles/auto_transmission/autotranservicing.html

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Aš savo multikui ir DSG pakeiciau, kolkas viskas gražu, pravaziuota po kokius 3k/km
Šiems gamintojas kas 60k km rekomenduoja ;)

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
Šiems gamintojas kas 60k km rekomenduoja ;)
Taip taip, dėl to ir keičiasi :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Ir keičiasi ne vien tepalas, filtrą taip pat būtina keisti, o jo kaina neperseniausiai 1000lt kainavo  ff

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Kostmosas...

Neprisijungęs agdam

• Įrašai: 104
    • Žiūrėti profilį
paspaudus saltukams ir masinai pastovejus antras begis isijungia su smugiu ir tik pirma karta poto viskas gerai nebus tepalas kaltas, atsilus orams viskas gerai, deze tiptonikas :think:

Neprisijungęs milteliai

• Įrašai: 165
    • Žiūrėti profilį
Gali buti ir filtras uzsikises.

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį
Multikams ir DSG gamintojas nurodo keitimą tepalų,o triptronic keitimo neduoda.Sakote neteisinga keitimo procedūra?Įdomu kaip neteisingai gali keisti Audi centrai.... :goodboy:

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Multikams ir DSG gamintojas nurodo keitimą tepalų,o triptronic keitimo neduoda.Sakote neteisinga keitimo procedūra?Įdomu kaip neteisingai gali keisti Audi centrai.... :goodboy:
Ne nu tu skaityti išmok, garantiniu laikotarpiu jiems tepalo keisti nereikia, todėl ir sako "life time" yra kabutėse garantinis, o vėliau jie neatsako už blogai keistus, nes reikia stebėti tepalo temperatūrą keičiant, tam reikia vcds kurio daug servisų neturi, jei bus aukštesnė nei 40c berods, netilps tepalas į dėžę, nes tepalas prie temperatūros plečiasi, gali perpus mažiau supilti nei telpa ir dėžė užsilenkia po tokio keitimo...
Keičiant tepalus reikia ir filtrą keisti, dažnai tik patį tepalą pakeičia. Dėl to nekeitimo tai mitas, tepalas praranda savo savybęs nuo temperatūrų skirtumų ir t.t.
P.s. aš pasikeičiau tepalą, man visapusiškai pagerėjo ;)
Truputį smūgiavo, to nebėra, šaltai irgi švelniau bėgius įjungia ir t.t.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 13, 08:19:45 sukūrė slashas »

Neprisijungęs Bushass

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
Ne nu tu skaityti išmok, garantiniu laikotarpiu jiems tepalo keisti nereikia, todėl ir sako "life time" yra kabutėse garantinis, o vėliau jie neatsako už blogai keistus, nes reikia stebėti tepalo temperatūrą keičiant, tam reikia vcds kurio daug servisų neturi, jei bus aukštesnė nei 40c berods, netilps tepalas į dėžę, nes tepalas prie temperatūros plečiasi, gali perpus mažiau supilti nei telpa ir dėžė užsilenkia po tokio keitimo...
Keičiant tepalus reikia ir filtrą keisti, dažnai tik patį tepalą pakeičia. Dėl to nekeitimo tai mitas, tepalas praranda savo savybęs nuo temperatūrų skirtumų ir t.t.

Buvau Anglijoje Audi centre paklausti del tepalo keitimo mano multitronic dezei. Tai kas 40k myliu kaip kazkas ir minejo. Uzsiregistravau keitimui 31diena (Kaina nedidele 169svarai iskaicius tepala ir filtra). Keitimo procedura kaip man jie aiskino uztrunka 5valandas, nes 3-4valandas turi masina stoveti, kad atvestu deze ir tada apie 1-1.5val pats keitimas. Tai tikiuosi po keitimo neprasides bedos. Paskutini karta keisti tepalai dezeje pries 44k myliu. Butent tas pats Audi centras ir keite.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Tai kaip ir minėjau kas 60k km muktitronikui ir dsg ;)

Neprisijungęs FonZero

• Žiūrėti profilį

Gal visgi pats išmok skaityti ir suprasti ką kiti sako.Kalbu TIK apie triptronic dėžes.Garantinis,negarantinis laikotarpis - Audi centrai tepalo keisti NEREKOMENDUOJA. Kol veikia viskas - geriau nelysti.Nes pačiuose Audi centruose pakeitus tepalus  jau ne vieną dešimtį išvežė ant traliukų dežių remontuoti. Todėl Kauno centre nekeičia. Vilniuje Moller'is vis dar apsiema keisti,bet bent po vieną ant traliuko po to atveža į Kauno Jutą.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Baikit pešiotis :D eisit abu įkampą :bedantis:
Tema apie triptronikus ir kad su jais būna bėdų pakeitus tepalus  ir dzin  ar čia C6, ar C4, ar audi, bmw, opelis, chrysleris ir t.t.
Todel neretai ir gausite patarimus nekisti nagu, nes gali buti tik blogiau.
O rimtas meistras paklaus: "kas darosi dezei kad tepalus nori keisti" jei atsakymas nieko - tuomet vaziuok ir nekisk nagu ;)

DSG, multikai - čia kitos temos, nesimaisome ;)

Neprisijungęs AudiQT

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
Jei neklystu,pagal serviso istorija,mano OOOO irgi vokietis keisdavo tepala dezei kas 60000km.nu arba tik varneles sudedavo knygoj :V .