Ne nu tu skaityti išmok, garantiniu laikotarpiu jiems tepalo keisti nereikia, todėl ir sako "life time" yra kabutėse garantinis, o vėliau jie neatsako už blogai keistus, nes reikia stebėti tepalo temperatūrą keičiant, tam reikia vcds kurio daug servisų neturi, jei bus aukštesnė nei 40c berods, netilps tepalas į dėžę, nes tepalas prie temperatūros plečiasi, gali perpus mažiau supilti nei telpa ir dėžė užsilenkia po tokio keitimo...
Keičiant tepalus reikia ir filtrą keisti, dažnai tik patį tepalą pakeičia. Dėl to nekeitimo tai mitas, tepalas praranda savo savybęs nuo temperatūrų skirtumų ir t.t.
P.s. aš pasikeičiau tepalą, man visapusiškai pagerėjo ![mirkt ;)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile2.gif)
Truputį smūgiavo, to nebėra, šaltai irgi švelniau bėgius įjungia ir t.t.
Buvau Anglijoje Audi centre paklausti del tepalo keitimo mano multitronic dezei. Tai kas 40k myliu kaip kazkas ir minejo. Uzsiregistravau keitimui 31diena (Kaina nedidele 169svarai iskaicius tepala ir filtra). Keitimo procedura kaip man jie aiskino uztrunka 5valandas, nes 3-4valandas turi masina stoveti, kad atvestu deze ir tada apie 1-1.5val pats keitimas. Tai tikiuosi po keitimo neprasides bedos. Paskutini karta keisti tepalai dezeje pries 44k myliu. Butent tas pats Audi centras ir keite.