Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 (C6) MMI SWupdate 5150 to 5570 problema  (Skaityta 3838 kartus)

Neprisijungęs Darius A6

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
A6 (C6) MMI SWupdate 5150 to 5570 problema
« Topic Start: 2010 Rugsėjo 06, 15:05:29 »
Sveiki,
susidurta su prolema, Softo perinstaliavimu is 5150 versijos i 5570, audi A6 (2005) 3.0 tdi, quadro. Kiek supratau tai pati naujausia ir susideda is 3'ju istaliaciniu disku. 1'as pakelti versija iki 5150, 2'as MMI klaidoms istaisyti, ir 3'as naujai versijai instaliuoti.
Kadangi buvo 5150, 1'ojo disko nereikejo naudoti.
Pradejau nuo 2'ojo, paleidus klaidu trynimas praejo tvarkingai. Perkrovus MMI ir paleidus SWupdate viskas ejo iki 55% tvarkingai ir po to uzstrigo. Paleidus "Try again", raso "opening file..." ir po kiek laiko ismeta "Error in Metainfo file, Line xyz. Try again / Cancel". kartojant darosi tas pats. Paleidus is naujo visa procesa, su keletu sustojimu, atidarant filus uzsikrove iki 66% ir vel tas pats "Error in Metainfo file, Line xyz. Try again / Cancel". Dar po keleto bandymu ismete "Drive error! MetaInfo cannot be analysed! Try again / Cancel", Paleidinejant is naujo SWupdate-> CDROM pradeda rasyti "Reading Meta Information..." o po to "Drive error! MetaInfo cannot be analysed! Try again / Cancel". Dingo telefonas, raso "Telefon not installed", dedant net ir senos versijo 5150 diska tas pats. CD sudejus groja.
Kas galetu buti??? Ar netik CD keitiklio problema??? Gal kas susiduret???
Is anksto DEKOJU

Neprisijungęs cardio

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
Kazkada ir man buvo noras pasikeisti, bet issigandau minetu problemu galimybes.
Kiek esu skaites, tai tokiu bajeriu galimos dvi bedos: arba cd skaitytuvas pjauna gryba arba blogai irasytas pats instaliacinis cd. Pabandyk perrasyti softa su kita programa, o dar geriau kad softa parsisiustum is kitos svetaines (gali buti ir jame klaidu) :)

Neprisijungęs Darius A6

• Žiūrėti profilį
Skaiciau ir as apie problemas, bet pries 2 metus buvau susidejes 5150 be jokiu problemu. CD keitiklis tvarkoje, po savaites pabandziau, aisku su luzinejimais, bet susidejau 5570 versija, tel is CD2 neisejo susitvarkyti. Reikes pabandyti is kitur pasisiusti SW ir bandyti. Buvau iki tiek nukankines, kad net navigacijos ir radijos buvo nelike, bet su nauja versija atsirado. Jei kas keisis informuosiu.

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Idomus laikai ateina  :D Anksciau reikejo vargti su visokiais windowsais kompuose, o dabar teks ir su automobiliu softu  :-]

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
Idomus laikai ateina  :D Anksciau reikejo vargti su visokiais windowsais kompuose, o dabar teks ir su automobiliu softu  :-]

tuoj ir virusai prasides. pirkdamas bijosi, kad ne kokio daktaro i varikli pripilta, kompresijos nera, o virusas i kompa imestas :-] :-] :-]

Neprisijungęs AlgirdasM

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Kiek žinau šį update'ą turi padaryti audi centre ir net nemokamai. Tik reikia sakyti, kad iPhone numerių bluetooth nerodo. Bent jau taip rašo užsienio forumai. Pats galvojau savo mašinai atsinaujinti firmwarą, bet pabijojau. Nes žinau, kad kai updatini geriau nekurti varikliu, updatas truka pusvalandi, tad reikia atskiro srovės generatoriaus, kitaip jei uzges akumuliatorius, tai tada šakutės :). Vienu žodžiu yra reikalų.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
O cia tas sw atnaujinimas tik spalvotiem ar ir tiem paprastiem? :)

Neprisijungęs arturxx

• Žiūrėti profilį
Re: A6 (C6) MMI SWupdate 5150 to 5570 problema
« Atsakymas #7: 2015 Balandžio 02, 18:14:48 »
Sveiki auto audi a6 c6 2005  ar is versijos mmi 6300 galima atnaujinti i 5570.? Ir ar reikia visu 3 disku ar uztenka 1 ir 2. nes pas mane nera nav bloko?

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2015 Balandžio 02, 23:43:49 »
OHO  :D , kur gavai tokia 6300 ? Jei tokia versija turi tai kam tu senesne irasyt nori?

Neprisijungęs arturxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2015 Balandžio 03, 12:38:35 »
nezinau is kur bet yra tokia versija auto is estijos ir maciau kad rusijos rinkoje daug kas turi 6300 ar 6030 skirta rusijos rinkai. ir neaisku kas ten sudeta i ja.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 03, 15:41:51 sukūrė arturxx »

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Na va pasitaisei  :D , 6030 taip yra, rusakalbiams.

P.S. jei turi diskus softo, kuri nori suleist, per bootloaderi paleisk ir pakeisi.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 03, 13:20:37 sukūrė Nerkis »