Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 (c6) 2005m. Neveikia atrakinimas nuo rakto pultelio  (Skaityta 4028 kartus)

Neprisijungęs Action

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
Gal kam teko susidurti su tokia problema, kad spaudziant atrakinimo mygtuka ant raktu, automobilis neatsirakina. Atrakinus su raktu isijungia signalizacija(orgiginali) ir tik istacius rakta i uzvedimo spynele ir pradejus kurti automobili signalizacijos sirena nustoja kaukus. Yra du originalus raktai su uzrakinimo/atrakinimo funkcija ant ju. Ir nei vienas, nei kitas normaliai nebeveikia (nors pries tai veike puikiai). Kad nusedo baterijos is karto abiejuose raktuose kazkaip nesinori tiketi. Gal kas buvote susidure su panasia problema ar zinote kur kreiptis pagalbos Kaune.

Neprisijungęs AlgirdasM

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Panašu į tai, kad kažkas blogai su tuo, kaip mašina supranta atrakinimo momentą. Pultelis tik atrakina duris, tačiau neišjungia signalizacijos, nes jei pastebėjai gali su raktu atrakinti mašiną, ji pradės kaukti ir kai įkiši raktą ji nustos kaukti. Bent jau tokie pamastymai. Man buvo į ežerą ikritęs raktas, tai pastebėjau, kad galima su raktu atrakinti ir išjungti signalizaciją. Batareikose ne problema.

Neprisijungęs Action

• Žiūrėti profilį
Kažin gal diagnostika ką nors parodytų?...
Šeip tai jo atsirakini duris su rakteliu (įkišes raktelį į durų spynelę), atidarai duris ir prasideda signalizacijos dainos... kol nepradedi kurti.
manau reiks nuo diagnostikos pradet ieškot bėdų, gal koks erro'as pasimatys.
Jei dar kas turit kokių  minčiu, būčiau dėkingas.

Neprisijungęs cardio

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
Galbut nusimuse raktelio suderinamumas su masina. Pabandyk suderinti ji. Kaip tai padaryt skaityk cia:

http://www.ehow.com/how_5336851_reprogram-audi-key.html

dar vienas budas

http://www.audizine.com/forum/showthread.php/139596-Key-Programming?highlight=key%20programming

dar

New additional key, matching
From model year 1999
􀂾 Insert a correct profile ignition key (old) in the ignition switch/lock.
􀂾 Switch on ignition
􀂾 Lock the vehicle mechanically (driver's door) with a new key (to be
learned) and then operate one of the radio wave keys on the key.
􀂾 Then after a pause of more than one second operate the radio wave key
on the key a second time.
􀂾 The adaptation process is completed and will be confirmed by the vehicle
horn sounding.

dar

http://www.ehow.com/how_5882822_reprogram-audi-keys.html

ir panasiu yra pilnas internetas, Dabar nepamenu kuris budas man padejo-liga buvo tai kad nereguodavo mygtuku paspaudimai i atrakinima ir uzrakinima

Sekmes

Neprisijungęs Action

• Žiūrėti profilį
Super. Dėkoju!
Šiuo metu mašina pas uošvį, tai kai nulėksiu pas jį (už trijų sav.) išmėginsiu ir parašysiu ar kuris nors būdas padėjo.

Neprisijungęs Tadziz

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Man ir taip buvo. O problemos sprendimas, bent mano atveju buvo labai paprastas.
1. Įkiši raktelį į vairuotojų durelių spyną.
2. Nuspaudi ant raktelio užrakinimo mygtuką ir LAIKAI NUSPAUDÆS, ir užrakini mašiną pasukdamas raktelį.
3. Tada nusileidžia langai (čia tik šiaip pastebėjimas kad taip turi būti)
4. Vis dar LAIKYDAMAS užrakinimo mygtuką ant raktelio, lengvu raktelio suktelėjimu atrakiname mašiną.
5. Tada langai užsidaro
6. Ištrauki raktelį iš spynos ir pamėgini ar veikia :) Mano atveju veikė.

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 18, 23:52:14 sukūrė Tadziz »

Neprisijungęs Action

• Žiūrėti profilį
Nespėjau patarimų perduoti... Pasikeitė žmogus baterijas rakteliuose pabandymui ir nuo to laiko problemos nesikartojo. Bet aišku info kurią pateikėte labai vertinga. Ačiū visiems.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Atgaivinu tema. Kaip prisirisa naujas arba is kitos auto gamyklinis pultas A6 C6. Nerandu info. Tikriausiai tam nepakanka VAG-COM?
Kalbu apie duru rakinima, ne apie immo.

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
vag com turetu pakakti
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Pas mane ta pati problema, tai galiu pasakyti nei vienas is siu variantu neveikia, cia tik c5 ar passat ar golf su skoda tinka, c6 nepadarysi nieko nei su vcds nei kaisiodamas kur nori, savo problema issprendziau taip, pas dylery, yra perprogramuojama raktas bei kompas tiesioginio rysio su gamykla budu, remonto kaina 200eu.
Taip padaryta tam kad isvengti kodo nuskaitymu neautorizuotu, ir raktu dublikatu, (taip dyleris aiskino :)). tik man tada ydomu o kaip jas visgi nuvaro?