Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vibracija salone ant laisvų ir važiuojant A6 1.9 Kodėl?  (Skaityta 2384 kartus)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
pusasiai ne nuo tavo masinos o nuo a4 kokios bus kurie pertrumpi tau todel ir issinere ir vibracijos gali but

tas ir bus...pamegink uzsideti butent nuo 1.9 pusasius ir manau baigsis problemos

Viskas gerai su pusašiais. Važinėju agresyviai jau 2.5m su ja., jokio garselio vibracijos su išplėšta paduška nebuvo.
 Dėdamas naujas granatas radau papildomų dalių, kurių trūko, buvo laisvumas, todėl ir išsimovė, bet  ne esmė. Esmė, kad kažkas kažkur vibruoja, jau viskas pakeista.

as irgi metus buvau atvazinejas viskas buvo ok, kol viena karta neisniro isorine granata, nuo ko prasidejo bedos kaip pas tave...o buvo taip kad keiciau is 1.9tdi automato i mechanine deze, ir man pusasius sudejo nuo passato, kur galvojo kad kaip ir dentiska viskas yra...o pasirodo kad pusasiai tarp audines ir pasato, identisko variklio ir pavaru dezes skirasi ant 1-2cm, ko pasekoje man vibruodavo ir isnirdavo vidine granata, o meistreiliai pries tai kazkokiu budu buvo sudeja taip kad metus vazinejau niekas nieko neisniro ir laksciau ir visa kita...