Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Patarkite zmones A6c5 1.9 81 kw  (Skaityta 1180 kartus)

Neprisijungęs LikeAudi

• Įrašai: 82
    • Žiūrėti profilį
Patarkite zmones A6c5 1.9 81 kw
« Topic Start: 2012 Birželio 15, 17:29:59 »
Sveiki padekite man apsispresti del Audi A6c5 1.9 tdi dyzelys 1997. Nusipirkau sia audine. ir pradejau keisti dalys. ( visa vaziuokle perinkau,vairo kalonele restauravau,pakeiciau starteri,pakeiciau klimos ventiliatoriu bet nesisuka, pakeiciau priekines spiruokles. Ligtais viskas gerai cia ant dienu vaziavau uzpyldyti kondicenieriu o pasirodo jis kiauras tik nezinau kas kiaura ar radiatorius ar vamzdeliai. zodziu reikia sutvarkyti kondiske. reikia pakeisti visusu diskus ir stabdziu kaladeles,padaryti kad termostatas veiktu, pakeisti galinius amortizatorius,pakest pagrindini dirza. Zodziu yklipau i duobe is kuriuos islyst nebeiseina.Idejau as i ja jau 2.000lt Pirkau 12.100 lt. As nuoriu isgirsti jusu nomuones parduoti man ja ar taisyti toliau ( su pinigais nera taip lengvai kad galeciau iskart sutaisyti ) jau ir kredita emiau kad ja sutvarkyti bet vis galo nerandu. Prasau padekite man apsispresti pasilikti man ja ir po biski remontuoti ar geriau parduoti. Aciu is anksto.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Ats: Patarkite zmones A6c5 1.9 81 kw
« Atsakymas #1: 2012 Birželio 15, 17:40:22 »
Ka, sveikas sugryzes. Tu pastoviai klausi patarimo, bet ju neklausai, sakem tau neskubek viska keisti is eiles, automobilis buvo su keliais ne itin dideliais trukumais, bet kai pradejai klausyti visokiu dedziu, tai ziuriu tuoj visa masina pakeisi. Vaziuok tu su ja , po truputi atstatysi, tada nebus taip skausminga, o del kondicionieriaus, tai pries pildant sistema ja patikrina, jeigu ji kiaura meistrai nustato kur leidzia ir ka reikia keisti. Toks vaizdas, kad kazkas labai gerai tave ant pinigu maudo, problemu ne mazeja , o daugeja, ka betaisytum nieko iki galo nedadaro.

Neprisijungęs apalka3

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
Ats: Patarkite zmones A6c5 1.9 81 kw
« Atsakymas #2: 2012 Liepos 01, 17:18:23 »
Jei matai kad auto damustas, manau vertetu stumti ji, ir pirkt kita. Na nebent iki pilnos laimes nedaug betruksta, bet faktas, kad dauguma mazgu bus link galo. Gaila, kad visa auto bukle pasimato tik kuri laika juo pasivezijus. Man panasi situacija buvo, tik, kad masina pygesne. Tai irgi viena sutvarkai, ziu dar koks biesas islenda, tai gerai viska pasveres ir paskaiciaves duriau velniop ta gelda. Po kurio laiko radau gera varianta ir pora metu nei cento kisti i ji nereikejo. Mano nuomone tokia, kad dyzelinio avanto gero nupirkt praktiskai neimanoma.