Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pasiguodimas :) ir klausimas susidurusiems su zalos vertintojais  (Skaityta 3029 kartus)

Neprisijungęs vanilius

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
Pasiguosiu jums.. Siandieną dužo mano A6 :( Tad klausimas ko tiketis is zalos vertintoju ir kaip nebuti "isdurtam", kad ko nors "nepamirstu"? Niekada nesu su tuo susidures,gal kas praejes siuos kelius patars..
Autoivykyje as nekaltas, tad zala man bus atlyginama.
Foto truputi veliau ikelsiu.
Pasidalinkite ziniomis,kad cia nesigrazciau nagu :)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
o ka cia grauztis :) pasiimk drauga kuris bent biski raukia remonte ir detaliu kainose :) plius minus ivertins darba ir detales :) po savaites atvaziuos vertintojas is draudimo, betn jau anksciau taip budavo, kad po savaites po ivykio atvaziuodavo, gal dabar greiciau nezinau. Tai va atvaziuos vertintojas, apziures, nufotkins viska. Tada po savaites pranes kokia samata siulo t.y kiek pinigu :) jeigu netenkins taves ta suma, tai atvaziuot gali dar karta ziureti fotkint ir t.t :) na ir jeigu po sio apsilankymo taves netenkins ju siuloma suma, tada gali kreiptis i nepriklausomus ekspertus kurie atvaziuos ivertins tavo masina, aisku tai mokama paslauga, tai teks susimoketi apie 100-200lt.

Neprisijungęs vanilius

• Žiūrėti profilį
Na stai foto imetu, gal kas bent preliminariai ka papasakos, nes masinistu draugu nelabai yra :)

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
na labai daug negausi, mazdaug apie 1800lt, bet jai turi pazystamu galima uzkelti ir iki 3000lt

Neprisijungęs vanilius

• Žiūrėti profilį
ne piniguose esme. Kas gali pasireiksti po tokio ivykio? nes buvo idealu ir variklis ir vaziuokle. Norisi kad ir atstatytu ta pati,tad kur atkreipti demesi? Nes kai isbega is masinos antfrizas ir dureles sunkiai uzsidaro tai manau nesiskaito menkas bakstelejimas :)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Tai dureles neuzsidaro,nes sparnas atplestas ir lipa dabar tau durys ant sparno,ziauriai cia nera man atrodo nieko nera. Dar kas liecia tuos vertintojus,tai reikia skubint,nes kai teko susidurt,po ivykio pirma diena nuvaziavo pas ta vertintoja,ivertino sako menesio begi paskaiciuosim ,kadangi masina reikalinga sveika ir greitai, tai netenkino,paskambinus ir pasukavus paskaiciavo valanda po skambucio,pinigai buvo pervesti kazkur 4 dienu begyje. O jei butumem neskambine nieko,tai ir butu menesi skaiciaves manau

Neprisijungęs Teisingas

• Įrašai: 411
    • Žiūrėti profilį
bamperis su faru apiplovimu, sparnas, televizorius, fara, posukus, posparnis, apatine apsauga kogero, rukinis zibintas, langu apiplovimo bakelis,  dar ten jungiasi nulei toi vietoi jungiasi minusai masinos kazkokie jei gerai pamenu, ratu suvedimas, gal kiek geometrijos atstatimas jei i rata kliuvo. o dar dazymo darbai, vargu ar pigei atsiei, nes neaisku kaip po kapotu kas atrodo dabar, nes visokie laikikliukai bakeliu xujukai...  duru linija tai itartinai siektiek atrodo bent man :) skaiciukis, detaliu netiek ir mazai reikia
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 24, 11:07:23 sukūrė dyzelpower »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
bamperis su faru apiplovimu, sparnas, televizorius, fara, posukus, posparnis, apatine apsauga kogero, rukinis zibintas, langu apiplovimo bakelis,  dar ten jungiasi nulei toi vietoi jungiasi minusai masinos kazkokie jei gerai pamenu, ratu suvedimas, gal kiek geometrijos atstatimas jei i rata kliuvo. o dar dazymo darbai, vargu ar pigei atsiei, nes neaisku kaip po kapotu kas atrodo dabar, nes visokie laikikliukai bakeliu xujukai...  duru linija tai itartinai siektiek atrodo bent man :) skaiciukis, detaliu netiek ir mazai reikia

Dar difuzoriai jeigu radiatoriai musti, nes ten palei pat, dar dazymas is vidaus, dar gerai butu nuotraukos pakelus kapota, bet taip pavirsutiniskai suma apie 3000 lt.

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
labai jau jus cia menkai vertinat, aisku labai daug nuo draudimo priklauso.. koks kaltininko draudimas? pazystamui 1200lt priskaiciavo uz dureles sulankstytas audi c4 :) tai paeme duris uz 50lt( spalva atitiko) susidejo ir tiek :) matematika aiski 1200-50=1150lt :) beje kaltininko draudimas LD :) taip kad ner ko labai bijot tu vertintoju :)

Neprisijungęs vanilius

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
siandien i mane labai panasiai ivaziavo. sparna, bamperi, posparni suvare. lempa isstume. po kapotu dar net pats neziurejau. i darba skubejau. galvoju ka daryt. ar varyt i servisa ar imt pinigus. kaip manot kas geriau. pinigu imt nelabai noriu del to, kad daug vargo paskui, varinek is vieno garazo i kita, kur nudazyt, kur sivedima padaryt ir t.t. o nuvarys i servisa ir tegu daro jie viska patys, draudimui paskui uz tai sask isstatys.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
siandien i mane labai panasiai ivaziavo. sparna, bamperi, posparni suvare. lempa isstume. po kapotu dar net pats neziurejau. i darba skubejau. galvoju ka daryt. ar varyt i servisa ar imt pinigus. kaip manot kas geriau. pinigu imt nelabai noriu del to, kad daug vargo paskui, varinek is vieno garazo i kita, kur nudazyt, kur sivedima padaryt ir t.t. o nuvarys i servisa ir tegu daro jie viska patys, draudimui paskui uz tai sask isstatys.
tik franšizę susimokėsi pats

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
kokia francize? juk yra kaltininkas... cia civilke, ne kasko. o jei kasko bet kokiu atveju francize moki pats.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
kokia francize? juk yra kaltininkas... cia civilke, ne kasko. o jei kasko bet kokiu atveju francize moki pats.
nu aš kažkaip turbūt pernelyg optimistiškai primečiau, kad žmogus c5 bus kasko apdraudęs :D

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
as ir esu apsidraudes, ne pilna, bet kasko. bet cia kasko ne prie ko.

Neprisijungęs vanilius

• Žiūrėti profilį
Na va suvertintas mano masiniukas ~5900 lt. Tai visai pakenciamai gausis sutvarkius. Ir zinosiu bent kas sudeta, nes nevariau i ju siulomus servisus.

Neprisijungęs Swer

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
Na va suvertintas mano masiniukas ~5900 lt. Tai visai pakenciamai gausis sutvarkius. Ir zinosiu bent kas sudeta, nes nevariau i ju siulomus servisus.
beveik puse masinos vertes :D norm :)

Neprisijungęs vanilius

• Žiūrėti profilį
Na bet reiketu kita nupirkti tai... Norejau parduoti, bet paziurejau kad ir pridejes pinigu nieko nenuperku geriau :D

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
klausimas ne pagal tema, bet kas ten per rele pas tave salia abs pastatyta? kur raudonas laidas nueina i smegenis. pas mane tokia pat nesamone, bet plius saugiklis pastatytas, kuris isimtas, ir nesuprantu kam cia ta nesamone. beja masina gal is italijos?

Neprisijungęs vanilius

• Žiūrėti profilį
Na jei neklystu tai ten rele, kad lempos sviestu visa laika, nereiketu ijunginet. :) Mano svedu kilmes :)

Neprisijungęs Swer

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
maciau pardavime stovi sita audi :)

Neprisijungęs judas1256

• Žiūrėti profilį
pasakok kaip sekasi tvarkytis. mano pamusta panasiai yra, tvarko draudimas, tai neranda bamperio, tai jaukiu jau 3 savaites greit bus... o tu kaip supratau jau parduodi?

Neprisijungęs vanilius

• Žiūrėti profilį
Sekmingai sutvarkyta savomis rankomis :)
Pardavime kiek zinau tai tikrai nestovi, nebent ne as idejes :)
pridedu foto sutvarkytos del idomumo :)

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 28, 23:02:30 sukūrė vanilius »

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
  • Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
jai kam reikia tai zmogelio nr kaune kuris tvarko rikrai ne serviso kainom ir toli grazu iki ju  :D 867418987 860596934 daro tikrai neblogai