Man lgiai ta pati problema vakar išpuolė, 2 dienas nevažiavau nieko lijo lijo ir pašalo. duris atsipleše gan nesunnkiai o užsidaryt nebeužsidare. ir ta yra problema dregmė.. Kitos durys kur duru spinos mechanizmas ten kur ir uzfiksuoja uzdarant kad neatsidarytu, prišala, nebevaikšto, keleivio pusei pažiūrėjau tesiog dulkes dregmes nera. o mano durų mechanizme daug dregmes nešvarumu. Supurškiau su vd gal 10kartu uždariau atidariau kad prasivaikščiotu nu šiandine ryte problemu nebuvo lengvai atsidare ir užsidare, taip pat su vd gumas ištryniau. tai tikrai gerai. o 5-7min sakau tai tesiog gal mašina sušyla iš vidaus uždarius duris ir atsileidžia mechanizmas. Patarčiau išsivalyt gerai visus nešvarumus ir supurkšt gerai su tepalu kad prasivaikščiotu tiesa del wd girdejas esu kad nieko gero jis vistiek išsikiria tas medžiagas ssavo ir susiformuoja dregmė, neeilgaamžis, tai kas kelias savaites jei stiprus šalčiai nemanau kad problema papurkšti truputi. Nebent pas tave ne tame bėda kaip pas mane. Bet pabandyk ir tu prasipurkšti gal kitu tepalu kokiu.